[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Török védelmi miniszter nézi ahogy a szír tüzérségi konvojt szétbombázzák

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Uli nos mennyi időbe telt átt reptetni őket ha igaz a hír?
Ha igaz. Boki madárcsicsergését ismerem már.

Mennyi időbe tellene a ruszkiknak átt dobni pár századot? Semmibe, Törökországot ki lehet kerülni pik pak. És még ott van Irán is. Ott van a Hezbollah, ott vannak a Kurdok. Lehet most számokban jól állnak a törökök de egy hónapot nem adnék és le lennének gyakva. Erdi is csak azért jani mert ott a Nato möhötte, de ne feledjük ő az agresszor, ő lépet egy független állam területére, ő támogatja az isis féle csürhét. Trumpli se kockáztatna egy Vh3-t. Erdi szép csendben vissza sunnyog majd a határra és Libia felé fordul majd.
Ez pontosan az a beképzelt önáltatás amivel eddig kábítottátok magatokat, de te még attól se térsz észhez ha a drónjaikkal szinte veszteség nélkül mészárlást rendeznek, amit akár ma is megismételhetnének, meg holnap is, de te csak szaladnál bele tovább a pofonokba, mert még mindig nem a valóságot nézed, hanem a mesevilágot ahol már közel a győzelem és mindjárt nyernek a jók.

hmm hamarosan SAA is lesznek orosz/kinai/iráni kézi légvédelmi eszközök ill ZSu2/zsu4 értelme is megváltozik a lassan repülő drónokra tökéletes lesz mérete alapján szóráskép se lesz probléma

• Tetszik
Reactions: Loken
Ha igaz. Boki madárcsicsergését ismerem már.

Ez pontosan az a beképzelt önáltatás amivel eddig kábítottátok magatokat, de te még attól se térsz észhez ha a drónjaikkal szinte veszteség nélkül mészárlást rendeznek, amit akár ma is megismételhetnének, meg holnap is, de te csak szaladnál bele tovább a pofonokba, mert még mindig nem a valóságot nézed, hanem a mesevilágot ahol már közel a győzelem és mindjárt nyernek a jók.
Na állj! Miről beszélsz? Erdi nem rég pincsizet Vlagyimirnek telón. A fél Fekete-tengeri flotta már átt haladt a Boszporuszon. Milyen mesevilág? Kik a jók? Ha én be török hozzád és baszok kijönni a házadból akkor én vagyok a jó? Fura egy felfogásod van barátom.

Nyugi! Uli csak akkor szokott itt örvendezni míg a pártfogoltjaik vannak toppon. Meg akkor mikor a gaz rezsim száz számra bombázza a kórhazakat.
Egyébként a mai napon az EU és a Nato féle gittegylet széppen leszerepelt ahogy olvasom a nyilatkozaikat. Agygörcs. Így fog pár évven/évtízed alatt a glittegylet szétmorzsolodni. A józan ész hiányát átvette a dilitalizmus.

• Tetszik
Reactions: jimkirk
Csak elfelejtette hozzá tenni, hogy mindig vereséget szenvedtek. :)
Mert a háborúk egyharmada ottomán/török sikerrel zárult:

1710-11 az elbizakodott Nagy Pétert a török-oláh-svéd csapatok bekerítik Moldovában és Fekete-tenger melléki pozíciói feladására kényszerítik a békében.

1735-39 hosszú harcok után lényegében döntetlen, az oroszok nem tudják visszaszerezni a Fekete-tengeri pozícióikat.

1853-56 döntő orosz vereség a krími-háborúban.

1914-21 orosz/szovjet területveszteségek a Kaukázusban.

Úgy gondolom az SAA hamarosan eléri az M4-est és ezzel megszakad egy jelentős utánpótlási útvonal. A Tigrisek meg visszaveszik az M5-öst és a mérsékeltek mennek a levesbe. Ha van esze Erdogannak akkor megegyezik Putyinnal, hogy békében kimehessen...
Egyébként amit korábban írtam: a mai háborúkat csak 30%-ban dönti el a technika, a többi perszonális (kiképzési) és politikai kérdés. Az orosz igazából nem akar a törökkel harcolni és fordítva sem biztos, hogy igaz...

Ha én be török hozzád és baszok kijönni a házadból akkor én vagyok a jó? Fura egy felfogásod van barátom.
A törökök betörtek Szíriába és ott egy olyan betörővel találták szembe magukat aki még három országba be van törve. A fura felfogásúaknak ez a megrögzött betörő a jó.