Papiron annyival előttünk jatnak, hogy irtak alá vételi szándéknyilatkozatot évekkel ezelőtt. Persze ez nem kötelező érvényű.A csehek szerintem nem vesznek KC-390-t.
Papiron annyival előttünk jatnak, hogy irtak alá vételi szándéknyilatkozatot évekkel ezelőtt. Persze ez nem kötelező érvényű.A csehek szerintem nem vesznek KC-390-t.
Folyamatosan vitáink vannak az összes skandináv állammal.
Legutóljára most Majusban hivattuk be a nagyköveteket (köztük Svédet)
https://infostart.hu/belfold/2020/0...lte-be-a-kulugyminiszteriumba-szijjarto-peter
Előtte a Svédekkel külòn is volt csörte a családtámogatási rendszer miatt is.
A Svédekkel viszont a Gripenek miatt kényszer házasságban vagyunk és ott legalább van annyi eszünk hogy nem játszuk el a sértődöttett.
https://www.kormany.hu/hu/honvedelm...ban-targyalt-benko-tibor-honvedelmi-miniszter
Sajnos így van, pedig nagyon jó lenne a haderő-fejlesztési együttműködés.
KC-390 vagy más hasonló még nincsen napirenden, a +- aktuális helyzet pedig itt volt oszegezve (semmi újjabról nem tudok) : https://www.armadninoviny.cz/covid-19-a-strategicka-letecka-preprava-ceske-republiky.htmlA cseheknél mi a helyzet szállítógép ügyben? Akarják még egyáltalán a KC-390-et? Aláírták már a a szerződést a németekkel a 200 óra A400M kapacitásra?
Átolvasva a cikket, a cseh írás szerzője is reális alternatívának látja a csehek számára a brazil gépet. Meglátjuk mi lesz.KC-390 vagy más hasonló még nincsen napirenden, a +- aktuális helyzet pedig itt volt oszegezve (semmi újjabról nem tudok) : https://www.armadninoviny.cz/covid-19-a-strategicka-letecka-preprava-ceske-republiky.html
Átolvasva a cikket, a cseh írás szerzője is reális alternatívának látja a csehek számára a brazil gépet. Meglátjuk mi lesz.
2019. szeptemberi a cikk.
2019. szeptemberi a cikk.
Igen, vegig is vettük már.
Anno ebből is világosan kiderült, hogy a Kongsberg boldogan eladna bármit, de Orbanek nem fognak naluk kolteni, ha kozben a norveg kormány nem hajlandó beleszolast engedni abba, kinek es mennyi penzt adnak független nonprofitok kozott (persze, hogy nem fog, ezért függetlenek.)

szerint mi védjük a keresztény Európát. Ez veszélyes!! 
Semmi új infó nincs benne, csak egy vicces kép meg nacigyanus volt a zene a Leo bemutató alatt.
Panzer für Orban
https://www.jungewelt.de/artikel/382887.ungarn-und-brd-panzer-für-orban.html
Ungarn erhält erste Leopard-2-Lieferung. Budapest ist zu einem der wichtigsten Waffenabnehmer der Bundesrepublik geworden
![]()
Azon kérdés körül pörögnek, hogy részben boldogok mivel jelentős megrendeléseket adunk, illetve akár elvégezzük a piszkos munkát a déli határon. Smelard Nemethszerint mi védjük a keresztény Európát. Ez veszélyes!!
A másik kérdés a rakétavédelmi rendszer. Állítólag a németek nagyon rápörögtek erre az MBDA-s sztorira és szeretnék kifúrni a bizniszből az amcsikat. A védelmi miniszter asszony fő célja ez a biznisz volt 2 hete.
Ez erősíti azt a teóriát, hogy az IFV buli már nagy vonalakban lezsírozva.
Mondjuk sokszor a Nepszavára hivatkoznak, szóval inkább csak egy pletyka terjed, nincs belsős infójuk.

Úgy illeszkedik a cikk -ben oda, ahol közvetlenül egy Benkő idézetet követ.
nacigyanus volt a zene a Leo bemutató alatt.

