Most a német vagy az angol közmédiáról beszélsz? Végülis mindegy, mindkettőre igaz.
A te és az én befizetett adóforintjainkból viszonylag keveset kap az angol meg a német is, úgyhogy nekûnk talán a magyar közmédiával lenne dolgunk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most a német vagy az angol közmédiáról beszélsz? Végülis mindegy, mindkettőre igaz.
Pedig az a gyakorlat, hogy azzal mosdatjuk magunkat, hogy lám más is ezt csinálja, vagy az még rosszabb is, vagy régen meg a másik oldal propagandáját tolta.A te és az én befizetett adóforintjainkból viszonylag keveset kap az angol meg a német is, úgyhogy nekûnk talán a magyar közmédiával lenne dolgunk.
Az első pontnak eleve mi köze van a kormánynak a versenyszférában? Kb. semmi.
- A fizetés emelkedése mennyivel haladta meg a valódi inflációt? Mert ugye így lehet lemérni a valós fizetésemelést.
- Én ilyen téren a közalkalmazotti bértáblát venném elő. Nézd meg az mennyit változott az elmúlt időszakban (gyakorlatilag másfél évtizede csak az előírt minimálbérhez illetve bérminimumhoz emelik). Ez amúgy nem csak a Fidesz bűne, előtte is szerették a mélyben tartani.
- A rezsicsökkentés és társai részben átverés kategóriája. Kérdezd meg a vízszolgáltatódat, hogy mennyit költöttek a rezsicsökkentés óta fejlesztésekre például. Irgalmatlan magas árat fogunk fizetni az elmaradt karbantartások és fejlesztések miatt, amik rövid távú politikai okok miatt kényszerből maradtak...
- A miért ne szavaznál a Fideszre témában engem leginkább az háborít fel, hogy a NER hogy teszi rá a kezét az országra. Az elmúlt években néha teljesen váratlan beszélgetéseknél térnek ki arra ismerősök, hogy vesztették el az amúgy régóta bejáratott üzleti kapcsolataikat vagy akár a munkájukat ilyenek miatt.
Ez melyik évben volt? 2006 táján diákmeló és éjszakai TESCO árfufeltöltőként 5400-et kaptam kézhez. Ha heti öt napban toltam volna, akkor ez 108 nettó lett volna. Nehogy már diákként jobban kerestem sápolva, mint te...Tesco-ban éjszakás árufeltöltőként 92k-t kaptam havonta. Igaz nappalosként csak 78k lett volna.
A leg olvasottab weboldalak listája:
https://thepitch.hu/legolvasottabb-hirportalok-hazai-weboldalak-listaja/
Ebből, ha kigyüjtjük a hírportálokat, akkor láthatjuk, hogy az első hat hírportálból 4 brutál baloldali és csak az origo.hu kormánypárti.
A legnézetteb TV műsorok listája:
https://www.penzcentrum.hu/otthon/t...b-tv-musorok-most-magyarorszagon.1102148.html
Ha megnézed egy darab M1 műsor nincs rajta, viszont az RTL klub híradó a második helyen van kb. ugyan annyi nézőszámmal, mint a TV2 Tények.
Persze ilyen és ehhez hasonló linkeket már betettek mások is évek óta folyamatosan, mégis mindig előkerül ez a hülyeség, hogy az ellenzéki média el van nyomva. Hiába van rá bizonyíték, hogy nem így van, megy a mantra akkor is.
Pedig az a gyakorlat, hogy azzal mosdatjuk magunkat, hogy lám más is ezt csinálja, vagy az még rosszabb is, vagy régen meg a másik oldal propagandáját tolta.
én tudok adni:Na pont az ilyen "szakmainak" álcázott sumák propagandától van tele a tököm!
Ne kérdéseket tegyél fel, ha nem tetszik valami akkor írd meg pontosan mennyi az annyi! Plusz a megoldást is, azt is számokkal!
De nem tudod, mert a számok nem igazolnának így írásod semmi másra csak árokásásra és "hozzáértő" fölényeskedésre alkalmas.
DeeehogyHa az adatok mellé odatennéd mekkora olvasottság (teljesítmény) mellé mennyi állami pénz/támogatás/hirdetés osztódik szét, meg is kaptuk mi a probléma.
