[BIZTPOL] Szíriai helyzet

ESOSNSoU0AILG9Y

Ez nem 33.

Egyébként valószínűtlen, hogy Putyin beáldozná Asszadot...

Én meg úgy gondolom, hogy simán benne van a pakliban. Assadot a szirek nagyrésze gyűlöli. Nyugat szemében szálka. Erdogan már az elején el akarta távolitani, még menedeket is felajanlott neki és a családjanak.
Hosszú távon igy is - úgy is tarthatatlan.
Rákosi-Kádár féle megoldás sem elképzelhetetlen.
Megölni nem fogják, de bármi lehet és persze lehet az ellenkezője is, csak én meg most máskeppen látom a helyzetet.

Azt is gondolom, hogy ők már tudják, hogy marad-e és a rendezésről egyezkednek.

BREKING NEWS!!!!

A Tigris megsebesult egy torok fegyveres dron tamadasban. Egyenlore semmi tobb hir az allapotarol...

https://syria.liveuamap.com/en/2020/4-march-suhayl-hassan-was-injured-due-to-taf-armed-uav-strike

itt tuzersegi tuzrol irnak, es a Hamai korhazban kezelik eszerint

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">According to the Syrian opposition radio intercept station, the Tiger Forces commander Suhayl Hassan, was injured in artillery attacks. Hassan was transfered to Hama hospital.</p>&mdash; Levent Kemal (@leventkemaI) <a href="
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
">March 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ez nem a szír-török határ 5 éve? Nekem ismerősek ezek a videók. Főleg, hogy a görögök nem építettek falat....

• Tetszik
Reactions: aquarell
ESSGaQ7WsAEfR7s

• Tetszik
Reactions: zsolti
Én meg úgy gondolom, hogy simán benne van a pakliban. Assadot a szirek nagyrésze gyűlöli. Nyugat szemében szálka. Erdogan már az elején el akarta távolitani, még menedeket is felajanlott neki és a családjanak.
Hosszú távon igy is - úgy is tarthatatlan.
Rákosi-Kádár féle megoldás sem elképzelhetetlen.
Megölni nem fogják, de bármi lehet és persze lehet az ellenkezője is, csak én meg most máskeppen látom a helyzetet.
Azt is gondolom, hogy ők már tudják, hogy marad-e és a rendezésről egyezkednek.

Miből gondolod, hogy a szirek nagy része gyülöli Assadot? Ugy gondolom, ha igy lenne, nem harcolnának ennyi èv után is mellette.

• Tetszik
Reactions: zsolti