Fura lenne.... De nem tudom.Vedheti egy NATO tag egy semleges orszag legteret?
Viszont nem hiszem, hogy az osztrákok eddig süllyednének.
Fura lenne.... De nem tudom.Vedheti egy NATO tag egy semleges orszag legteret?
Eddig? Ha ezt konkrétan nem is fogjuk meglátni, de ennél még lejjebb is fognak menni. Állítólag a jelenlegi 20500 fős haderejüket 10 év alatt majdnem le fogják felezni. 8500 embert fognak kiengedni a rendszerből, úgy, hogy nem gondoskodnak a pótlásról.Fura lenne.... De nem tudom.
Viszont nem hiszem, hogy az osztrákok eddig süllyednének.

AT4böl is van mindenféle verzió.
Némá,hát van ilen is.....

Nem.Nem volt internet,meg aludtam,meg vezettem.Basszus.
Azért kerested 1 napig.![]()
Ja, egy helyen.. egy rakéta és csak lesünk utána....Itt hatalmas mennyiségű hadianyag el fog férni.
Az osztrákok igazán akkor lesznek lejtmenetben ha a sorozást is "ideiglenesen" beszüntetikEddig? Ha ezt konkrétan nem is fogjuk meglátni, de ennél még lejjebb is fognak menni. Állítólag a jelenlegi 20500 fős haderejüket 10 év alatt majdnem le fogják felezni. 8500 embert fognak kiengedni a rendszerből, úgy, hogy nem gondoskodnak a pótlásról.
Érdemes lesz figyelni rájuk, mert szerintem pár éven belül a jelenleg még megtartott 56 A4-est is pik-pak ki fogják dobni. Azok üzemeltetésén elég sokat tudnak majd spórolni...
Ne felejtsük, hogy az idén érkező 12db A4 is az ő készleteikből fog jönni, amit korábban a Rheinmetall visszavett tőlük.
Nem értem a problémádat.A tűzgyorsasága volt a kérdés,én meg leirtam.A kezelői utasitásra támaszkodva irtam,igaz a "kb" szót kihagytam.Mivel a mértékegység RPM-ben van megadva,igy a helyes válasz a "kb 6 RPM " volt.
A 6 lövés per nap azért van,mert nem egészséges a lövő párnak ha 6-nál többször éri ez a légnyomás amit a Cg elsütése során keletkezik.Hogy ezt a svédek miért 6 lövésben adták meg,azt sajnos nem tudom.De gondolom nem véletlen,ha a biztonsági zonája a lövő mögött 60m...
Az meg hogy a két dolog hogy akadhatott össze nálad nem tudom,mert a két dolog nagyon nem ugyanaz.De értem én hogy a 6-os...

én inkább úgy mondanám hogy azok nem befolyásolók lesznek hanem inkább döntők, főleg ami mondjuk a rajszerkezetet illeti. Miután megvan a vas utána kell majd ( HA kell) átvariálni a rajokat és akkor kell majd gondolkodni hogy mit is tudjon egy rajMár nagyon várom, hogy kiderüljenek a felhasználható egyéb fegyverek (rajgéppuska, DRM?) és járművek (IFV/APC) mert azok sok mindent fognak befolyásolni.
Én például nagyon kíváncsi lennék, hogy lesz-e támogató raj a szakaszban, vagy sem. Tudtommal most nincs (én tennék), de ez változhat. A kérdés, hogy a nagyobb taktikai rugalmasságot le akarják-e vinni szakasz szintre, vagy megmarad a század szinten. Gondolom a különlegeseknél egy szakaszparancsnok nagyobb döntési rugalmasságot élvez, mint egy "sima" lövész hadnagy.én inkább úgy mondanám hogy azok nem befolyásolók lesznek hanem inkább döntők, főleg ami mondjuk a rajszerkezetet illeti. Miután megvan a vas utána kell majd ( HA kell) átvariálni a rajokat és akkor kell majd gondolkodni hogy mit is tudjon egy raj

Én például nagyon kíváncsi lennék, hogy lesz-e támogató raj a szakaszban, vagy sem. Tudtommal most nincs (én tennék), de ez változhat. A kérdés, hogy a nagyobb taktikai rugalmasságot le akarják-e vinni szakasz szintre, vagy megmarad a század szinten. Gondolom a különlegeseknél egy szakaszparancsnok nagyobb döntési rugalmasságot élvez, mint egy "sima" lövész hadnagy.
Igazság szerint ez egy játék a - hozzám hasonló - civilek részéről, hogy mennyire fog bejönni a saját elképzelésünk utólag.![]()
De hadnagyok csak vannak?!A km erőknél nincsenek szakaszok.

De hadnagyok csak vannak?!
Minden esetre, mivel te nem mondhatsz többet, én meg feleslegesen nem kérdezgetek, akkor ennyiben maradtunk.![]()
Ahogy látom most is lényegében azért van érvényben mert az a 10+ ezer polgári szolgálatos nagyon hiányozna az eü és szociális intézményekből.Az osztrákok igazán akkor lesznek lejtmenetben ha a sorozást is "ideiglenesen" beszüntetik
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..