Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.
T

Törölt tag 1711

Guest
Ha ez igy is volt/van, vagy korábban még rosszabb is volt, akkor sem elfogadható egyik oldalról sem az állami pénzből gazdálkodó KÖZmédia ilyen mértékű propaganda csatornává züllesztése. Arról nem beszélve hogy korántsem jelentéktelen, mégha nézettségi mutatókban nem is kiemelkedő, de sokak számára még mindig szinte az egyetlen hirforras.

És szomorúan olvasom a kommentedet, mert megintcsak egy kiscsoportos gyerek érvelési szintjét hozza. "A Jenőke meglökte a Balázskát, erre ő meg elgáncsolta"
Tehát jogos volt.
Na ja, fel kéne már nőni! Ez nem az egálról szól! És semmire sem ad megoldást. Ez a fajta polarizált hozzáállás csak további feszültséget, sérelmeket szül, csak mégjobban megosztja a társadalmat.

Közmédia mindig is propaganda csatorna volt és lesz mindenhol...
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 983
14 007
113
Közmédia mindig is propaganda csatorna volt és lesz mindenhol...
Azon, hogy mindíg is az lett volna, lehetne vitatkozni. (nem a Magyar médiára gondolok) A bizonyos fokú részlehajlás talán még bele is férne. De a jelenlegi közmédia lassan a totalitárius hatalmak médiáját idézi.

Ami szomorú, hogy látod te is teljesen természetesnek veszed ezt ahogy sokan mások is, elfogadva vagy csak beletörődve olyan dolgokba amikbe nem szabadna. Ez is egy lépcsőfok az emberi erkölcs eltompítása felé.
Ezután jönnek az olyanok, hogy természetes, hogy mindenki lop aki hatalmon van, és már milliárdos tételek sem ütik meg az ember ingerküszöbét. És már nem csak pénzügyi erkölcsi eltompulásról, hanem alapvető érzelmi intelligencia is szépen vissza van fojtva.
Pl. Kaleta Gábor nagykövet 19000 pedofil képpel felfüggesztett börtön. A társadalom már meg se nyikkan már az ilyeneken. A jó propaganda meg el is hallgatja.
De perszem minden rendben van.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 140
113
Ha ez igy is volt/van,
Kapásból egy csúsztatással indítottál. Nincs semmi "ha". Teljes balos média fölény volt hosszú évtizedekig, de még ma is nyomasztó a fölényük.
akkor sem elfogadható egyik oldalról sem
Érdekes, de valahogy mindig csak az egyik oldalt kritizáljátok...
az állami pénzből gazdálkodó KÖZmédia ilyen mértékű propaganda csatornává züllesztése.
Kizártnak tartom, hogy te valaha is néznéd. Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek. A ballib koalíció alatt sokkal nívótlanabb és aljasabb volt...
Arról nem beszélve hogy korántsem jelentéktelen, mégha nézettségi mutatókban nem is kiemelkedő, de sokak számára még mindig szinte az egyetlen hirforras.
Jaj, istenem, ne kezd már te is, hogy nincs vidéken internet meg kábeltévé. Az adócsaló... elnézést, adóoptimalizáló német-luxemburgi RTL ténykedése és médiafölénye bezzeg nem zavar? Facebook, Twitter, stb. szélbalos cenzorai nem zavarnak?
És szomorúan olvasom a kommentedet, mert megintcsak egy kiscsoportos gyerek érvelési szintjét hozza. "A Jenőke meglökte a Balázskát, erre ő meg elgáncsolta"
Tehát jogos volt.
Kölcsönös az öröm, amikor ilyen akadémiai igényességű érvekkel próbálnak meggyőzni.
Na ja, fel kéne már nőni! Ez nem az egálról szól! És semmire sem ad megoldást.
Tényleg fel kéne már nőni. Ebben egyetértünk.
Ez a fajta polarizált hozzáállás csak további feszültséget, sérelmeket szül, csak mégjobban megosztja a társadalmat.
A polarizált helyzetet ne a gyűlölködők akarják feloldani, mert abból csak a baj lesz...
Mellesleg sok az egyszerű eldöntendő kérdés, amikor hiba a polarizáltságot számonkérni. Nem kell az emberek akaratával szembemenni, csak azért, hogy Ovi ellen lehessen érvelni. Pl. Migráció, eu-s pénzek, ilyesmik.
Ez is egy lépcsőfok az emberi erkölcs eltompítása felé.
Le kellene szállni a magas lóról...
És már nem csak pénzügyi erkölcsi eltompulásról, hanem alapvető érzelmi intelligencia is szépen vissza van fojtva.
Ez már nevetséges.
Pl. Kaleta Gábor
Sajnos túl sokat is beszéltek róla a közmédiában vagy a jobber oldalakon. Senki nem hallgatta el. Nem értem miért akart a ballibbant oldal ennél nagyobb reklámot az ilyeneknek. Mondjuk köztük simán megférnek a gyerekek lmbtq+ érzékenyítését végzők, a gerontofilok, stb...
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 902
22 371
113
A Mandiner online lapja szemlézik minden forrásból. Talán itt, így találkozhatsz egy képernyőn belül a leg különbözőbb véleményekkel.
Mielőtt valaki nekem esik, igen, a Mandiner szerkesztősége, újságírói kormánypártiak, nem is tagadják.
Nekem még most is "az a képem róluk", hogy ők is egy ellenzéki médium,...de én nem ismerem annyira mikro szinten a magyar újságirói környezetet és közéletet,...úgyhogy valamit ezek szerint jól csinálnak,...
 