Semmi új infó nincs benne, csak egy vicces kép meg nacigyanus volt a zene a Leo bemutató alatt.
Panzer für Orban
https://www.jungewelt.de/artikel/382887.ungarn-und-brd-panzer-für-orban.html
Ungarn erhält erste Leopard-2-Lieferung. Budapest ist zu einem der wichtigsten Waffenabnehmer der Bundesrepublik geworden
![]()
Azon kérdés körül pörögnek, hogy részben boldogok mivel jelentős megrendeléseket adunk, illetve akár elvégezzük a piszkos munkát a déli határon. Smelard Nemethszerint mi védjük a keresztény Európát. Ez veszélyes!!
A másik kérdés a rakétavédelmi rendszer. Állítólag a németek nagyon rápörögtek erre az MBDA-s sztorira és szeretnék kifúrni a bizniszből az amcsikat. A védelmi miniszter asszony fő célja ez a biznisz volt 2 hete.
Ez erősíti azt a teóriát, hogy az IFV buli már nagy vonalakban lezsírozva.
Mondjuk sokszor a Nepszavára hivatkoznak, szóval inkább csak egy pletyka terjed, nincs belsős infójuk.
Csapatlegvedelmet? Teruletit meg olasz/franciaktol. Szerintem /akar csovest is a nemetektol./Nekem meg mindig nem világos, mégis mit is vennénk a német MBDAtol...?
A TLVS cirka egy open keretrendszer, MEADS alapokkal plusz IRIS-T SL, de egyelőre továbbra sincs hozzá saját ABM, csak méregdrága amerikai PAC3, hypersonic meg kilátásban sincs... ennél a SAMP/T a franciák-olaszok MBDA-jatol legalább egy mukodokepes, bevalt rendszer lenne.
Mondjuk ha joval a NASAMS alatt adják, de ugye IRIS-T SL lövöldözve (Diehl IRIS-T SLM, a svedek pont a honap elejen validaltak az o uj SLS rendszerüket), akkor kb ugyanazt tudja majd (40km), de elvileg van hozza Patriot, ha nagyon kell ill lesz egyszer europai ABM is hozzá...
... nem tudom, szkeptikus vagyok. Ertem, hogy a bajor mire mondta, hogy a BW együtt kellene ezt bevezetnunk, ő azon lesz, az jó, mert nekunk sehol nincs olyan dev kapacitásunk, amit egy ilyen open framework testreszabása jelent (vittem hasonlot IT-ben), ugyanakkor nekünk nemigen van időnk németes alapossagu fejlesztgetesre, az az IRIS-T SLS/SLM kb tegnap kellett volna.
Csapatlegvedelmet? Teruletit meg olasz/franciaktol. Szerintem /akar csovest is a nemetektol./

Plána úgy hogy egyesek akik ide irógatnak biztosan jóval több infoval rendelkeznek mint mi. Ebből következően "imádnak" félreterelő kommenteket írniAz kétségkívüli tény, hogy a cikk legerősebb tartalma a kép, melyet itt is láthatunk. "Kis ember nagy bottal jár" ...
Az a "Smelard Nemeth" (ha nem nyomod be a fordítást), akkor "Szilard Nemeth" lesz. Ő a mi Szilárd -unkÚgy illeszkedik a cikk -ben oda, ahol közvetlenül egy Benkő idézetet követ.
Általánosságban kb. annyi konkrétumot illetve annyi- és olyan predikciókat tartalmaz, mint itt a HTKA -n ebben a topikban kb. egy óra alatt összejön ...![]()

Manpads mikor jelenik meg ismét a csapatoknál. A csapatlégvédelem a manpads al és a csöves-el együtt kezdődik nemde?Csapatlegvedelmet? Teruletit meg olasz/franciaktol. Szerintem /akar csovest is a nemetektol./
abszolute nem akadékoskodásból vagy szemétkedésből de ránézésre hogy lehet így megállapítani egy olyan adatot ami az ember individuális döntésétől függ ?Ránézésre tippre szerintem legalább a negyede átmegy szerződésesnek.
ragadni ragad de ahhoz hogy az ember használni is tudja ami "rá ragadt" szerintem 3 hónap kevésPlánne 3-6 hónap alatt biztosan több ragad az embere mint 20 nap alatt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..