Anti - Flash nek hivjak . A feladata hogy egy robbanaskor vagy belobbanaskor keletkezo langkicsapastol megovjon. Reflex szeruen a szemed becsukod es az arcod egyben marad es a kezed is tudsz kapaszkodni menekulni. Sok NAVY ben mar vedoszemuveg maszk is van pl Franciaknal harchelyzet esetere. A norvegoknal egy komoly szett van a ruha alatt is ami nem csak langallo de pl van beepitett gerincprotector is.A tűz ellen véd. De javítsatok ki ha tévedek
Jóra gondoltatok, csak tűz esetén vesznek fel egy maszkot is az oltáshoz.
Végighallgattam. Hát túl sok érdekes nem volt benne, annál több tévedés. A leghangsúlyosabb a Belgrano esete volt, hogy annak elsüllyedése miatt húzott haza a flotta.
Amazonon a kosárba tettem. Remélem írsz valami rosszat róla (véleményeket olvasva kb. kizárt), és akkor nem kell megvennem.Most érkezett...
![]()
Amazonon a kosárba tettem. Remélem írsz valami rosszat róla (véleményeket olvasva kb. kizárt), és akkor nem kell megvennem.
Amazonon a kosárba tettem. Remélem írsz valami rosszat róla (véleményeket olvasva kb. kizárt), és akkor nem kell megvennem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..