  • Tetszik
Reactions: notaricon
M

molnibalage

Guest
Közmédia mindig is propaganda csatorna volt és lesz mindenhol...
Csak amikor 4 éve is láttam az EB alatt, akkor az ismerősök azt az 1 perces hírblokkot az 1984 alapján 1 perc gyűlöletnek hívták. Mert az is volt.
Olyan mélységekben van a "hírtájékoztatás színvonala", hogy arra szavak nincsenek. Ilyen gyakorlatilag nincs. Olyan propaganda van, hogy arra göbbels is csak csettintene. Ez volt 4 éve.

Szántsák be az egész állami TV-t, semmi szükség rá ebben a formában.
Aztán a magántévékből meg megbugázott közpénzekből is felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Akkor legalább a látszat meglenne, hogy nem adópénzből tolják a gyök2 balfasz tömegnek napiszart.

Kizártnak tartom, hogy te valaha is néznéd. Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek. A ballib koalíció alatt sokkal nívótlanabb és aljasabb volt...
Az asztalt csapkodom a röhögéstől ezen. Ma állami csatornán nyíltan mondanak olyat, hogy "hazug", meg csőcselék és kb. néha olyan szintű duma meg, amit más országban a gyűlöletbeszéd határán van. Ez volt 4 éve. Azóta nem láttam ilyet, mert nem néztem sporteseményt se nagyon TV-ben.
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed and Wilson

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 140
113
gyök2 balfasz tömegnek napiszart.
De szépen mondtad. Lényeg, hogy te érted a világot.
gyűlöletbeszéd határán van
Mindig vicces amikor a gyűlölködők a gyűlölet miatt hisztiznek. A ballib oldalon az emberek fele annyira gyűlöli az Orbánt és a fideszeseket, hogy bárkire leszavaz, csak ne az Ovi legyen a miniszterelnök. Ez tény.
Te sem bírsz megnézni egy percnél több Ovi tájékoztatót, mert O1G, de bezzeg a mindenhez is értő GulyásMarcsi agymosó videója az mehet minden mennyiségben. Más szemében a szálkát...
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 983
14 007
113
Érdekes, de valahogy mindig csak az egyik oldalt kritizáljátok...
Mit nem sikerült megérteni abból, hogy egyik oldalról sem elfogadható.! ?

Kizártnak tartom, hogy te valaha is néznéd. Gyakorlatilag csak az m1 az ami politikát is közvetít, de meglepően keveset, mert inkább a közszolgálati tájékoztató műsorok pörögnek. A ballib koalíció alatt sokkal nívótlanabb és aljasabb volt...
Látom megint a kiscsoportban vagyunk ahogy fentebb is elkezted, sajnos továbbra nem sikerül ezt az érvelési vitakultúrát meghaladnod.
Jaj, istenem, ne kezd már te is, hogy nincs vidéken internet meg kábeltévé.
Nem csak a vidék/főváros megosztásban létezik a társadalom. Meglepődnél mennyien vannak akik csak az alap rádió Tv csatornákból tájékozódnak.

Az adócsaló... elnézést, adóoptimalizáló német-luxemburgi RTL ténykedése és médiafölénye bezzeg nem zavar? Facebook, Twitter, stb. szélbalos cenzorai nem zavarnak?
Kösz, hogy te jobban tudod hogy engem mi zavar mi nem... Ez a tipikus legjobb védekezés a támadás taktika. Te nem az MTVAnak dolgozol? Mert ez az a stílus. Olyan dolgokat tulajdonítasz nekem amiket nem mondtam. Idekevered Közmédiához a privátszektort érvként.
 
