A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ennek ellenére nem tűnik valószínűnek hogy RM szellemi termékét az RM jóváhagyása nélkül eladhatnánk.
Ráadásul az RM teljes külföldi gyártóhálózata kell ahhoz, hogy legyen mit összeszerelni Zalaegerszegen.
Valószínűbb hogy az RM tud kedvezőbb ajánlatot adni így, hogy nem német munkás szereli össze, Zalaegerszegen meg örülnek, mert lesz még munka. És még azt is be lehet mondani előnyként a szlovénoknak, hogy milyen közel lesz a gyártás helye a rendszeresítés helyéhez, így a javítás-karbantartást is elvégezhetik bérmunkában ugyanott.

Közös vállalatunk lesz, de úgy gondolom az export dolgokban a németek mondják ki a végszót. Viszont az is tény, a hazai gyártás okán érdekünk, hogy mindent learassunk, amit csak lehet. Szomszédaink közül pedig, a szlovének és az osztrákok azok, akik nem potenciális ellenség jelöltek. Nekik gyárthatunk, ha kell nekik a Lynx.

Ugy ertettem hogy elore legyen meg az "igazi" vas, utana meg johet a support. Katasztrofavedelemnek Szloveniaba meg sokallom az 50-et.

Hogy nem gondolod, hogy 20 éve NATO tagként nem kötelező minimum az altiszti, tiszti állománynak angolul beszélni.

Hat, vizsgat tenni egy dolog. Beszelni egy masik, csak ezert nem gondoltam alapnak.

(En anno azt hittem, hogy milyen jo az angoltanitas otthon - amig ide nem koltoztem, akkor rajottem, hogy nagyon gaz. Plusz anno nem is tanitottak jol, azert (is) volt olyan gaz a hazai beszelt angol szintje (masik a nativ kornyezet, pl filmek teljes hianya volt, de ezt halistennek az internet megoldotta.)

Hat, vizsgat tenni egy dolog. Beszelni egy masik, csak ezert nem gondoltam alapnak.

(En anno azt hittem, hogy milyen jo az angoltanitas otthon - amig ide nem koltoztem, akkor rajottem, hogy nagyon gaz. Plusz anno nem is tanitottak jol, azert (is) volt olyan gaz a hazai beszelt angol szintje (masik a nativ kornyezet, pl filmek teljes hianya volt, de ezt halistennek az internet megoldotta.)
A beszélt mindig szarabb mint az értett, mert más ha angol fórumokon olvasgatsz ha beszélni kell akkor az izgulás miatt blokkolsz :D

Nem követtem a szolvén tárgyalásokat , de nem lehet hogy mi érdeklődünk a Valhalla termékei iránt. Egész sok minden terveznek fejlesztenek.
Több torony

f2829ac529bc9cd22f43a61cba6cef95.jpg

Midgard_02.jpg

És még ez is
Short-Range Air Defense System
valhalla-turrets-unveils-spider-remotely-controlled-short-range-air-defense-system.jpg

• Tetszik
Reactions: papi and Pogány
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hogy aggódik a pali, pedig Horvátokkal semmi bajunk.
Hát igen a technikailag elég főlény lesz a környéken ha minden megérkezik és marad a vezetés is, mert Vadai hamar leselejtezné vagy raktárba zároltatná a csúcs technikát :(