Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Gyakorlatilag csak az amerikaiak, de igy elveszti az ertelmet a generaciok letezese. Hiszen ha jol olvastam marketing trukknek indult a konkurenciaval valo osszemeres celjabol.
.
A generaciozas tenyleg csak marketinges dolog. Annyira ritkan keszulnek uj tipusok a 70-as evek vege, 80-as közepe ota, hogy a jövöben minden egyes uj tipus maga lesz a maga generacioja. Masreszt a kesz gepek feljlödese is lathatatlanna valt, mert lassu folyamatos software-es es hardware-es frissiteseket kapnak evtizedekig, jol lathato tipusvaltasok helyett.

A miből...?
Egyébként valahol vicces...
Első indításos videó úgy, hogy egyesek azzal spammelik tele a netet, hogy hadrendben van...
Ej...
Teljesen elkoptatottá vált ez a fogalom mára a PR miatt...

Nem az első indítás csak az első nyilvanos videó róla és nincs hadrendben.Van két púp a szárny alatt,abból indította a rakétát.

Hogy mindenki tisztában legyen, honnét indította a rakétát
r2il0e9-PZM.jpg

A szárnyak tövében is van egy-egy fegyvertér. Mondjuk elég meglepő, hogy ezt neked kell magyarázni. Remélem, csak dudi kifejezése volt furcsa.

Első indításos videó úgy, hogy egyesek azzal spammelik tele a netet, hogy hadrendben van...

Ez azért elég erős kijelentés. Én például itt a fórumon egy olyan "spamelésre" sem emlékszem ami azt állítaná, hogy a Felon hadrendbe állt volna.
Amúgy ha már itt tartunk, a J-20-nak még egy rakéta indítását se láttuk, aztán itt a fórumon mindenki fixre veszi, hogy hadrendben van.

A szárnyak tövében is van egy-egy fegyvertér. Mondjuk elég meglepő, hogy ezt neked kell magyarázni. Remélem, csak dudi kifejezése volt furcsa.
Igen, az volt.

Ez azért elég erős kijelentés. Én például itt a fórumon egy olyan "spamelésre" sem emlékszem ami azt állítaná, hogy a Felon hadrendbe állt volna.
Amúgy ha már itt tartunk, a J-20-nak még egy rakéta indítását se láttuk, aztán itt a fórumon mindenki fixre veszi, hogy hadrendben van.
Nem a HTKA-ra gondoltam, úgy átlagosan. De az is kb. annyira lehet hadrendben.

Azokat a rakétáka, amiket a J-20 látjuk, aktív alakulatokban szolgáló gépeken is látjuk.
Persze, lehet, hogy az egész csak megtévesztés...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez most külső helyről indít?
Nézzétek 1.02nél a buborékokat a kabintetőben.
https://www.rt.com/russia/484022-ve...edium=aplication_firefox&utm_campaign=firefox
Valószínű, valamilyen karcolásgátló fólia van a plexin belül és az nem lett teljesen légmentesen felvíve.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12