Beszélgető

drog egyenlő beszűkült tudatállapot,
Vagy volt annyira arrogáns-ez a valószínűbb- hogy azt higgye ezt is megússza.
90 es években a magyar illetékesek segítették ki Bécsből, hasonló szituációból csak ereszcsatorna nélkül.

Errol sok pletyka volt, ebbol mi az igaz?

Három évtizeden át nem feszegette a nyilvánosság a kis titkát, ezért csak a lelkiismeretét kellett eladnia, mint mondjuk anno a gettotanács tagjainak. Hát most nem jött össze.

Mindenki tudja 30 eve, hogy a Szajer biszex avagy inkabb komeleg.

• Tetszik
Reactions: Masztiff
A moralizálásról meg ennyit:
"Ki lopta el gyilkos kommunista családjával többmillió magyar szabadságát, majd lett multimilliárdos az ügyesen elsíbolt állami vagyonból?
Kinek az apja keveredett lelkészként súlyos szexuális zaklatási ügybe?
Ki miatt lettek öngyilkosok azok a libatenyésztők, akiket elfelejtettek az elvtársak a jól menő cégükből kifizetni?
Melyik balos érdekkörhöz tartozott az a cég, amely a vörösiszap katasztrófát és ártatlan emberek halálát okozta?
Kinek és miért állt érdekében elkótyavetyélni a magyar közművagyon és villamoshálózat jelentős részét, kiszolgáltatva, kifosztva a hazánkat?
Kinek jelentett ezer milliárdos üzletet az a 2010 előtt megkötött, számtalan, igen előnytelen PPP-szerződés, amelyet egészen 2040-ig kell majd a közösből törleszteni?
Ki szabadította rá – teljesen tudatosan – magyar családok százezreire a visszafizethetetlen devizahiteleket, amelyekkel adósrabszolgaságba kényszerítették a magyar társadalmat?
Melyik az a párt, amely kvázi a „semmiből” bukkant elő közös olimpiai álmunk meggyilkolásával, s azóta is ezer szálon kötődik nyugati titkosszolgálatokhoz, napi szintű, vegytiszta hazaárulást elkövetve?"
https://www.vadhajtasok.hu/2020/12/03/rakay-philip-hanyingerem-van-a-ballib-erenycsoszoktol/

Nekunk meg hanyingerunk van ettol a tehetsegtelen bohoctol, aki az egvilagon semmi nem lenne egy normalis, nem korrupt kozegben, szoval ugorjunk.

Hogy ő pótolná Szájert? Mondjuk a róla terjedő pletykák szerint legalább biztosan heteroszexuális. :)
De Szájerrel ellentétben ő nem egy felkészült jogász tudtommal, más erősségei vannak.
Lázár? Vicc. Ki lehet küldeni, de totál alkalmatlan.
Errol sok pletyka volt, ebbol mi az igaz?

Mindenki tudja 30 eve, hogy a Szajer biszex avagy inkabb komeleg.

Speciel erről az ügyről kiderült, hogy nem igaz... Fentebb idéztem Hegedűs Istvánt. Ő elmondta, mit fogtok csinálni, hogyan mentegetitek, majd relativizáljátok az ügyet. Mellesleg beszélhetnél Kaletáról és a többi gázos ügyről... De minek?

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 22302
Egyebkent ez arra is jo pelda, hogy megis hogyan kellett volna ennek az idiota Szajernek reagalnia ahelyett, hogy csatornan maszkal. ha nem "menekul", akkor a kutya nem kutatja at a taskajat es max ciki lesz az egesz, de megvedte volna a Fidesz, sot, diszmeleget csinaltak volna belole.
Viszont ez az erescsatornas meg elfogasos cirkusz, aztan az ecstasy, ez mar messze tul sok volt...

Pontosan ezt írtam én is már amikor kiderult a dolog.

Off
Ez is személyeskedés amit csinálsz, a szomorú ha észre sem veszed.
Én csak kíváncsi voltam mit olvas az átlagember a Metropolban. Nem állítottam semmi mást.
De persze te tudod, hogy én honnan mennyi információt szerzek be.
Én befejeztem ezt.
Önmagában picit félrevezető volt a információd. Lehet, hogy nem annak szántad, de semmi baj nincs abból, ha azt egy fórumon kiegészítik. Ne legyél már ilyen paranoid hópihe!
On

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
....Közben senki se dicsérte meg molni szép új mikrofonját.
Bunkók.
Én likeoltam! Tök jó cucc, bár hangtechnikához annyit értek, hogy jól néz ki :D
(apropó nem tudja valaki miért lehet, hogy teamspeakon ha beszélek egyik laptopos embertől visszahallom magam 2 másodperces késéssel? Rendesen broadcastol is meg minden amikor én beszélek. Megőrülök tőle, pedig headseten beszél, szóval nem a laptop mikróján megy vissza hangfalból a hang.)

