...Lenne egy kenyeres zacskód amit 10 évente cserélnél...
Jó étvágyat hozzá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...Lenne egy kenyeres zacskód amit 10 évente cserélnél...
Jó étvágyat hozzá.
Baszki...
Lövésem sincs.Ez volt a régi BS eredetije? (nem voltam benne soha őszintén szólva, csak még kisgyerekként, később max. messziről láttam, szóval lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha egy leningrádi sportcsarnok másolata lett volna).
Én úgy tudom (nekünk azt mondták még az oktatók) hogy a tetőszerkezet jött az oroszoktól, azt ők is gyártották leEz volt a régi BS eredetije? (nem voltam benne soha őszintén szólva, csak még kisgyerekként, később max. messziről láttam, szóval lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha egy leningrádi sportcsarnok másolata lett volna).
Nem. Az egy másik.Ez volt a régi BS eredetije? (nem voltam benne soha őszintén szólva, csak még kisgyerekként, később max. messziről láttam, szóval lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha egy leningrádi sportcsarnok másolata lett volna).
"Az elhasznált, nem-visszaváltható szóda- és habszifon patron hasznosításával tudomásunk szerint Magyarországon nem foglalkozik senki,"
Nah, hát levelezés után ide sikerült eljutni a szóda és habpatronok kapcsán.
A fémek a legkönnyebben újrahasznosítható dolgok, teli van szórva ballonos ásványvíz automatával az ország, de a patronok mennek kommunális hulladékba? Az igen. Találtam pár kisebb fémhulladékgyűjtőt Bp-n, egyik sem vette át. Csak réz és társai érdeklik őket...
Környezetvédelem, 2020.
Propagada az van, de lényegében a tárolóhoz képes 0 tömegű termék csomagolása meg megy a szemétbe...
Miközben lassan itt tartunk ma fejben.
Eddig kétféle színű fém patront láttam, fémtiszta és sárga színűt. Sajnos nincs ráírva egyikre sem, hogy miből készült, nem ismerem fel az anyagokat színük alapján. Talán @ozymandias Műanyagot egyet sem.Sajna EU szinten szar a helyzet. Túl sok a csomagolás. Németeknél a pfand sem működik teljesen jól, oda meg hamisított palackokat hordtak visszaváltani, mert drágább volt a betétdíj, mint a cucc legyártása .hu, és odaszállítani. Ha pedig túl kicsi a betétdíj, akkor nem motiváló eléggé az újrahasznosításra. Sajnos sokan csak ilyen ösztönzők árán vehetők rá arra, ami egy igényes embernek automatikus.
Amúgy a patronok nem most lettek műanyagra cserélve? Drágább lett, megölték a szódát is, pedig sokkal jobb, és környezetbarátabb volt, mint a szemétbe csomagolt csapvíz.
Ha nagyon erdekel megtudakolom miert nem veszik mar vissza (gondolom nem eri meg, kevesen hasznaljak mar) egyik rokon a patrongyarban dolgozik lakon. Par darabert mit is fizetnenek a MEH telepen, ha sok van, par mazsa, bizniszeld el valami tesoval, azok majd megoldjak hogy hogy adjak le...Nah, hát levelezés után ide sikerült eljutni a szóda és habpatronok kapcsán.
A fémek a legkönnyebben újrahasznosítható dolgok, teli van szórva ballonos ásványvíz automatával az ország, de a patronok mennek kommunális hulladékba? Az igen. Találtam pár kisebb fémhulladékgyűjtőt Bp-n, egyik sem vette át. Csak réz és társai érdeklik őket...
Környezetvédelem, 2020.
Propagada az van, de lényegében a tárolóhoz képes 0 tömegű termék csomagolása meg megy a szemétbe...
Miközben lassan itt tartunk ma fejben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..