Ugye az megvan, hogy Irónia az nem egy ország ahol az Írónok élnek.Akkor bocs a személyes példáért, de engem 2003 óta foglalkoztat a téma. Akkor láttam papíron elősször mennyi a befizetett adóm, azóta zavar ha égbekiáltó marhaságokra költik (bármelyik politikai oldal is teszi).
Mi ez az óvodás tempó? Már te is kezded?Deeehogy
A probléma az, hogy még mindig sokkal több jut amoda mint kellene.
Majd ha 45+20 évig semmi nem lesz a ballibantaknak, akkor majd visszatérünk rá hogyan legyen osztva. ;-)
Addig pont elég azt írni, mondani, posztolni, igazatok van, megérdemeljük, mi ennél szemetebbek voltunk amikor rajtunk múlott.
Nem?
De!
én tudok adni:
https://g7.hu/adat/20190805/tiz-ev-...ertek-a-magyar-berek-a-valsag-elotti-szintre/
persze, tök jól állunk ha az alap 2010, és igazából csak a teljesen belejelentetteket nézzük:
![]()
De én sokkal jobban keresek most, mint 10 éve, az tény. De én az építőiparban dolgozom tervezőként, és aki tanár/ápoló/önkormányzati dolgozó/katona stb. az rábaszott rendesen az elmúlt évekre. Amikor kezdtünk volt közöttem és a tanár ismerősök között 10-20% a javamra, ez mostanra vagy 100%, ha nem több, ők a vesztesei ennek a világnak.
Figyu, láttam már külügyes hivatali laptopot. Kijött ez a szám, honnan? Média? Ja, ennyi. Mi köze Viktornak Kaletához? Kaleta NEM 2010 óta külügyes. Amit tudok, aki hibázik, az repül. Aki kapcsán bármi felmerül, repül. Itt vsz repült az átvilágító is, ill. az összes illetékes aki hibázott vele kapcsolatban. Ha valakinek 19k kép és videó van a gépén ami pedo, az nem 540k pénzbüntit kap 1 évre felfüggesztve. Maradjunk annyiban, hogy mivel lebukott, beismerte, esélye se volt másra, de hogy mi történt valójában, azt sose fogod megtudni. Sőt, a KKMben is max. 9 vagy 10 ember tudja. Lehet rajta lovagolni, de egy karrierdiplomatáról van szó.A hivatali laptopjáról volt szó, amin tizenkilenc-ezer! pedofil fénykép, videó volt. Mit kell ilyen esetben bizonyítani, hogy hogyan került hozzá? WTF! Ez kereskedelmi mennyiség!
Ilyenkor hova tűnik a keresztény értékrend, meg a védjük a gyerekeket? Viktor is mosta kezeit, hogy nem tehetett semmit, jó vicc...
Mi ez az óvodás tempó? Már te is kezded?
Szomorú, hogy az az elmúlt X évben egyoldalú volt a finanszírozás, de nem lessz attól egál, hogy most meg mindent a másik oldal kap X évig.
Nem igaz, hogy nem látjátok az ilyen érvelés mennyire nevetséges,az esetleges megvalósítása pedig mennyire veszélyes.
Megj, ezt sose felejtsétek el!Figyu, láttam már külügyes hivatali laptopot. Kijött ez a szám, honnan? Média? Ja, ennyi. Mi köze Viktornak Kaletához? Kaleta NEM 2010 óta külügyes. Amit tudok, aki hibázik, az repül. Aki kapcsán bármi felmerül, repül. Itt vsz repült az átvilágító is, ill. az összes illetékes aki hibázott vele kapcsolatban. Ha valakinek 19k kép és videó van a gépén ami pedo, az nem 540k pénzbüntit kap 1 évre felfüggesztve. Maradjunk annyiban, hogy mivel lebukott, beismerte, esélye se volt másra, de hogy mi történt valójában, azt sose fogod megtudni. Sőt, a KKMben is max. 9 vagy 10 ember tudja. Lehet rajta lovagolni, de egy karrierdiplomatáról van szó.
Fábri keményen odamondott nekik.De de!
Pontosan úgy lesz! Emlékszem a HATALMAS beképzelt arcokra pl a Nap-keltében.
A VILÁG ESZEI voltak mind. Legalább is ezt hitték magukról. És ez csak felszín volt.
