De arról sem, hogy hány sorosista holland, német, francia, stb. lett hirtelen budapesti lakos.Arról nem szól a cikk, hogy az önkormányzati választások előtt mennyi kettős állampolgár lett hirtelen valamelyik magyar településen állandó lakos...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De arról sem, hogy hány sorosista holland, német, francia, stb. lett hirtelen budapesti lakos.Arról nem szól a cikk, hogy az önkormányzati választások előtt mennyi kettős állampolgár lett hirtelen valamelyik magyar településen állandó lakos...
Na akkor nem csak én k. anyázok minden alkalommal, amikor a pénztárcámba akarom rakni és nem fér a rekeszekbe, csak az aljába de oda is csak úgy, hogy a lamináció szétrojtozódik és undorítóan néz ki az egész.Van egy fura kérdésem.
Melyik meg nem értette zseni találta ki, hogy a TAJ kártya nagyobb legyen, mint a 20+ éve használt bankkártya, személyi, jogsi vagy bármilyen kártya...?
Mennyire kell hülyének lenni, hogy ehhez a mérethez ragaszkodjanak?
Van egy fura kérdésem.
Melyik meg nem értette zseni találta ki, hogy a TAJ kártya nagyobb legyen, mint a 20+ éve használt bankkártya, személyi, jogsi vagy bármilyen kártya...?
Mennyire kell hülyének lenni, hogy ehhez a mérethez ragaszkodjanak?
Sólyom vagy veréb vagy valami ilyesmi, aki miatt a személyi számot is kb eltörölték.Az igazán jó kérdés hogy mi a fenének van egyáltalán tajkártya, meg adókártya, meg lakcímártya, meg.. miért nincs helyette egy.
De asszem a 90-es években találta ki valami barom hogy így jobban védik a személyiségi jogaidat. Úgyhogy örvendjünk ennek.
Azt nem törölték el, ma is létezik.Sólyom vagy veréb vagy valami ilyesmi, aki miatt a személyi számot is kb eltörölték.
Lehet. Felénk csak ukránok ( nem kárpátaljai magyarok!) voltak, mégis bukott a kormánypárt.De arról sem, hogy hány sorosista holland, német, francia, stb. lett hirtelen budapesti lakos.
Adatvédelmileg se volt értelme, és tudom, hogy technikailag még letezik. Csak pont az értelmét vették el.Azt nem törölték el, ma is létezik.
Mondjuk adatvédelmi szempontból van értelme;ha egy adatodhoz hozzájutnak, nem látják mindenedet. Ügyintézés szempontjából meg rémálom ...
Az igazán jó kérdés hogy mi a fenének van egyáltalán tajkártya, meg adókártya, meg lakcímártya, meg.. miért nincs helyette egy.
De asszem a 90-es években találta ki valami barom hogy így jobban védik a személyiségi jogaidat. Úgyhogy örvendjünk ennek.
Üzenet a kiscsajoknak, akik családcentrikus negyvenesekre vadásznak
Egész jó cikk, jó témáról
(u.i: Lusta disznók B+, dolgozzatok meg a pénzetekért, ehhez is "dobjatok" pár Szájjert![]()
![]()
)
Nem arról nem szól, de én speciel anélkül is tudom, hogy a fenti számnak kb a fele szavaz itt személyesen, a másik fele levélben, szóval összességében uae ami érdemben nem oszt nem szoroz.Arról nem szól a cikk, hogy az önkormányzati választások előtt mennyi kettős állampolgár lett hirtelen valamelyik magyar településen állandó lakos...
Ezt most csak ugy itt hagyom, a 24.hu ezzel a zsenialis keppel illusztralta Fleto aktualis kialtvanyanak az osszefoglalojat, minden tovabbi komment nelkul.
az ott klára asszony lába?:d ha ennyit mutatna magából még bírnám isEzt most csak ugy itt hagyom, a 24.hu ezzel a zsenialis keppel illusztralta Fleto aktualis kialtvanyanak az osszefoglalojat, minden tovabbi komment nelkul.
![]()
Yt előfizetés és soha nem látsz reklámot. De amúgy hóttegyszerű Adblocket is letiltja a böngészőben.az ott klára asszony lába?:d ha ennyit mutatna magából még bírnám is
apropó, van vmi progi amivel lelehet titlani youtubeon a reklámokat? a héten vagy 20x jelent meg a dobreves propagandavidi![]()
az ott klára asszony lába?:d ha ennyit mutatna magából még bírnám is
apropó, van vmi progi amivel lelehet titlani youtubeon a reklámokat? a héten vagy 20x jelent meg a dobreves propagandavidi![]()
Üzenet a kiscsajoknak, akik családcentrikus negyvenesekre vadásznak
Egész jó cikk, jó témáról
(u.i: Lusta disznók B+, dolgozzatok meg a pénzetekért, ehhez is "dobjatok" pár Szájjert![]()
![]()
)
"Kiscsajok" szerintem inkább sugardaddyre vadásznak.
uBlock Origin ? Meg kell próbálni, én telefonról nem internetezek, de gépen nagyon jól működik már évek óta. Amúgy komoly stáb tartja folyamatosan karban, persze nem fizetős. Én támogatom is őket ha tudom, de gondolom mások is a világon így vannak vele, mert jól működik, jól csinálják. Egyébként valószínűleg a firefox is azt használja.Adblock.
Telefonon is áttértem arra, hogy firefox-szal nézem a youtube-ot, mert irritáló milyen szinten tele van b*szva reklámmal minden videó.
Ha klienssel nézed, akkor youtube music-ra előfizetve (asszem 1700ft/hó) eltűnnek a reklámok.
uBlock Origin ? Meg kell próbálni, én telefonról nem internetezek, de gépen nagyon jól működik már évek óta. Amúgy komoly stáb tartja folyamatosan karban, persze nem fizetős. Én támogatom is őket ha tudom, de gondolom mások is a világon így vannak vele, mert jól működik, jól csinálják. Egyébként valószínűleg a firefox is azt használja.
"Kiscsajok" szerintem inkább sugardaddyre vadásznak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..