A termék az RM-é. A sales az övék.Ez meg sem fordult a fejemben. Közös buli egyértelmű.
Mi egy gyárat húztunk fel nekik, állami telek, közmű stb. apport. Eddig fasza.
De ez egy német cucc. Ha a szlovénok is veszik és Zalában gyártják, még faszább.
A termék az RM-é. A sales az övék.Ez meg sem fordult a fejemben. Közös buli egyértelmű.
Ennek ellenére nem tűnik valószínűnek hogy RM szellemi termékét az RM jóváhagyása nélkül eladhatnánk.
Ráadásul az RM teljes külföldi gyártóhálózata kell ahhoz, hogy legyen mit összeszerelni Zalaegerszegen.
Valószínűbb hogy az RM tud kedvezőbb ajánlatot adni így, hogy nem német munkás szereli össze, Zalaegerszegen meg örülnek, mert lesz még munka. És még azt is be lehet mondani előnyként a szlovénoknak, hogy milyen közel lesz a gyártás helye a rendszeresítés helyéhez, így a javítás-karbantartást is elvégezhetik bérmunkában ugyanott.
Pakliban több lapod van. Ahhoz képest, hogy még nekünk sincs már áruljuk. Biztos a szlovének fizetik a fejlesztési költségeket.![]()
Kaját és sört szállítanának az alpesi panziókba télen hó idejénMit kezdenenek a szlovenek 50 Broncoval?![]()

Ezért mondom, kirakatember. De amúgy nagyon sokat fejlődött mióta miniszter, mint kiállásilag mind retorikailag. Gondolom elvárás volt, hogy kicsit trenírozza magát.

úhh hallottad volna angolul beszélni az egy élmény (negatív igaz de élmény)Mondjuk a retorika szo hasznalata eros tulzas Benko kapcsan... tekkknikakat!![]()
úhh hallottad volna angolul beszélni az egy élmény (negatív igaz de élmény)
Igen kötelező.Nocsak, beszel angolul, az impressziv egy 60-70 eves katonatol... ja mondjuk eloiras lett idokozben, gondolom?
Nocsak, beszel angolul, az impressziv egy 60-70 eves katonatol... ja mondjuk eloiras lett idokozben, gondolom?
Igen kötelező.
Ezt nem komolyan fordult meg a fejedben ugye?

Hogy nem gondolod, hogy 20 éve NATO tagként nem kötelező minimum az altiszti, tiszti állománynak angolul beszélni.Mit tetszik?![]()
Hogy nem gondolod, hogy 20 éve NATO tagként nem kötelező minimum az altiszti, tiszti állománynak angolul beszélni.
A beszélt mindig szarabb mint az értett, mert más ha angol fórumokon olvasgatsz ha beszélni kell akkor az izgulás miatt blokkolszHat, vizsgat tenni egy dolog. Beszelni egy masik, csak ezert nem gondoltam alapnak.
(En anno azt hittem, hogy milyen jo az angoltanitas otthon - amig ide nem koltoztem, akkor rajottem, hogy nagyon gaz. Plusz anno nem is tanitottak jol, azert (is) volt olyan gaz a hazai beszelt angol szintje (masik a nativ kornyezet, pl filmek teljes hianya volt, de ezt halistennek az internet megoldotta.)

Hogy aggódik a pali, pedig Horvátokkal semmi bajunk.

Hogy aggódik a pali, pedig Horvátokkal semmi bajunk.
Hát igen a technikailag elég főlény lesz a környéken ha minden megérkezik és marad a vezetés is, mert Vadai hamar leselejtezné vagy raktárba zároltatná a csúcs technikát![]()
Szimpla írigység. Pedig nekik is van Pzh, meg kaptak most Bradleyket.Mit aggódik, összefoglalnád kicsit ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..