"Ki lopta el gyilkos kommunista családjával többmillió magyar szabadságát, majd lett multimilliárdos az ügyesen elsíbolt állami vagyonból?
Ki miatt lettek öngyilkosok azok a libatenyésztők, akiket elfelejtettek az elvtársak a jól menő cégükből kifizetni?
Melyik balos érdekkörhöz tartozott az a cég, amely a vörösiszap katasztrófát és ártatlan emberek halálát okozta?
Kinek és miért állt érdekében elkótyavetyélni a magyar közművagyon és villamoshálózat jelentős részét, kiszolgáltatva, kifosztva a hazánkat?
Kinek jelentett ezer milliárdos üzletet az a 2010 előtt megkötött, számtalan, igen előnytelen PPP-szerződés, amelyet egészen 2040-ig kell majd a közösből törleszteni?
Ki szabadította rá – teljesen tudatosan – magyar családok százezreire a visszafizethetetlen devizahiteleket, amelyekkel adósrabszolgaságba kényszerítették a magyar társadalmat?
Melyik az a párt, amely kvázi a „semmiből” bukkant elő közös olimpiai álmunk meggyilkolásával, s azóta is ezer szálon kötődik nyugati titkosszolgálatokhoz, napi szintű, vegytiszta hazaárulást elkövetve?"
https://www.vadhajtasok.hu/2020/12/03/rakay-philip-hanyingerem-van-a-ballib-erenycsoszoktol/

Közös olimpiai álmunk ez érdekes én nem álmodtam róla:-)Rakay Philip és az erény és erkölcs azok nehezen összeegyeztethető fogalmak furcsa,hogy most őt vették elő a sublótból:-),amúgy azt kell mondanom még mindíg O.V a legélesebb kés a "jobb oldalon" ezt a tegnapi a Szájer ugy kapcsán tett nyilatkozata is mutatja.

Közös olimpiai álmunk ez érdekes én nem álmodtam róla:)

Arról nagyon kevesen álmodtak.
Össznépi ellenkezés volt az, hogy néhány csöves ebből próbált karriert csinálni, mert nekik most mekkora támogatottságuk van és választást nyernek, hát...

Én mondom, hogy videó hanganyag felvétel, mert az én hangom mélyebb... ;)

HxnBEQO.png

Tetszik használd egészséggel!

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Ja de egyrészt neki nincs semmilyen gyakorlata és tapasztalata valamint kiépített kaocsolat rendszere a brüsszeli politikában,másrészt ahogy azt azt hiszem szzsolt81 fórumtársunk részletesen leírta és én is ezt hallottam,hogy az egyik hanem a legbefolyásosabb lobbi a brüsszeli politikában a "meleg" lobby akik között nehezen tudom elképzelni Lázárt nekem valahogy nem tűnik annak a búzavirág típusnak:),de ha Lázár az az elkötelezett hős típus akkor lehet meghozza ezt az áldozatot a hazáért és a pártért:).

Hogy ő pótolná Szájert? Mondjuk a róla terjedő pletykák szerint legalább biztosan heteroszexuális. :)
De Szájerrel ellentétben ő nem egy felkészült jogász tudtommal, más erősségei vannak.

Nem amiatt gyerekek!
Terepgyakorlat!
Itt az alkalom.
Angolul már megtanult időközben!

Közös olimpiai álmunk ez érdekes én nem álmodtam róla:)Rakay Philip és az erény és erkölcs azok nehezen összeegyeztethető fogalmak furcsa,hogy most őt vették elő a sublótból:),amúgy azt kell mondanom még mindíg O.V a legélesebb kés a "jobb oldalon" ezt a tegnapi a Szájer ugy kapcsán tett nyilatkozata is mutatja.
Ez jó, és nagyon igaz! Mondjuk Lázár szerintem intellektusban simán veri a Viktort, nem véletlenül lett félretéve, mert még komoly kihívó lett volna belőle.

• Tetszik
Reactions: Wilson
(apropó nem tudja valaki miért lehet, hogy teamspeakon ha beszélek egyik laptopos embertől visszahallom magam 2 másodperces késéssel? Rendesen broadcastol is meg minden amikor én beszélek. Megőrülök tőle, pedig headseten beszél, szóval nem a laptop mikróján megy vissza hangfalból a hang.)
Ha nyitott hátú headset-je van akkor simán kihallatszanak belőle dolgok, a mikrofon meg ugye közel van. Itt noise cancellation kell, vagy a bemeneti hang küszöböt feljebb kell tolni pár dB-el.
Ha nem ez a gond az már érdekesebb. Capture mode direct capture-ön, capture device meg a mikrofonján van?