M

molnibalage

Guest
Te sem bírsz megnézni egy percnél több Ovi tájékoztatót, mert O1G, de bezzeg a mindenhez is értő GulyásMarcsi agymosó videója az mehet minden mennyiségben. Más szemében a szálkát...
Olyan cuki vagy, ahogy a sok más emberrel együtt azt hiszitek, hogy tudjátok én mit csinálok vagy hallgatok.
Honnan jön ez a végtelen magabiztosság, hogy te tudod egy képernyő mögül, hogy mit csinál a másik?
Hm...?

A COVID alatt rendszeresen belehalgattam, hogy mit mondott OV. Volt amiben igaza volt, volt amiben nem.
Amit meg most ősszel adott elő, az a minősíthetetlen kategória volt sokszor.

A baloldalról kb. az energetikai témájú balfasz benyögéseket szoktam meghallgatni, ha éppen megszólalnak abban. Az összes zöldenergiás marhaságtól a Paks II ellenességig, amikor még ők is aláírták anno, hogy igen, Paks II jöhet.

Egyébként nem érdekel azon oldal egyetlen bohóca sem.
Ha mai teljes magyar politikai garnitúrát beledózerolnák a Dunába nem ejtenék érte sok könnycseppet sem.
Az egyik része ostoba, a másik fele csak simán gátlástalanul aljas a mai garnitúrának. Mindkét oldalon.

ui. Eljön valaha az az áldott pillanat, ahogy végre hozzászólt HT témához is?
Mert én úgy látom, hogy te csak azért vagy itt, hogy a napi propit toljad és személyeskedj.

ui. 2
A Partizán legtöbb videója is egyre inkább balfasz. Be is szoktam kommentálni, de persze erről sem lehet fogalmad, de játszod itt a mindentudó rébusz bácsit.

Válaszolnod felesleges, téged is csaplak oda, ahova való vagy. Ignore on.
Te vagy a 10-dik.
Elárul valamit a HTKA fórum mélyrepüléséről, hogy 1 évvel ezelőttig erre funkcióra nemigen volt szükségem...
Most me 10 ember van rajta...

Kösz, hogy te jobban tudod hogy engem mi zavar mi nem... Ez a tipikus legjobb védekezés a támadás taktika. Te nem az MTVAnak dolgozol? Mert ez az a stílus. Olyan dolgokat tulajdonítasz nekem amiket nem mondtam. Idekevered Közmédiához a privátszektort érvként.
Ő már csak ilyen, így szeretjük...
Bocsánat, elviseljük...
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 315
113
Kivánom az istenadta népnek, hogy a következő választàson az “ellenzék” győzzön és vègre legyen béke, szeretet, jólét, igazsàgosság, joropaisság és természetesen sokszinűség meg nyitott határok. És ne lopjon senki, a volt szadeszos úriembereket beleèrtve. Milyen jó lesz, ha egy nemzetközileg elismert, becsült, haladó szellemiségű Ferike vagy Gordonka vagy esetleg egy màsik felkegyelmű lesz az egyesitett ország szeretett miniszterelnöke. Akkor vegre paradicsomi idők várnak szegény, sanyargatott hazánkra 2000év siralomház után. Igy legyen! :)
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 863
15 266
113
Ha ez igy is volt/van, vagy korábban még rosszabb is volt, akkor sem elfogadható egyik oldalról sem az állami pénzből gazdálkodó KÖZmédia ilyen mértékű propaganda csatornává züllesztése.

Eddig elfogadható volt, most hirtelen miért nem lett az?

Hja, hogy nem a jó elvtársak vannak MINDEN poziban, hanem csak minden másodikban, ráadásul kénytelenek a piacból meg mindenféle homályos eredetű ‘adományból’ megélni?

Meg lehet nézni a fenti listán a ex-indexes telexet is. Tudod, a nagybetűs Szakmát. Most, hogy nincs a seggük alá tolva az index brand, 1/4 annyi ember olvassa őket.

