Beszélgető

Szerintem olcsóbb és egyszerűbb lenne a kiegyensúlyozott tájékoztatás, szerintem. Na meg akkor a médiafogyasztó polgár egy műsorban láthatná az eltérő véleményeket, nem csak a saját véleményét kontroll nélkül megerősítő csatornát látna -ld pld CNN és FOX Tv, mint szekérvárak.

Amit írsz, a linkkel együtt nem egyéb, mint szimpla demagógia. Például a jogállamiság kereteit, definícióját kellene meghatározni. Félek, ekkor nagyon sok MOST nem b..szogatott, demokráciabajnok ország belebukna. Vagy..... csak nem azért találták ki ezt, hogy ráhúzhassák arra, akinek önálló gondolata mer lenni? Mellesleg Bihari gondolatai közt is van néhány olyan, amiért ma a Nyílt Társadalom ölni tudna...

De pontosan melyik bajnok ország bukna bele. és miért?

De pontosan melyik bajnok ország bukna bele. és miért?

Például Németország és szinte az egész EU a sajtószabadság értelmezése miatt. Majdnem a teljes EU a kereskedelmi szankciók megsértése miatt. A kisebbségi jogok nem-védelme miatt....stb... Vagy Biharinál: ....minden szuverenitás elve természeténél fogva a nemzetben lakozik…; illetve senkit meggyőződése, vallása és egyéb nézetei miatt háborgatni nem szabad…; a további felsorolás ITT annyi időt és energiát venne igénybe, amim nincs...

• Tetszik
Reactions: fip7
Például Németország és szinte az egész EU a sajtószabadság értelmezése miatt. Majdnem a teljes EU a kereskedelmi szankciók megsértése miatt. A kisebbségi jogok nem-védelme miatt....stb... Vagy Biharinál: ....minden szuverenitás elve természeténél fogva a nemzetben lakozik…; illetve senkit meggyőződése, vallása és egyéb nézetei miatt háborgatni nem szabad…; a további felsorolás ITT annyi időt és energiát venne igénybe, amim nincs...
pontosan mit értesz a sajtószabadság megsértése alatt?

pontosan mit értesz a sajtószabadság megsértése alatt?

Nézlek annyira intelligensnek, hogy tudod, miről van szó. Ezért is méltatlak válaszra, vitára. A sajtószabadság megsértése az EU-ban már-már rendszernek számít a vélemény-terror és a másként gondolkodás elhallgatása miatt. Valamint - a belbiztonsági okokból érthető - elhallgatása azoknak az eseményeknek, melyek nem illenek bele a Nyílt Társadalom ideológiájába.... Röviden ennyi...

Nézlek annyira intelligensnek, hogy tudod, miről van szó. Ezért is méltatlak válaszra, vitára. A sajtószabadság megsértése az EU-ban már-már rendszernek számít a vélemény-terror és a másként gondolkodás elhallgatása miatt. Valamint - a belbiztonsági okokból érthető - elhallgatása azoknak az eseményeknek, melyek nem illenek bele a Nyílt Társadalom ideológiájába.... Röviden ennyi...
oké, erre később válaszolok, összeszedem a véleményemet.

A Liberalizmust a saját védencei fogják kihalásra ítélni. Eltűnnek majd, mint a dínók.
20140331permtriasz-kihalas-kihalo-dinoszauruszok-metantermelo.jpg

Szánalmasan gyengén hazudozol, és azon kacarászol....:D

Te nem bírod megállni, Te találsz meg engem, Te írsz az én hozzászólásomhoz, és csodálkozol, hogy kacagok ezen piti kis libernyák vernyákoláson, és én hazudozok vagy mi. Miért nem írod hogy hazudsz? Nincs merszed?
Beszélgető topic, ide írhatom mint beszélgetés, fájdalomcsillapítókon kell élnetek mert semmi közötök a dolgokhoz, és ezért frusztráltak vagytok.
Megértelek.
Több mint 10 éve… ööö… kéne ide a cumis emoji.
;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.