Nincs miről tárgyalni egy ballibantal sem.
Nem is lehet. Szemellenzősek, mellébeszélnek, csúsztatnak de legfőképpen hazudnak.
Szóval nem akarok érvelni.
Az érv maga a TÉNY, a 45+20 év.
Deeehogy
A probléma az, hogy még mindig sokkal több jut amoda mint kellene.
Majd ha 45+20 évig semmi nem lesz a ballibantaknak, akkor majd visszatérünk rá hogyan legyen osztva. ;-)
Addig pont elég azt írni, mondani, posztolni, igazatok van, megérdemeljük, mi ennél szemetebbek voltunk amikor rajtunk múlott.
Nem?
De!
1. igen tudom, és vicces, hogy ezt mindig felhozza egy ellenzéki válaszul a fizu emelkedésre, de mindig csak lebegtetik, mivel ha tényleg ütős érv lenne akkor lehetne mondani, hogy "igen ám de 600 forint egy kenyért a boltban meg 400 egy liter tej!". de nem lehet ezt mondani, mert minimális infláció volt. minimális áremelkedés volt a legtöbb termék esetében. persze vannak kivételek, de azok a mindennapi életemet nem befolyásolják
- A fizetés emelkedése mennyivel haladta meg a valódi inflációt? Mert ugye így lehet lemérni a valós fizetésemelést.
- Én ilyen téren a közalkalmazotti bértáblát venném elő. Nézd meg az mennyit változott az elmúlt időszakban (gyakorlatilag másfél évtizede csak az előírt minimálbérhez illetve bérminimumhoz emelik). Ez amúgy nem csak a Fidesz bűne, előtte is szerették a mélyben tartani.
- A rezsicsökkentés és társai részben átverés kategóriája. Kérdezd meg a vízszolgáltatódat, hogy mennyit költöttek a rezsicsökkentés óta fejlesztésekre például. Irgalmatlan magas árat fogunk fizetni az elmaradt karbantartások és fejlesztések miatt, amik rövid távú politikai okok miatt kényszerből maradtak...
- A miért ne szavaznál a Fideszre témában engem leginkább az háborít fel, hogy a NER hogy teszi rá a kezét az országra. Az elmúlt években néha teljesen váratlan beszélgetéseknél térnek ki arra ismerősök, hogy vesztették el az amúgy régóta bejáratott üzleti kapcsolataikat vagy akár a munkájukat ilyenek miatt.
1. igen tudom, és vicces, hogy ezt mindig felhozza egy ellenzéki válaszul a fizu emelkedésre, de mindig csak lebegtetik, mivel ha tényleg ütős érv lenne akkor lehetne mondani, hogy "igen ám de 600 forint egy kenyért a boltban meg 400 egy liter tej!". de nem lehet ezt mondani, mert minimális infláció volt. minimális áremelkedés volt a legtöbb termék esetében. persze vannak kivételek, de azok a mindennapi életemet nem befolyásolják
2. közalkalmazotti bértábla? minek? minimálbér és garantált bérminimum. sajnos ebben az országban ezt kell nézni.
3. lol persze, tipik ellenzéki faszság, hogy még a jóból is megpróbálnak rosszt hírt csinálni. összeomlik a közműszolgáltatás? úgy mint a gazdaságunk matolcsy alatt? "nem lesz gázáremelés", "a gazdaságunk összemolik", "nem jönnek migránsok", "jönnek, de nem rajtunk keresztül", "a kerítés nem állítja meg", "nincs demokrácia" stb Te tényleg elhiszed, hogy állambácsi nem adna pénzt ha esetleg egy alapszolgáltatás veszélybe kerülne? lol oké, tegyük hozzá az előző listához, hogy "nem lesz ivóvíz". lehet ezzel is riogatni
4. ne legyünk álszentek, az zavar, hogy ők lopnak, vagy, hogy nem a baloldal lop? csak mert minden országban, minden rendszerben, a vezető politikusok 90%-a lop. megmondták az elején, hogy fel kell húzni egy új magyar gazdagabb vállalkozói réteget aki a nemzeti oldalhoz hű. nem szó szerint de ez volt a lényege. és legyen is így. ha választhatok, hogy egy ország irányításához bizonyítottan hozzá nem értő banda legyen hatalmon akik amellett, hogy lopnak nem építenek semmit és ellenségei bárkinek aki egy hangyafasznyit is patrióta, akik ha nincsenek hatalmon ott fúrják az országot külföldön ahol tudják akkor én inkább azokra a tolvajokra szavazok akik értenek is az ország irányításához és amellett még az én zsebem is vastagabb lesz mert többet keresek és kisebb a kiadásom
2. közalkalmazotti bértábla? minek? minimálbér és garantált bérminimum. sajnos ebben az országban ezt kell nézni.