Elvtársak, nektek csak annyi a bajotok, hogy lassan, csikorogva de létrejön egy valódi médiaegyensúly feltételrendszere, hogy van ilyen is, meg olyan is, és a régi szép világnak, amiben minden csak a te brancsod érdekeit szolgálta és érted hazudott, már vége. Dolgozni kell majd, nincs mese.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 315
113
Ojjéé. Hogy felejthettem el, hogy a következő, győzedelmes ellenzéki miniszterelnök trrmészetesen nő kell legyen, hogy vegre az európai szellemiseg közepèben lehessünk. Kérem a javaslatokat. Pár ötletem volna... :)
 
T

Törölt tag 008

Guest
Kivánom az istenadta népnek, hogy a következő választàson az “ellenzék” győzzön és vègre legyen béke, szeretet, jólét, igazsàgosság, joropaisság és természetesen sokszinűség meg nyitott határok. És ne lopjon senki, a volt szadeszos úriembereket beleèrtve. Milyen jó lesz, ha egy nemzetközileg elismert, becsült, haladó szellemiségű Ferike vagy Gordonka vagy esetleg egy màsik felkegyelmű lesz az egyesitett ország szeretett miniszterelnöke. Akkor vegre paradicsomi idők várnak szegény, sanyargatott hazánkra 2000év siralomház után. Igy legyen! :)
Ne kívánd, mert nem lesz visszaút! Rekord gyorsan vesz el minden hatalmat az EU és pár éven belül USE-nek fognak minket hívni.
Onnantól nem lesz olyan, hogy majd demokratikus választáson a jobb oldal nyer, mert Fogtüncire, AKK-ra vagy valami hasonló jóképességű transzmigrire lehet majd szavazni, mint USE elnöke.
Csak 1x hibázhatunk és 50 év rabság jön mire majd a széteső USE-ból egy polgárháborúval ki tudunk szakadni. Rosszabb lesz mint a 40 év kommunizmus, mert abból magyarként jöttünk ki, de ebből iszlám turániként.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 315
113
Istenem, remélem megèlem mèg, hogy pl. vadai Ágika lesz szeretett hazánk bölcs miniszterelnöke.Akkor vegre boldogan csukhatom le szemem, mert biztos unokáim boldog jövője.! Nő is, okos is, csinos is, mindenhez èrt, nemzetközileg elismert ertelmiségi! :(
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 315
113
Ha ezeket akarja a sok okos, legyen. De egyék is meg, amit főztek. 40 ev “ szocializmusból” sem tanultak semmit, csak hogy a kenyér 3,60 kell legyen.
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 983
14 007
113
Eddig elfogadható volt, most hirtelen miért nem lett az?

Hja, hogy nem a jó elvtársak vannak MINDEN poziban, hanem csak minden másodikban, ráadásul kénytelenek a piacból meg mindenféle homályos eredetű ‘adományból’ megélni?

Meg lehet nézni a fenti listán a ex-indexes telexet is. Tudod, a nagybetűs Szakmát. Most, hogy nincs a seggük alá tolva az index brand, 1/4 annyi ember olvassa őket.

Elvtársak, nektek csak annyi a bajotok, hogy lassan, csikorogva de létrejön egy valódi médiaegyensúly feltételrendszere, hogy van ilyen is, meg olyan is, és a régi szép világnak, amiben minden csak a te brancsod érdekeit szolgálta és érted hazudott, már vége. Dolgozni kell majd, nincs mese.
Miből vetted, hogy a médiaegyensúly ellen vagyok? Szimplán csak a KÖZmédia kezelését kritizálom.
Lehet szájbarágósabban kell fogalmazzak, ha ennyire nehezen megy át a mondandóm.
Egy szóval nem minősítettem a jelenlegi PIACI média viszonyokat!
Sőt én is egyre inkább hajlok afelé, hogy a Közmédiának is aszerint kellene működnie, nem pedig az állami csöcsön.

Egymást meg ne minősítgessük ha lehet se elvtárssal se mással!
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed and Wilson
M

molnibalage

Guest
Eddig elfogadható volt, most hirtelen miért nem lett az?

Hja, hogy nem a jó elvtársak vannak MINDEN poziban, hanem csak minden másodikban, ráadásul kénytelenek a piacból meg mindenféle homályos eredetű ‘adományból’ megélni?

Meg lehet nézni a fenti listán a ex-indexes telexet is. Tudod, a nagybetűs Szakmát. Most, hogy nincs a seggük alá tolva az index brand, 1/4 annyi ember olvassa őket.

Elvtársak, nektek csak annyi a bajotok, hogy lassan, csikorogva de létrejön egy valódi médiaegyensúly feltételrendszere, hogy van ilyen is, meg olyan is, és a régi szép világnak, amiben minden csak a te brancsod érdekeit szolgálta és érted hazudott, már vége. Dolgozni kell majd, nincs mese.
Lehetek szemét?
Senkit nem érdekel az olvasószám kisebb száma, ha a támogatói forma miatt több pénz jut kevesebb munkatársra...
Tudod, mint amikor a Blizz bukása videónál sok ember jött, hogy miféle bukás, ha a Blizz rekordbevétet termel? Az, hogy a userszám meredeken zuhan, az meg nem érdekelte őket.

