Visszajelzések és javaslatok

Nah, akkor egy kérdés és furcsaság következik, ami még soha nem volt.
Szóval ez egy cikk kezdemény. 1,5 éve nem nyúltam hozzá. A vadászgépek repülési teljesítményének összehasonlításárólé szól. Az, hogy mit és milyen téren az, ami kérdéses.
http://www.mediafire.com/file/5cjkq8961ukk9vb/Repteljesitmeny.pdf/file

A kérdésem az, hogy a későbbiekben elhanyagolva a teljes levezetést megéri az erőfeszítést, hogy a tartalomjegyzékben levő dolgok legalább egy részét lezongorázzam a gépek fligh manualjaiból? Azt a fajta levezetési mélységet, amit elkezdtem meghagyom demónak. Ezt mindenre így megírni örökkévalóságig tartana. Remélem, a kapott eredményeket ennek fényében elhiszi, aki olvassa. Vagy, ha nem, akkor ellenőrzi maga...

Csak ahhoz nincs kedvem, hogy megírom, aztán a kézikönyvből kijövő értékek alapján nekiállnak egyesek fröcsögni, hogy a szívszerelem gépükről kiderül, hogy nem az, aminek eddig gondolta...

Nah, akkor egy kérdés és furcsaság következik, ami még soha nem volt.
Szóval ez egy cikk kezdemény. 1,5 éve nem nyúltam hozzá. A vadászgépek repülési teljesítményének összehasonlításárólé szól. Az, hogy mit és milyen téren az, ami kérdéses.
http://www.mediafire.com/file/5cjkq8961ukk9vb/Repteljesitmeny.pdf/file

A kérdésem az, hogy a későbbiekben elhanyagolva a teljes levezetést megéri az erőfeszítést, hogy a tartalomjegyzékben levő dolgok legalább egy részét lezongorázzam a gépek fligh manualjaiból? Azt a fajta levezetési mélységet, amit elkezdtem meghagyom demónak. Ezt mindenre így megírni örökkévalóságig tartana. Remélem, a kapott eredményeket ennek fényében elhiszi, aki olvassa. Vagy, ha nem, akkor ellenőrzi maga...

Csak ahhoz nincs kedvem, hogy megírom, aztán a kézikönyvből kijövő értékek alapján nekiállnak egyesek fröcsögni, hogy a szívszerelem gépükről kiderül, hogy nem az, aminek eddig gondolta...

Részemről van igény:-)

Meg kéne nyitni az Oroszország és a szovjet utódállamok topikot.

Már több napja folyik az azeri-örmény határ konfliktus(háború). Az örmények már a Szu-30SzM gépekkel bombázták az azeri területeket.

Meg kéne nyitni az Oroszország és a szovjet utódállamok topikot.

Már több napja folyik az azeri-örmény határ konfliktus(háború). Az örmények már a Szu-30SzM gépekkel bombázták az azeri területeket.
Mack nincs nagyon toppon a hírekkel, már akkor ki kellett volna nyitni amikor ulit kirakták, ukrajnában is lassan beindulnak a dolgok aztán az sincs kinyitva.

Arra gondoltam egyébként , hogy lehet azért hülyeséget vagy szakmailag hibás kérdést is feltenni, esetleg más okból problémás dolgot, na mindegy, én azért biztos akartam lenni ebben.

Nem kell ezt túl agyalni ez nem agysebészet ha valakinek nem tetszik mint írtam akkor majd nem szavaz.

Van egy képgalériám valahol civil járművek és eszközök harcászati hasznosításáról, civilnek álcázott, rejtett eszközökről. Melyik topikba rakjam, ha megtalálom?

• Tetszik
Reactions: silurusglanis