[HUN] NASAMS

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
En eleve nem ertettem, miert erolkodunk az amerikai, messze rosszabbal, amikor az uj Saab etc radarok mindenben jobbak... ez tuti, hogy a Cornstein-fele diplomacia.

Én várnék az aláírással, úgy érzem(politikailag valószínűleg)), lesz mire hivatkozni a visszamondáskor. Jobb is lenne így.

Tehat Miskolc korul elhelyezett 3 legvedelmi osztalybol csak 1, illetve a Budapest korul elhelyezett 11 osztalybol csak 3-4 volt valoban harckesz.
Valamit félreértettél. Készültségi szolgálatban (másodfok) volt ez a mennyiség, a többiek harmadfokú készültségben voltak, hosszabb normaidővel. A féléves időszakos munkák kivételével minden osztály harckész volt.

• Tetszik
Reactions: bel and Hegylakó
En eleve nem ertettem, miert erolkodunk az amerikai, messze rosszabbal, amikor az uj Saab etc radarok mindenben jobbak... ez tuti, hogy a Cornstein-fele diplomacia.
Giraffe 4A erre gondolsz?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

MernemeléggéPC ország...
:rolleyes:

C76.jpg

Valamit félreértettél. Készültségi szolgálatban (másodfok) volt ez a mennyiség, a többiek harmadfokú készültségben voltak, hosszabb normaidővel. A féléves időszakos munkák kivételével minden osztály harckész volt.

Szia,

Persze, lehet hogy felreertettem.
Eddig ugy ertettem, hogy amelyik osztaly nem volt 2. fokban, ott sem a hibas eszkozok nem okoztak problemat (mar ha a 2. fok idejere elkeszult a javitas!), es a tuzeleshez szukseges szamu hivatasos katona sem tartozkodott ott (vagyis lehettek akar otthon, akar tanfolyamon, elutazva, orvosnal, ...).

Hogy volt?

Szia,

Persze, lehet hogy felreertettem.
Eddig ugy ertettem, hogy amelyik osztaly nem volt 2. fokban, ott sem a hibas eszkozok nem okoztak problemat (mar ha a 2. fok idejere elkeszult a javitas!), es a tuzeleshez szukseges szamu hivatasos katona sem tartozkodott ott (vagyis lehettek akar otthon, akar tanfolyamon, elutazva, orvosnal, ...).

Hogy volt?
Úgy volt, ahogy írtam. Nem keverendő össze az akkori készültségi fokozat a harckészséggel. Harmadfokban sem volt megengedett az, hogy az osztály ne legyen harckész.

Nem kellene ezzel a sentinel-el bénázni amikor vannak sokkal jobb radarok!
Szerinted hogyan működik a NASAMS? Tudod, hogy mekkora a vadiúj Sentinel A4 radar hatótávolsága?
Azt tudod, hogy a Nasams-nak mi az kötelező radar konfigurációja? (vigyázz, beugratós kérdés!)

Szerinted hogyan működik a NASAMS? Tudod, hogy mekkora a vadiúj Sentinel A4 radar hatótávolsága?
Azt tudod, hogy a Nasams-nak mi az kötelező radar konfigurációja? (vigyázz, beugratós kérdés!)

Minek a Sentinellnél sokkal jobb radar ha nem tudod kihasználni a raketa miatt...Ezt is kérdezhetted volna.