[HUN] Airbus A319

Valami lehet ha igaz, hogy 50 misi emberke van karantén alatt, ez kvázi 5 Magyarországnyi ember.
World War Z
World-War-Z-Game-1.jpg

Az erős túlzás, hogy az összes gép, a 604-es szépen becsomagolva áll Ferihegyen, hajtóműre várva...

A többi meg repked minden nap mindenfelé...

Annyira hihetetlen hogy már megint hosszú ideje áll az egyik A319 hajtóműre várva, pedig állítólag tervezett volt a hajtóműcsere. Ok, év vége volt, mindenki szabadságon, ilyenek a folyamatok stb... az még csak alig pár munkanap. Lehet hogy ebből is 4,5 hónap lesz a végén, mint a múltkoriból? Az is valahogy így év elején volt, ha jól emlékszem. Remélem javultak azóta a folyamatok.

• Tetszik
Reactions: SilvioD and Loken
A többi meg repked minden nap mindenfelé...

Annyira hihetetlen hogy már megint hosszú ideje áll az egyik A319 hajtóműre várva, pedig állítólag tervezett volt a hajtóműcsere. Ok, év vége volt, mindenki szabadságon, ilyenek a folyamatok stb... az még csak alig pár munkanap. Lehet hogy ebből is 4,5 hónap lesz a végén, mint a múltkoriból? Az is valahogy így év elején volt, ha jól emlékszem. Remélem javultak azóta a folyamatok.

Valószínűleg a közelgő hajtóműcserék miatt volt jó vétel a két gép anno. Ilyen egy darabos tétellel jól hátul lehetünk a sorban, szinte biztos, hogy a légitársaságokat szolgálják ki előbb a hajtóművesek.

20200226_egy%C3%A9ni-beoszt%C3%A1s%C3%BAak-v%C3%A1lt%C3%A1sa-Afganiszt%C3%A1nban-1.jpg

"Február 21-én az esti órákban érkezett meg az afganisztáni Mazar-e Sharifban található Camp Marmal táborba a Magyar Honvédség A319 Airbus típusú repülőgépe. Az egyéni beosztásban szolgálatot teljesítők váltóállománya 5 órás út után landolt a műveleti területen, hogy megkezdjék külszolgálatukat...

Az Airbus katonai szállítórepülőgép rendszerbe állítása előtt, az egyéni beosztású katonák váltásakor, évi két alkalommal a német szövetséges légihidat vette igénybe a Magyar Honvédség az afganisztáni műveleti területre történő átcsoportosításhoz. Ekkor a váltóállományt először közúton Kölnbe kellett eljuttatni, majd azt követte a 8 órás repülőút. Ezzel szemben most 5-6 óra alatt, közvetlenül érik el úticéljukat a magyar katonák."

Nem sajnálom tőlük az A319-est.
A magyarázat furcsa.
Kölnbe nem lehetett repülővel menni? Pl. An-26-ossal? :oops:
Kb. hány főről lehet szó?

A magyar gépen is van védelmi rendszer? :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: fishbed
Anno azt mondták hogy enélkül nem is mehet oda gép, hiszen az Ancsànál is kötelező volt infrát szórni leszálláskor...

891cac2c02344e20343d31dc73749339.jpg

Pont jókor néztem jó helyre...így elsőként közölhettem a jó hírt, btw egyből Rád gondoltam :)

Lehet, hogy most szerelték be először, mert előtte két napig nem repült a gép. Azelőtt meg folyamatosan repült, mert a másik gép még mindig nem repülőképes. De az is lehet, hogy így repül már egy éve. :)