Ugyan már ! Egész nyugat európának nem volt (lesz) iylen gépe ! ..."
Irigyelik igaz!?
Nem?
De!
Ugyan már ! Egész nyugat európának nem volt (lesz) iylen gépe ! ..."
10-et építenek, annyiról írtak alá szerződést.Jól teszik hogy az oroszok 50 tu-160 gyártanak le legalább a NATO kedvére tesznek .
Szerintem nem a Resetnyikov van a felvételeken, hanem a 12-es számon ismert Vlagyimir Szudec, de érdekes, hogy a Szudec ezen a videón már a 15-ös számot viseli (függőleges vezérsík teteje), aminek korábban viszont nem volt neve. Na ezt fejtse meg a Galcom!
Nem tudod mi az RF? RF a regisztrációs szám az orosz légierő kötelékében. A magántársaságok mint a Volga-Dnepr RA-t használnak.A 94108 nem az oldalszám. A Szugyec oldalszáma akkor 12 vagy 15?
12-es az Alekszandr Novikov, viszont az RF-je 94109, Szugyecé 94108.
Mint írtam Novikov oldalszáma 12, Szugyecé 15.

Nem te írtad, én írtam.
És tudom mi az az RF, engem nem kell kioktatnod szovjet-orosz oldalszám és szériaszám nomenkaltúrából
Viszont a Szugyec korábban 12 volt, nem 15. Úgyhogy ezt a kérdést még tisztázni kell.
A videóban lévő 15-ös oldalszámú Vlagyimír Szugyec Tu-160(az új festés alapján szintén átesett a modernizáción) géprőlte azt írtad, hogy korábban 12-es volt, na most én erre írtam, hogy a 12-es oldalszámú Tu-160 gép az Alekszandr Novikov,amely RF-je(regisztrációs számja) 94109, a Vlagyimír Szugyecé (a 15-ös oldalszámú)pedig RF 94108. Arra akartam utalni, hogy a magasabb oldal számu (15) Vlagyimír Szugyecé 1 számmal kisebb mint a kisebb oldalszámú(12) Alekszandr Novikové RF 94109.
Szériás szám szerint is 6-03 fiatalabb gép a 12-es Novikov mont az 5-05-ös Szugyec
Milyen kamerákat tesznek fel és ezeket hogyan rögzítik? Ez a kérdés általánosan érdekelne. Mert előre ilyen pontokat nem terveznek be a gépbe. Vagy igen?Egy kis látványosság:
Ráadásnak meg itt van ez is:
Egy kis látványosság:
Ráadásnak meg itt van ez is:
A Tu-160-as kb. 6 másodperccel (34 másodperc) érte el hamarabb a felfestett kört elindulástól, mint a 95-ös.
Még jobban gyorsulónak gondoltam (az adatok megnézése nélkül), még úgy is, hogy nem(?) használ utánégetést.
Az üzemanyaggal feltöltöttséget meg nem tudjuk.
A Tu-160-as kb. 6 másodperccel (34 másodperc) érte el hamarabb a felfestett kört elindulástól, mint a 95-ös.
Még jobban gyorsulónak gondoltam (az adatok megnézése nélkül), még úgy is, hogy nem(?) használ utánégetést.
Az üzemanyaggal feltöltöttséget meg nem tudjuk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..