[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

szép elképzelés volt.

Török katonai müveletek Szíria területén:

eX-acm_ughw.jpg

Kamisli

Azt a szerelmi háromszöget...

Nem tudom mi ezzel a cél, hogy ennyire nyíltan reklámarcnak megtesznek egy világi köcsögöt... A nemzetközi liberális elitben valamiféle szimpátiát elnyerni?
Lehet hogy jó vezető, de azért én pl. viszolyognék ha a közelében kellene lennem, megmondom őszintén voltak tőle jóval szimpatikusabb arcok is Szír oldalon...

Na most akkor 20 millió a törökök drónja, vagy 3? Jön itt már mindenki mindenféle árral :D!
2013-ban 25-30 millioert vettek a torokok darabjat valtozattol fuggoen tokkal vonoval. Valami 10-12 darabot vettek akkor tobb alvaltozatbol. Felderito, csapasmero stb. Ez 7 eve volt es a hazai igenyeknek ment. Szerintem most kulfoldte egy hasonlo batch kb 30%-al dragabb. Tehat mondjuk 10db a teljes rendszerrel kb 400 millo dollar.
Vagy ket honapja olvastam ezeket a teteleket, kb ennyi maradt meg, utana lehet keresni. Hogy maga egy dron ebbol mennyi az passz.

• Tetszik
Reactions: gacsat and zsolti

Nem tudom mi ezzel a cél, hogy ennyire nyíltan reklámarcnak megtesznek egy világi köcsögöt... A nemzetközi liberális elitben valamiféle szimpátiát elnyerni?
Lehet hogy jó vezető, de azért én pl. viszolyognék ha a közelében kellene lennem, megmondom őszintén voltak tőle jóval szimpatikusabb arcok is Szír oldalon...
Issam Zahreddine.

Mi ezzel a baj? Nyugati értéket képvisel. ;)

A török parlament megvitatta az idlibi helyzetet: