Én nem azt mondtam hogy a fegyverkezzünk mert Mad Max korszak jön, azt mondtam hogy erre utaló jelek vannak nem csak az USA-ban(ahol jönnek a hírek, videók hogy CSONTRA kifosztotta a lakosság az elérhető fegyverboltokat, nincs már kirakatban sem puska, a kiállítási darabokat is elvitték, lőszert mindent), de nálunk is folyamatosan azt hallom, hogy viszik a gumilövedékestől a bozótvágóig, csigás és számszeríjig az emberek amit csak tudnak.
Na ez viszont veszélyforrás, nem kicsi. Mert hiába van árubőség, HA egy helyre valamilyen ok miatt pár napig, tényleg csak pár napig nem jut alapvető fogyasztási cikk, és ott kicsúszik a rendvédelem kezéből az irányítás, annak csúnya munka lesz a vége.
Nem ezt várom, nem mondtam hogy ez lesz, figyelmet hívom fel rá hogy hogy gondolkodik a jelek szerint igen sok ember, meg mik a külföldi folyamatok.
Azt is leírtam, hogy bár szerintem a Covid-19 aki megnézi az Olasz, Spanyol videókat láthatja hogy nem tréfa, de messze nem a nagyobb probléma. Az igazi gond az, hogy mindenhol sok lesz az a kilátástalan helyzetbe akár 1-2 hónapon belül kerülő tartalékok nélküli család, akik nem akarnak majd nyugton otthon ülve fegyelmezetten éhezni. Ez az amire fel kell készülni.