Hát,a gyárat felépitették.De nem vagyok naprakész,szóval passz.Amúgy még a Kazahok se vették, tesztelték de 2018-óta csend van a kérdésben. Szerintem nincs pénzük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát,a gyárat felépitették.De nem vagyok naprakész,szóval passz.Amúgy még a Kazahok se vették, tesztelték de 2018-óta csend van a kérdésben. Szerintem nincs pénzük.
Ez a 4x4Ez lett volna az a jószág?
![]()
Yalcin helyett pont jó lenne.Ez lett volna az a jószág?
![]()
Én olyan 4-re tenném, nekem az 5 az az lav sorozatHa a BTR az 1, a Boxer a 10, akkor ez a dél-afrikai vas, hol helyezkedik el a skálán? Csak hogy képben legyek.
Nemtom mit csinálnak az új román F-16-osok, de a berepülő orosz gépeket még mindig MIG-21-el hajtják.![]()
ez jól néz ki! miért nem ezt vettük a török cuccok helyett?Ez lett volna az a jószág?
![]()
Ez a történet sokszor előjön.elérhetnék céljaikat, mint pl. a lézevezérlésű bombák esetében (amiket vettünk a Gripenekre), hogy kilobbizták az USA-nál, hogy csak azután szállítsák le őket, ha már megvolt a romániában rendezett NATO hadgyakorlat, hogy véletlenül se kelljen a közbakáiknak szembesülniük ezzel a képességünkkel
A "kozépeurópai hadosztály" így nagyon érdekes képet fog mutatni.
Politika.ez jól néz ki! miért nem ezt vettük a török cuccok helyett?
Mert valszeg 0 a politikai haszna a dolognak. Ami azért mindig szempont lesz.ez jól néz ki! miért nem ezt vettük a török cuccok helyett?
Ott még elérhetnék céljaikat, mint pl. a lézevezérlésű bombák esetében (amiket vettünk a Gripenekre), hogy kilobbizták az USA-nál, hogy csak azután szállítsák le őket, ha már megvolt a romániában rendezett NATO hadgyakorlat, hogy véletlenül se kelljen a közbakáiknak szembesülniük ezzel a képességünkkel. És így is lett. Csak amikor hazatértek a gépek, akkor jöttek a bombák.
Nem emlékszel arra amikor elsőnek a romiknál dobtunk volna bombákat de azok nem érkeztek meg időben? Elég logikus, hogy ez azért volt mert a romiknak a morált levitte volna.Akkor erre van valami román forrásod?
A szimpla szokásos beszerzési balfaszkodás kissé esélyesebb....Nem emlékszel arra amikor elsőnek a romiknál dobtunk volna bombákat de azok nem érkeztek meg időben? Elég logikus, hogy ez azért volt mert a romiknak a morált levitte volna.
1.- Új beszerzés lesz, az új miniszter eddig Boxert preferált. 2.- BVP-1-est és BPsV-ét modernizáltunk, nem BVP-2. Nem tudok további megrendelésrol. 3.- Még nem volt leadva a minisztériumnak a modernizációs javaslat.A szlovákoknál mi az aktuális helyzet IFV/APC ügyben?
A múltkor volt téma: hány modernizált BVP-2 állt már rendszerbe?
A T-72esek a csehekkel vagy a lengyelek segítségével lesz modernizálva?
A dél-afrikai hadiparban is vannak "részvényei". (Mielőtt valaki komolyan veszi, ez csak vicc)Miért a zsidók is mókoltak rajta vmit?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..