Mostanában többen átesünk ezen az első élmenyen.Köszönöm a gyors választ....érdekes volt ,így még nem láttam soha![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mostanában többen átesünk ezen az első élmenyen.Köszönöm a gyors választ....érdekes volt ,így még nem láttam soha![]()
Számold ezt vissza 50 évre visszamenőleg!Ha most Kína úgy dönt, hogy megdobja ősi testvéreit, minket a Magyar GDP kb 1 % val 1,6 mrd USDvel (ennyi kb az a 3,8 Izraelnek) amit a hadseregre költhetünk az segítség. Ha azt mondja, hogy holnaptól nem adja az hátrány. De ebbe az 1 %ba a magyar költségvetés nem roppanna bele. Ahogy az Izraeli se abba ha nem kapja meg.
Az NSZKban a Leo 1 gyártásának megindulásával kivonásra itélt M48A2ek németek álltali eladását engedélyezte az USA 65töl.67ben kb 2dd-nyi volt nekik belőle.De ennyi erővel az ocskavasáron vett,aztán az AMX30 lövegére átfegyverzett Shermanokat is vehetjük támogatásnak.......Tényleg? Azért a Pattonokat megkapták már a hatnapos háború előtt, utána pedig már kezdődtek a repülőgépszállítmányok is, először az A-4 Skyhawkok, azok pont lekésték a hatnaposat, de már előtte le volt boltolva.
Tényleg? Azért a Pattonokat megkapták már a hatnapos háború előtt, utána pedig már kezdődtek a repülőgépszállítmányok is, először az A-4 Skyhawkok, azok pont lekésték a hatnaposat, de már előtte le volt boltolva.
Az NSZKban a Leo 1 gyártásának megindulásával kivonásra itélt M48A2ek németek álltali eladását engedélyezte az USA 65töl.67ben kb 2dd-nyi volt nekik belőle.De ennyi erővel az ocskavasáron vett,aztán az AMX30 lövegére átfegyverzett Shermanokat is vehetjük támogatásnak.......
Igen,67ben engedélyezték nekik,hogy vehetnek degradált export változatú A4eket,de lekésték a háborút.Pénzért vehettek.Miután a szovjetek elkezték tömni az araboknak a fegyvereket,azután változott meg az USA álláspontja,és nem a zsidó lobbi miatt.
Ha most Kína úgy dönt, hogy megdobja ősi testvéreit, minket a Magyar GDP kb 1 % val 1,6 mrd USDvel (ennyi kb az a 3,8 Izraelnek) amit a hadseregre költhetünk az segítség. Ha azt mondja, hogy holnaptól nem adja az hátrány. De ebbe az 1 %ba a magyar költségvetés nem roppanna bele. Ahogy az Izraeli se abba ha nem kapja meg. Ami nagyobb segítség, hogy a legmodernebb USA gépeket veheti belőle. De egy dolgot értsünk meg. A segítség persze, hogy jó, de ez nem Észak-Vietnám akik egy puskát se tudott volna kifizetni ha a Szu nem nyomja bele a fegyvert.
Matterhorn.Ez hol van?
Az Alpok legismertebb hegycsúcsát, a 4478 méter magas Matterhornt április 24-én, 23 órakor a magyar zászló színeivel világították meg, hogy ezzel fejezzék ki szolidaritásukat Magyarországgal a koronavírus-járvány idején.Ez hol van?
Az Alpok legismertebb hegycsúcsát, a 4478 méter magas Matterhornt április 24-én, 23 órakor a magyar zászló színeivel világították meg, hogy ezzel fejezzék ki szolidaritásukat Magyarországgal a koronavírus-járvány idején.
A Zermatti Hivatalos Turisztikai Szövetség március 24-én kezdte el megfesteni az Alpok legtöbbet fotózott csúcsát különböző üzenetekkel és országok zászlóival. Az osztrák és a lengyel zászló között húsz percig piros-fehér-zöld színű volt a csúcs.
https://www.vadhajtasok.hu/2020/04/...itottak-ki-az-alpok-legismertebb-hegycsucsat/
Hát ez kurvanagy segítség.Remélem este 8kor tapsolnak is!
Engem inkább az képeszt el, hogy papolás van itt klímacélokról...Hát ez kurvanagy segítség.Remélem este 8kor tapsolnak is!
Szerintem nem is szép gesztus, üres semmiség, nagyüzemben világítják ki mindenféle lobogókkal. Unalmas, üres, műanyag, posztmodern szar. Virtue signalling.Engem inkább az képeszt el, hogy papolás van itt klímacélokról...
...és gondolom nem két fillér így világítani.
Ja, meg fényszennyezés.
Értem én, szép gesztus, de megint a gesztus és luxus győzött célok ellen. Csak duma, az van...
Nézd meg a városka is, hogy ki van világítva. Minek?*Engem inkább az képeszt el, hogy papolás van itt klímacélokról...
...és gondolom nem két fillér így világítani.
Ja, meg fényszennyezés.
Értem én, szép gesztus, de megint a gesztus és luxus győzött célok ellen. Csak duma, az van...
https://index.hu/video/2020/04/27/kotelezo_maszk_boltok_uzletek_budapest_koronavirus/
Csudás. Az emberek felén az orr alatt van a maszk...
A szarnak egy pofont...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..