3. lol persze, tipik ellenzéki faszság, hogy még a jóból is megpróbálnak rosszt hírt csinálni. összeomlik a közműszolgáltatás? úgy mint a gazdaságunk matolcsy alatt? "nem lesz gázáremelés", "a gazdaságunk összemolik", "nem jönnek migránsok", "jönnek, de nem rajtunk keresztül", "a kerítés nem állítja meg", "nincs demokrácia" stb Te tényleg elhiszed, hogy állambácsi nem adna pénzt ha esetleg egy alapszolgáltatás veszélybe kerülne? lol oké, tegyük hozzá az előző listához, hogy "nem lesz ivóvíz". lehet ezzel is riogatni
4. ne legyünk álszentek, az zavar, hogy ők lopnak, vagy, hogy nem a baloldal lop? csak mert minden országban, minden rendszerben, a vezető politikusok 90%-a lop. megmondták az elején, hogy fel kell húzni egy új magyar gazdagabb vállalkozói réteget aki a nemzeti oldalhoz hű. nem szó szerint de ez volt a lényege. és legyen is így. ha választhatok, hogy egy ország irányításához bizonyítottan hozzá nem értő banda legyen hatalmon akik amellett, hogy lopnak nem építenek semmit és ellenségei bárkinek aki egy hangyafasznyit is patrióta, akik ha nincsenek hatalmon ott fúrják az országot külföldön ahol tudják akkor én inkább azokra a tolvajokra szavazok akik értenek is az ország irányításához és amellett még az én zsebem is vastagabb lesz mert többet keresek és kisebb a kiadásom
Ja ja!Tehát kétféle ember van, az ellenzéki meg a kormánypárti? Gratulálok, ezek szerint kormánypárti kritika nem is létezhet - nekem ez a bajom sok "kormánypárti" emberrel, hogy amit a kormány csinál az csak jó lehet, amit az ellenzék vagy ellenzéki csinál, az csak rossz... Egy külön zárt világ létezik, ahol mindenki ellenség, aki nem bólogat...
Innen kezdve nincs is értelme ennek tovább, bármit írhatna bárki, mert a válasz rá az, hogy "bezzeg a Gyurcsány!", "Soros-bérenc" és hasonló szint.
Amivel csak az a baj, hogy attól, hogy valaki esetleg meg meri kérdőjelezni a Fidesz-kormányzat döntéseit, attól még nem lesz se Gyurcsány-rajongó, és még ne adj isten ám az is elképzelhető, hogy még Soros zsebében sincs. Mert például pusztán zavarja a korrupció (tök mindegy, ki csinálja, engem egyaránt felháborít mindegyik) és a lopás...
Tehát kétféle ember van, az ellenzéki meg a kormánypárti? Gratulálok, ezek szerint kormánypárti kritika nem is létezhet - nekem ez a bajom sok "kormánypárti" emberrel, hogy amit a kormány csinál az csak jó lehet, amit az ellenzék vagy ellenzéki csinál, az csak rossz... Egy külön zárt világ létezik, ahol mindenki ellenség, aki nem bólogat...
Innen kezdve nincs is értelme ennek tovább, bármit írhatna bárki, mert a válasz rá az, hogy "bezzeg a Gyurcsány!", "Soros-bérenc" és hasonló szint.
Amivel csak az a baj, hogy attól, hogy valaki esetleg meg meri kérdőjelezni a Fidesz-kormányzat döntéseit, attól még nem lesz se Gyurcsány-rajongó, és még ne adj isten ám az is elképzelhető, hogy még Soros zsebében sincs. Mert például pusztán zavarja a korrupció (tök mindegy, ki csinálja, engem egyaránt felháborít mindegyik) és a lopás...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..