Ugyan már ! Egész nyugat európának nem volt (lesz) iylen gépe ! ..."
Irigyelik igaz!?
Nem?
De!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyan már ! Egész nyugat európának nem volt (lesz) iylen gépe ! ..."
10-et építenek, annyiról írtak alá szerződést.Jól teszik hogy az oroszok 50 tu-160 gyártanak le legalább a NATO kedvére tesznek .
Szerintem nem a Resetnyikov van a felvételeken, hanem a 12-es számon ismert Vlagyimir Szudec, de érdekes, hogy a Szudec ezen a videón már a 15-ös számot viseli (függőleges vezérsík teteje), aminek korábban viszont nem volt neve. Na ezt fejtse meg a Galcom!
Nem tudod mi az RF? RF a regisztrációs szám az orosz légierő kötelékében. A magántársaságok mint a Volga-Dnepr RA-t használnak.A 94108 nem az oldalszám. A Szugyec oldalszáma akkor 12 vagy 15?
12-es az Alekszandr Novikov, viszont az RF-je 94109, Szugyecé 94108.
Mint írtam Novikov oldalszáma 12, Szugyecé 15.
Nem te írtad, én írtam.
És tudom mi az az RF, engem nem kell kioktatnod szovjet-orosz oldalszám és szériaszám nomenkaltúrából
Viszont a Szugyec korábban 12 volt, nem 15. Úgyhogy ezt a kérdést még tisztázni kell.
Milyen kamerákat tesznek fel és ezeket hogyan rögzítik? Ez a kérdés általánosan érdekelne. Mert előre ilyen pontokat nem terveznek be a gépbe. Vagy igen?Egy kis látványosság:
Ráadásnak meg itt van ez is:
Egy kis látványosság:
Ráadásnak meg itt van ez is:
A Tu-160-as kb. 6 másodperccel (34 másodperc) érte el hamarabb a felfestett kört elindulástól, mint a 95-ös.
Még jobban gyorsulónak gondoltam (az adatok megnézése nélkül), még úgy is, hogy nem(?) használ utánégetést.
Az üzemanyaggal feltöltöttséget meg nem tudjuk.
A Tu-160-as kb. 6 másodperccel (34 másodperc) érte el hamarabb a felfestett kört elindulástól, mint a 95-ös.
Még jobban gyorsulónak gondoltam (az adatok megnézése nélkül), még úgy is, hogy nem(?) használ utánégetést.
Az üzemanyaggal feltöltöttséget meg nem tudjuk.