Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

W

Wilson

Guest
16 évvel ezelőtt picit belénk rúgtak. Picit nagyon. Akkor vált sok minden világossá számomra,...többek közt az is , hogy az agyhalott 'droidokat' nem a jobb oldalon kell keresni:
7bb07bd1443ae1a1ccfff9abc7b3dac8.jpg

Na ez a népszavazás egy óriási hiba volt az Mszp-l az anyaországi és a határontúli magyarok egymásellen hangolása,megosztása az én értékrendem szerint a nemzet elleni merénylet.

M

molnibalage

Guest
Van egy fura kérdésem.
Melyik meg nem értette zseni találta ki, hogy a TAJ kártya nagyobb legyen, mint a 20+ éve használt bankkártya, személyi, jogsi vagy bármilyen kártya...?
Mennyire kell hülyének lenni, hogy ehhez a mérethez ragaszkodjanak?

T

Törölt tag

Guest
Van egy fura kérdésem.
Melyik meg nem értette zseni találta ki, hogy a TAJ kártya nagyobb legyen, mint a 20+ éve használt bankkártya, személyi, jogsi vagy bármilyen kártya...?
Na akkor nem csak én k. anyázok minden alkalommal, amikor a pénztárcámba akarom rakni és nem fér a rekeszekbe, csak az aljába de oda is csak úgy, hogy a lamináció szétrojtozódik és undorítóan néz ki az egész.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 156
16 815
113
Van egy fura kérdésem.

Az igazán jó kérdés hogy mi a fenének van egyáltalán tajkártya, meg adókártya, meg lakcímártya, meg.. miért nincs helyette egy.

De asszem a 90-es években találta ki valami barom hogy így jobban védik a személyiségi jogaidat. Úgyhogy örvendjünk ennek.

T

Törölt tag

Guest
Az igazán jó kérdés hogy mi a fenének van egyáltalán tajkártya, meg adókártya, meg lakcímártya, meg.. miért nincs helyette egy.

De asszem a 90-es években találta ki valami barom hogy így jobban védik a személyiségi jogaidat. Úgyhogy örvendjünk ennek.
Sólyom vagy veréb vagy valami ilyesmi, aki miatt a személyi számot is kb eltörölték.

T

Törölt tag

Guest
Z
Azt nem törölték el, ma is létezik.
Mondjuk adatvédelmi szempontból van értelme;ha egy adatodhoz hozzájutnak, nem látják mindenedet. Ügyintézés szempontjából meg rémálom ...
Adatvédelmileg se volt értelme, és tudom, hogy technikailag még letezik. Csak pont az értelmét vették el.

T

Törölt tag

Guest

2021-től születetteknek már csak személyijük lesz, nálunk meg idővel kikopik, én tavaly cseréltem személyit már az is tartalmaz minden adatot.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 576
9 179
113
Arról nem szól a cikk, hogy az önkormányzati választások előtt mennyi kettős állampolgár lett hirtelen valamelyik magyar településen állandó lakos...
Nem arról nem szól, de én speciel anélkül is tudom, hogy a fenti számnak kb a fele szavaz itt személyesen, a másik fele levélben, szóval összességében uae ami érdemben nem oszt nem szoroz.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 528
34 730
113
Ezt most csak ugy itt hagyom, a 24.hu ezzel a zsenialis keppel illusztralta Fleto aktualis kialtvanyanak az osszefoglalojat, minden tovabbi komment nelkul.

És mit jelent a kép? Lányokat ad vesz, vagy mi?
Erről jut eszembe, ha ennyire elterebélyesedett a belpolbűnözési hullám [remélem, hogy nem csak egy volt kormánypárti képviselő irányában megengedett a politikai megnyívánulás] és ha már a "parazitákról" beszéltél és nézegettem a magyarországi vagyonokat, épp belebotlottam egy valahogy kevésbé szem előtt lévő adatba. Ebben a diktatúrában, a fő ellenzéki vezető személyes(!) vagyona egy év alatt is 300 millióval nőtt, továbbá 225 millió előlegért vesz lakást:
"Gyurcsány Ferencnek jelentősen, több százmillió forinttal nőtt a vagyona 2019-ben. 2018-ban még csak 660 millió forintja volt, ez ez összeg egy év alatt 962 millióra nőtt. A bukott miniszterelnök csak az Altusból 238 milliónyi osztalékot vett ki, értékpapírszámlán pedig több mint 734 millió forinttal rendelkezik.

A DK elnökének továbbra is tulajdonában van egy 50 négyzetméteres pápai társasházi lakás és a kötcsei birtoka, emellett van még egy 225 millió forintos lakásvásárlási előleg követelése is, amit azt jelentheti, hogy lakást vásárol és előlegként ennyit már ki is fizetett."
Magyar Hirlap

• Tetszik
Reactions: antigonosz
M

molnibalage

Guest
az ott klára asszony lába?:d ha ennyit mutatna magából még bírnám is :D

apropó, van vmi progi amivel lelehet titlani youtubeon a reklámokat? a héten vagy 20x jelent meg a dobreves propagandavidi o_O
Yt előfizetés és soha nem látsz reklámot. De amúgy hóttegyszerű Adblocket is letiltja a böngészőben.

• Tetszik
Reactions: Galthran
T

Törölt tag

Guest
az ott klára asszony lába?:d ha ennyit mutatna magából még bírnám is :D

apropó, van vmi progi amivel lelehet titlani youtubeon a reklámokat? a héten vagy 20x jelent meg a dobreves propagandavidi o_O

Adblock.
Telefonon is áttértem arra, hogy firefox-szal nézem a youtube-ot, mert irritáló milyen szinten tele van b*szva reklámmal minden videó.
Ha klienssel nézed, akkor youtube music-ra előfizetve (asszem 1700ft/hó) eltűnnek a reklámok.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 205
14 462
113
Üzenet a kiscsajoknak, akik családcentrikus negyvenesekre vadásznak

Egész jó cikk, jó témáról ;)

(u.i: Lusta disznók B+, dolgozzatok meg a pénzetekért, ehhez is "dobjatok" pár Szájjert :p :p :p )
"Kiscsajok" szerintem inkább sugardaddyre vadásznak.

Megteremtve/fenntartva azt a réteget, amelyik utána őket is hülyének nézi.

Előttük a jövő, "maguknak" csinálják :rolleyes:

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
Adblock.
Telefonon is áttértem arra, hogy firefox-szal nézem a youtube-ot, mert irritáló milyen szinten tele van b*szva reklámmal minden videó.
Ha klienssel nézed, akkor youtube music-ra előfizetve (asszem 1700ft/hó) eltűnnek a reklámok.
uBlock Origin ? Meg kell próbálni, én telefonról nem internetezek, de gépen nagyon jól működik már évek óta. Amúgy komoly stáb tartja folyamatosan karban, persze nem fizetős. Én támogatom is őket ha tudom, de gondolom mások is a világon így vannak vele, mert jól működik, jól csinálják. Egyébként valószínűleg a firefox is azt használja.