Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha @Hpasp nem foglalja össze, akkor majd megtenném én és kérem akkor ne előzzön meg.
Ha @Hpasp nem foglalja össze, akkor majd megtenném én és kérem akkor ne előzzön meg.
Az elsőt végighallgattam és a másodikat a közepéig. Simán kijön az anyagból a német MiG-29-es pilótához hasonló vagy akár több is. Az első rész első fele viszonylag unalmas, aztán beindul.
A második rész feléig már annyi mindenről beszélt, hogy bringán hallgatva már nem tudtam fejben tartani. Konkrét bevetésekről és harceljárásokról is. Végre nem csak locsifecsi, mint sok már ilyen interjú. Bár hozzá tenném, hogy helyenként mint ő tudná rosszul.
A kérdés az, hogy akkor cikk legyen belőlve, vagy komment. A cikket szeretem felpolírozni, az viszont sokáig tartana...
Meg ez új vállalás, amit nem terveztem. Elkezdem megírni és majd meglátom. Szóval coming soon.
Az első rész elején mintha azt mondta volna az interjút készítő, hogy négy győzelme volt. Vagy csak rosszul hallottam...Jöhet.
Ahogy nézem két Skyhawk-ot is elintézett, mindkét Argi pilóta bele is halt.
Írt amúgy könyvet is.
Ez utolsó kihulló fogai voltak a brit oroszlánnak...Bocsi, hogy ide teszem. Amúgy is érdekes videó 1978-ból, ráadásul arról szól, ami kb legjobban hiányzott a briteknek 4 évvel később.
Az elsőt végighallgattam és a másodikat a közepéig. Simán kijön az anyagból a német MiG-29-es pilótához hasonló vagy akár több is. Az első rész első fele viszonylag unalmas, aztán beindul.
A második rész feléig már annyi mindenről beszélt, hogy bringán hallgatva már nem tudtam fejben tartani. Konkrét bevetésekről és harceljárásokról is. Végre nem csak locsifecsi, mint sok már ilyen interjú. Bár hozzá tenném, hogy helyenként mint ő tudná rosszul.
A kérdés az, hogy akkor cikk legyen belőlve, vagy komment. A cikket szeretem felpolírozni, az viszont sokáig tartana...
Meg ez új vállalás, amit nem terveztem. Elkezdem megírni és majd meglátom. Szóval coming soon.
Mert ahhoz a szkriptet amúgy is meg kell írni. Meg nincs jó mikrofonom. Egyébkét egy ilyen projekt folyamatban van. A Binkov Battlegrounds csatornával közösen készül a Haditechnikai összefoglalóban bemutatott az első SAM videó az Sz-25 Berkutról. Lesz magyar változata is. Több lesz benne, mint a leírt változatában, ami anno kutyafuttában készült...Miért nem mondod fel szóban instant valami erre alkalmas csatornára? Akár csak egy zártabb közösség számára is. Hátha valami értékelhető nő ki abból is amit első felindulásból reagálsz, de megspórolod vele a szerkesztgetéses szarakodással járó időt.
Win-win.
Mert ahhoz a szkriptet amúgy is meg kell írni. Meg nincs jó mikrofonom. Egyébkét egy ilyen projekt folyamatban van. A Binkov Battlegrounds csatornával közösen készül a Haditechnikai összefoglalóban bemutatott az első SAM videó az Sz-25 Berkutról. Lesz magyar változata is. Több lesz benne, mint a leírt változatában, ami anno kutyafuttában készült...
Ha bejön az a videós formula, akkor az lesz a jövő.
A HTKA-n számára nagy projektet már nem tervezek amúgy sem. Ami van, azt lezárom és legfeljebb ilyen interjús videókat hébe-hóba.
Azért kerestem meg őket, mert hiába tolnám ki angolul a kb. ismeretlen csatornámon a kutya se nézné meg. Az első kimegy náluk, aztán meglátjuk mi lesz a jövő.A videós megjelenés tuti be fog jönni, ma már ez az út, a célközönséghez.
Aki nem látta volna még
Köszi a linket! A hajón szolgáló légvédelmisek fején, az a fehér dolog mire szolgált?
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de kint van az egész arcuk.A tűz ellen véd. De javítsatok ki ha tévedek