Tehát az, hogy mi a bukás az attól függ, hogy mire koncentrálsz. Mint olvasó, szerintem a minőség számít. A tulajnak a profit.
Ha az index 10 olvasóval is kitermelné ezt a profitot, akkor szerinted érdekelné, hogy 10 ember olvassa? (Sarkított az olvasószám, de remélem érted.)

Kivánom az istenadta népnek, hogy a következő választàson az “ellenzék” győzzön és vègre legyen béke, szeretet, jólét, igazsàgosság, joropaisság és természetesen sokszinűség meg nyitott határok. És ne lopjon senki, a volt szadeszos úriembereket beleèrtve. Milyen jó lesz, ha egy nemzetközileg elismert, becsült, haladó szellemiségű Ferike vagy Gordonka vagy esetleg egy màsik felkegyelmű lesz az egyesitett ország szeretett miniszterelnöke. Akkor vegre paradicsomi idők várnak szegény, sanyargatott hazánkra 2000év siralomház után. Igy legyen! :)
Köszönjük a cinikus megjegyzést. Ha valami csoda folyán ez bekövetkezne, akkor is a beágyazottság miatt érdemi kormányzásra az esély közel 0.

Én lassan azon az állásponton vagyok, hogy a demokratikus berendezkedés a világ egy részén működésképtelenség határára jutott. Vagy nem lehet valódi változást csinálni a váltópolitizálás miatt, vagy totálisan korrupttá vált a teljes garnitúra.
 
W

Wilson

Guest
Eddig elfogadható volt, most hirtelen miért nem lett az?

Hja, hogy nem a jó elvtársak vannak MINDEN poziban, hanem csak minden másodikban, ráadásul kénytelenek a piacból meg mindenféle homályos eredetű ‘adományból’ megélni?

Meg lehet nézni a fenti listán a ex-indexes telexet is. Tudod, a nagybetűs Szakmát. Most, hogy nincs a seggük alá tolva az index brand, 1/4 annyi ember olvassa őket.

Elvtársak, nektek csak annyi a bajotok, hogy lassan, csikorogva de létrejön egy valódi médiaegyensúly feltételrendszere, hogy van ilyen is, meg olyan is, és a régi szép világnak, amiben minden csak a te brancsod érdekeit szolgálta és érted hazudott, már vége. Dolgozni kell majd, nincs mese.

Először is a közmédia különböző csatornáin vannak értékelhető műsorok kivéve az M1-n ami egy az egyben a nap 24 órájában a Fidesz agitpropját tolja.
Másodszor te milyen média egyensúlyról beszélsz a fideszes agitprop média van túlsúlyban ha esetleg valaki a Facebookkal illetve a Twitterel jönne az légy szives mondja már el nekem,hogy azok mikor kerültek a hazai ellenzék irányítása alá.Előre bocsájtom én személy szerint a sorosista antifagyíkembermigráns hálózat érvrendszerénél komolyabban vehető indokolást én nagyon szívesen látnék az állítólagos baloldali média túlsúlyra.
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed and alali77

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 657
55 315
113
Lehetek szemét?
Senkit nem érdekel az olvasószám kisebb száma, ha a támogatói forma miatt több pénz jut kevesebb munkatársra...
Tudod, mint amikor a Blizz bukása videónál sok ember jött, hogy miféle bukás, ha a Blizz rekordbevétet termel? Az, hogy a userszám meredeken zuhan, az meg nem érdekelte őket.

Tehát az, hogy mi a bukás az attól függ, hogy mire koncentrálsz. Mint olvasó, szerintem a minőség számít. A tulajnak a profit.
Ha az index 10 olvasóval is kitermelné ezt a profitot, akkor szerinted érdekelné, hogy 10 ember olvassa? (Sarkított az olvasószám, de remélem érted.)


Köszönjük a cinikus megjegyzést. Ha valami csoda folyán ez bekövetkezne, akkor is a beágyazottság miatt érdemi kormányzásra az esély közel 0.

Én lassan azon az állásponton vagyok, hogy a demokratikus berendezkedés a világ egy részén működésképtelenség határára jutott. Vagy nem lehet valódi változást csinálni a váltópolitizálás miatt, vagy totálisan korrupttá vált a teljes garnitúra.

Ezzel az utolsó mondatoddal egyetertek. Valaki azt mondta ertelemszerűen, hogy “ ha választások vàltoztatnának valamit, akkor már rég betiltották volna”

És igen, a politikát mindenütt màr csak cinizmussal lehet elviselni.
 
Status
Not open for further replies.