Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A zindex írta.Miből gondolod, hogy a szirek nagy része gyülöli Assadot? Ugy gondolom, ha igy lenne, nem harcolnának ennyi èv után is mellette.
A zindex írta.
Azt a szerelmi háromszöget...
2013-ban 25-30 millioert vettek a torokok darabjat valtozattol fuggoen tokkal vonoval. Valami 10-12 darabot vettek akkor tobb alvaltozatbol. Felderito, csapasmero stb. Ez 7 eve volt es a hazai igenyeknek ment. Szerintem most kulfoldte egy hasonlo batch kb 30%-al dragabb. Tehat mondjuk 10db a teljes rendszerrel kb 400 millo dollar.Na most akkor 20 millió a törökök drónja, vagy 3? Jön itt már mindenki mindenféle árral !
Többen érdeklődtek már a szakállas buzi felrobbantása kapcsán... csak szólni kell srácok és Tibi bácsi elintézi ))BREKING NEWS!!!!
A Tigris megsebesult egy torok fegyveres dron tamadasban. Egyenlore semmi tobb hir az allapotarol...
https://syria.liveuamap.com/en/2020/4-march-suhayl-hassan-was-injured-due-to-taf-armed-uav-strike
Issam Zahreddine.Azt a szerelmi háromszöget...
Nem tudom mi ezzel a cél, hogy ennyire nyíltan reklámarcnak megtesznek egy világi köcsögöt... A nemzetközi liberális elitben valamiféle szimpátiát elnyerni?
Lehet hogy jó vezető, de azért én pl. viszolyognék ha a közelében kellene lennem, megmondom őszintén voltak tőle jóval szimpatikusabb arcok is Szír oldalon...
Így van. Hirtelen Ő volt az első aki eszembe jutott nekem is. Őt nem láttam rajzolt szakállal buziskodni pl. soha. Ő példakép lehet egy heteró katonának is, mint vezető. Ezt a bájgúnárt én meglátom, és néha elfog a röhögés, néha kicsit viszolygok tőle...Issam Zahreddine.
https://www.rt.com/news/482341-syri...edium=aplication_firefox&utm_campaign=firefox
Hogy is áll most a háború az RT katonai szgértője szerint.
A Turkománok 20 nagy drónt vesztettek, a többségét a helyszinre cipelt Bukok lőtték le.
Azóta biztos lőttek még egyet.
Mi ezzel a baj? Nyugati értéket képvisel.Azt a szerelmi háromszöget...
Nem tudom mi ezzel a cél, hogy ennyire nyíltan reklámarcnak megtesznek egy világi köcsögöt... A nemzetközi liberális elitben valamiféle szimpátiát elnyerni?
Lehet hogy jó vezető, de azért én pl. viszolyognék ha a közelében kellene lennem, megmondom őszintén voltak tőle jóval szimpatikusabb arcok is Szír oldalon...
Ez Berlin. Hogy ost vagy west azt meg nem mondom a lovak allasa alapjan. De mintha maga a kapu az osthoz tartozott volna.Ez nem 33.
Wágneresek mondják:Miből gondolod, hogy a szirek nagy része gyülöli Assadot? Ugy gondolom, ha igy lenne, nem harcolnának ennyi èv után is mellette.
Ezt a nyugati értéket én mondjuk nem kultiválom .Mi ezzel a baj? Nyugati értéket képvisel.