Nem a faluról szól az a stadion. Az egy utánpótlás-nevelő akadémiának készült, a főnök által felajánlott területen. Nyugodtan megcsinálhatta volna más is bárhol, de nem tették.
Az eredmények meg -sajnos- nem látszanak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem a faluról szól az a stadion. Az egy utánpótlás-nevelő akadémiának készült, a főnök által felajánlott területen. Nyugodtan megcsinálhatta volna más is bárhol, de nem tették.
A járvány előtt kezdtek bele egy átalakításba, mert tagadhatatlanul szánalmas az eddigi eredmény. Most ez csúszik pár hónapot, de kíváncsi vagyok később mi lesz belőle. Rosszabb már úgysem lehet.Az eredmények meg -sajnos- nem látszanak.
Én azt hittem az ellenzékről, hogy simán megfúrják majd az atlétikai stadiont, de seperc alatt beálltak a sorba. Ez azért egy picit meglepő volt ennyi stadionozás után.Politikai szempontból minden esetre öntökönlövés volt a stadion/focifétis, mert aki ellenzéki annak ez az első amit felhoz,...
Pedig nem. Ha nekem a főnököm azt mondja, hogy a top management a vészhelyzet miatt új irányt jelölt ki és x y z-t csináljak mostantól, majd 2 hét múlva megkérdezi hogy állok és azt mondom hülye vagy a főnökséggel együtt, mert az a jó amit én csinálok ugyanígy kivágnának.
Sok sikert kívánok neki a versenyszférában. Nagy pofáraesések még majd neki![]()
Politikai szempontból minden esetre öntökönlövés volt a stadion/focifétis, mert aki ellenzéki annak ez az első amit felhoz, aki meg nagyon elvakult kormánypárti az mond valami hivatalos szöveget, és anyáznak egyet egymásra.
A foci azért érdekel sok embert mert ez van eléjük tolva, ahol a mádia mást tol ott meg az , ha más sport lenne akkor az is érdekelné mert akkor azok lennének az idolok nem a focisták. Ahogy írták nem egy vészes összeg az egész, de az a 3-10 milliárdok is nyitogatják a bicskát ha tudják az emberek hogy annyian nem nézik a meccseket hogy még a körbekorlátozott pályán is lenne köztük egy méter.
Elb*szták, kész, beismerni nem fogják. Én személy szerint a tao pénzeket sokkal rosszabbnak tartom mert, tényleg az van hogy urambátyám tapló fiacskája bekerül a csapatba milliókért és rajtuk keresztül meg minden elképzelhető módon visszaosztják a pénzt a semmire. Akkor inkább támogatnának belőle egyetemeket vagy oda se adnák, térségi szinten elég b*szós kutatási munkát lehetne belőle finanszírozni.
Ha bukni fognak akkor az ilyen "márcsakazértis" hozzáállás miatt lesz. Mondom ezt úgy hogy nagyon elégedett vagyok a gazdaságpolitikájukkal, de a legtöbb ember azt nem érti nem érdekli hiába fontosabb de a stadiont azt megérti, ezért ott támadnak.
Ez az "élsport"-nak nevezett valami nem sport (a valódi sport az a tömegsport!), hanem tömegszórakoztatás - akar lenni. Csak sajnos egyetlen dolog miatt nem az: sehol a tömeg!! Egy bajnoki forduló ÖSSZES meccsén nincs annyi néző, mint EGYETLEN olasz, spanyol, német stb. bajnoki meccsen!! Manapság minden bajnokságot egyenesben nézhetünk valamelyik TV-csatornán, így nyugodtan meg lehet nézni a különbséget a lelátókon.Miért is?
Sportlétesítményre nem kell költeni? Sportra nem kell költeni?
Engem speciel totál hidegen hagy a labdrarúgás, de ettől még egy csomó embert érdekli és használja is ezeket, arányaiban pedig nem megy el rá sok.
Ezzel csak egy a baj, de az nagyon nagy: a 350-milliárd az nem annyi hanem SOKKAL TÖBB, mert elfelejtetted hozzászámolni a TAO-forintokat!! Az meg nem érv, hogy rossz irányba építettek egy autópályát, egy-két jobb irányba meg csak két hidat, ahova viszont nem vezet semmiféle távolsági útvonal! Ott a dunaújvárosi és a szekszárdi Duna-híd, mindkettő csak egy-egy É-D irányú, egymástól alig 15-20km-re lévő útvonalat köt össze, miközben Mo.-on a nemzetközi és a belföldi hosszútávú forgalomnak is nagy része Ny-K-irányú! A dunaújvárosi hídhoz vezető M-8-tól jövő út építése még csak az M-7nél tart, ki tudja mikorra lesz kész - és akkor még mikor ér el az M-5-ig, Kecskemétig legalább?! De minek is épült a szekszárdi híd is (óránként kb. féltucat autó jár rajta!), mikor nem vezet oda se semmiféle K-Ny-i távolsági úthálózat?! Szóval szerintem lehetett volna sok pénzt okosabban is felhasználni mint stadionhoz ...Hát, megint csak az arányok. A Pécs - Szekszárd autópályára + műtárgyak mondtak 300 milliárdos ajánlatokat.
