Fura lenne.... De nem tudom.Vedheti egy NATO tag egy semleges orszag legteret?
Viszont nem hiszem, hogy az osztrákok eddig süllyednének.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fura lenne.... De nem tudom.Vedheti egy NATO tag egy semleges orszag legteret?
Eddig? Ha ezt konkrétan nem is fogjuk meglátni, de ennél még lejjebb is fognak menni. Állítólag a jelenlegi 20500 fős haderejüket 10 év alatt majdnem le fogják felezni. 8500 embert fognak kiengedni a rendszerből, úgy, hogy nem gondoskodnak a pótlásról.Fura lenne.... De nem tudom.
Viszont nem hiszem, hogy az osztrákok eddig süllyednének.
AT4böl is van mindenféle verzió.
Némá,hát van ilen is.....
Nem.Nem volt internet,meg aludtam,meg vezettem.Basszus.
Azért kerested 1 napig.![]()
Ja, egy helyen.. egy rakéta és csak lesünk utána....Itt hatalmas mennyiségű hadianyag el fog férni.
Az osztrákok igazán akkor lesznek lejtmenetben ha a sorozást is "ideiglenesen" beszüntetikEddig? Ha ezt konkrétan nem is fogjuk meglátni, de ennél még lejjebb is fognak menni. Állítólag a jelenlegi 20500 fős haderejüket 10 év alatt majdnem le fogják felezni. 8500 embert fognak kiengedni a rendszerből, úgy, hogy nem gondoskodnak a pótlásról.
Érdemes lesz figyelni rájuk, mert szerintem pár éven belül a jelenleg még megtartott 56 A4-est is pik-pak ki fogják dobni. Azok üzemeltetésén elég sokat tudnak majd spórolni...
Ne felejtsük, hogy az idén érkező 12db A4 is az ő készleteikből fog jönni, amit korábban a Rheinmetall visszavett tőlük.
Nem értem a problémádat.A tűzgyorsasága volt a kérdés,én meg leirtam.A kezelői utasitásra támaszkodva irtam,igaz a "kb" szót kihagytam.Mivel a mértékegység RPM-ben van megadva,igy a helyes válasz a "kb 6 RPM " volt.
A 6 lövés per nap azért van,mert nem egészséges a lövő párnak ha 6-nál többször éri ez a légnyomás amit a Cg elsütése során keletkezik.Hogy ezt a svédek miért 6 lövésben adták meg,azt sajnos nem tudom.De gondolom nem véletlen,ha a biztonsági zonája a lövő mögött 60m...
Az meg hogy a két dolog hogy akadhatott össze nálad nem tudom,mert a két dolog nagyon nem ugyanaz.De értem én hogy a 6-os...
én inkább úgy mondanám hogy azok nem befolyásolók lesznek hanem inkább döntők, főleg ami mondjuk a rajszerkezetet illeti. Miután megvan a vas utána kell majd ( HA kell) átvariálni a rajokat és akkor kell majd gondolkodni hogy mit is tudjon egy rajMár nagyon várom, hogy kiderüljenek a felhasználható egyéb fegyverek (rajgéppuska, DRM?) és járművek (IFV/APC) mert azok sok mindent fognak befolyásolni.
Én például nagyon kíváncsi lennék, hogy lesz-e támogató raj a szakaszban, vagy sem. Tudtommal most nincs (én tennék), de ez változhat. A kérdés, hogy a nagyobb taktikai rugalmasságot le akarják-e vinni szakasz szintre, vagy megmarad a század szinten. Gondolom a különlegeseknél egy szakaszparancsnok nagyobb döntési rugalmasságot élvez, mint egy "sima" lövész hadnagy.én inkább úgy mondanám hogy azok nem befolyásolók lesznek hanem inkább döntők, főleg ami mondjuk a rajszerkezetet illeti. Miután megvan a vas utána kell majd ( HA kell) átvariálni a rajokat és akkor kell majd gondolkodni hogy mit is tudjon egy raj
Én például nagyon kíváncsi lennék, hogy lesz-e támogató raj a szakaszban, vagy sem. Tudtommal most nincs (én tennék), de ez változhat. A kérdés, hogy a nagyobb taktikai rugalmasságot le akarják-e vinni szakasz szintre, vagy megmarad a század szinten. Gondolom a különlegeseknél egy szakaszparancsnok nagyobb döntési rugalmasságot élvez, mint egy "sima" lövész hadnagy.
Igazság szerint ez egy játék a - hozzám hasonló - civilek részéről, hogy mennyire fog bejönni a saját elképzelésünk utólag.![]()
De hadnagyok csak vannak?!A km erőknél nincsenek szakaszok.
De hadnagyok csak vannak?!
Minden esetre, mivel te nem mondhatsz többet, én meg feleslegesen nem kérdezgetek, akkor ennyiben maradtunk.![]()
Ahogy látom most is lényegében azért van érvényben mert az a 10+ ezer polgári szolgálatos nagyon hiányozna az eü és szociális intézményekből.Az osztrákok igazán akkor lesznek lejtmenetben ha a sorozást is "ideiglenesen" beszüntetik
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..