M
molnibalage
Guest
Csak amikor 4 éve is láttam az EB alatt, akkor az ismerősök azt az 1 perces hírblokkot az 1984 alapján 1 perc gyűlöletnek hívták. Mert az is volt.Közmédia mindig is propaganda csatorna volt és lesz mindenhol...
Olyan mélységekben van a "hírtájékoztatás színvonala", hogy arra szavak nincsenek. Ilyen gyakorlatilag nincs. Olyan propaganda van, hogy arra göbbels is csak csettintene. Ez volt 4 éve.
Szántsák be az egész állami TV-t, semmi szükség rá ebben a formában.
Aztán a magántévékből meg megbugázott közpénzekből is felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Akkor legalább a látszat meglenne, hogy nem adópénzből tolják a gyök2 balfasz tömegnek napiszart.
Az asztalt csapkodom a röhögéstől ezen. Ma állami csatornán nyíltan mondanak olyat, hogy "hazug", meg csőcselék és kb. néha olyan szintű duma meg, amit más országban a gyűlöletbeszéd határán van. Ez volt 4 éve. Azóta nem láttam ilyet, mert nem néztem sporteseményt se nagyon TV-ben.Kizártnak tartom, hogy te valaha is néznéd. Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek. A ballib koalíció alatt sokkal nívótlanabb és aljasabb volt...