Amúgy a legfaszább autópálya az M6, mert a kutya se közlekedik rajta, tök üres az egész.
Na most akkor válassz - autópálya Szekszárd és Pécs között, vagy sportlétesítmények az egész országban + egy világszínvonalú budapesti stadion régi omladozó szoci épületek helyett...?
Oké, akkor számold ki nekünk hogy évi 35 milliárd forintból te milyen fejlesztéseket hajtottál volna végre az egészségügyben.
Az a baj látod, hogy ebből a nyavajás 350 milliárdból te már a világ minden baját megoldottad volna, csak az nem világos hogy ez hogyan jön ki.
De nézzük egy kisléptékű példán. Legyen egy átlagember havi rezsije, megélhetése 200 000 forint. Ebből 0,15%-ot sportra költ (300 forint, vesz belőle egy Sportszeletet), de rájön, hogy ez pazarlási, mert megírja a négy!!4!4.
Várom az ötleteket, hogy ebből a havi 300 forintból milyen alternatív fejlesztéseket hajtanál végre, és hogyan tennéd jobbá az példában szereplő átlagember életét.
Lehet, de katonai irányítás alatt van az ország. Ha kórházigazgató akkor gyanítom van olyan idős, hogy volt katona.Azért annyi különbség van,hogy itt olyan betegekről van szó akiket az elbocsájtott orvosigazgató szerint máshol nem lehet ugyanezen a színvonalon ellátni,tehát a kiadott utasítás ezen betegek egézségét,életét veszélyezteti.A kirúgott igazgató valójában kiált a betegei mellett az orvosi eskujének megfelelően ezért én nem ítélem el.Mindenesetre karakán ember mivel annak ellenére,hogy tudta a várható következményeket kiált a szakmai meggyőződése mellett.
Lehet, de katonai irányítás alatt van az ország. Ha kórházigazgató akkor gyanítom van olyan idős, hogy volt katona.
Akkor meg tudnia kéne, hogy a parancs nem azért van, hogy megb@sszuk, hanem hogy végrehajtsuk.
Utána lehet vitatkozni.
Ennél bonyolultabb az ügy, mert ő azt mondja, hogy csináltak elég helyet határidőre. Vagyis nem igaz az a romantikus feltételezés sem, miszerint ő a betegei érdekében tiltakozott volna. Valami más lesz a bizalomvesztés hátterében.Igen de itt élő emberek életéről a betegeiről van szó és ő orvos és nem katona ő mint orvos hozta meg a betegei érdekében azt döntést,hogy nem hajtja végre az utasítást.
10 év alatt 0 eredmény. Senkit nem tudnék megnevezni, aki a felcsúti akadémia neveltjeként vitte valamire. Ezt nem a járvány akasztotta meg.A járvány előtt kezdtek bele egy átalakításba, mert tagadhatatlanul szánalmas az eddigi eredmény. Most ez csúszik pár hónapot, de kíváncsi vagyok később mi lesz belőle. Rosszabb már úgysem lehet.![]()
Meglátjuk mi lesz. Igazából az uszodák engem jobban érdekelnek.10 év alatt 0 eredmény. Senkit nem tudnék megnevezni, aki a felcsúti akadémia neveltjeként vitte valamire. Ezt nem a járvány akasztotta meg.
A goré utasít valamire azt végre kell hajtani mindenhol. Nem kell többet belelátni.Hajlok arra,hogy itt megint politikai döntés született.
http://propeller.hu/itthon/3523978-...-intezet-kirugott-igazgatoja-mellett#v2682779
Nalunk 10, feketen,de ez nem Pest.Ezt nem értem ....mi az a 4cx?
Ennél bonyolultabb az ügy, mert ő azt mondja, hogy csináltak elég helyet határidőre. Vagyis nem igaz az a romantikus feltételezés sem, miszerint ő a betegei érdekében tiltakozott volna. Valami más lesz a bizalomvesztés hátterében.
A goré utasít valamire azt végre kell hajtani mindenhol. Nem kell többet belelátni.
Nem keverem és semmivel, csak az eredeti oldalon lévő videót is nézd meg:Kevered a szezont a fazonnal, Cserháti Péter nem nyilatkozott az ügyről,amiben utalás van arra,hogy a kórház az utasításnak és az utasítás ütemtervének megfelelően felszabadította az ágyakat az a dolgozók által írt és a miniszterelnöknek és a belügyminiszternek címzett nyílt levél volt.
Nem keverem és semmivel, csak az eredeti oldalon lévő videót is nézd meg:
Munkások Újsága - Spontán tüntetés - Nem viccelek.
Itt elmondja, hogy az elmúlt hetekben mindenben megpróbáltak megfelelni a kéréseknek. Semmiféle tiltakozásról nem beszélt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..