Te teljesen keszen vagy, ha ezt a hulyeseget el is hiszed.
Szajerrol kb 30 eve tudja mindenki, hogy meleg (a nejet elnezve meg is ertem.)
Ezzel semmi baj nincs is.
A baj ott van, hogy Brusszelben kotott ki, egyedul (regen nem elnek mar egyutt a nejevel), hatvanevesen, maganyosan, a kollegai kozott utalatosnak tartott csoportban - emiatt aztan belekeveredik ezekbe a melegpartikba (az ilyesmi 40-50 eve megszokott a melegek egy nagyon vekony retegeben; ha valaki nem erti ezt, tessek megnezni az HBO-n a Normal Heart cimu filmet, amiben Mark Ruffalo jatssza Kramert, aki a meleg onvedelmi halozatot alapitotta az AIDS kitorese idejen itt, NYC-ben. Remek film.)
Mar ez is hihetetlen felelotlenseg az o nagyon is latvanyos poziciojaval, de az meg mindennek a teteje, hogy kozben extasyt dobal hatvanevesen (ez szinten 40-50 eves melegpartis szokas: eloszor
aphrodisiac (mindenfele libidos csodaszerek) voltak, majd jottek a kozkeletu
poppers (=alkyl nitrites) a 70-80 evek forulojan, az AIDS kitoreseig, mellettuk bejott a rush, acid, meg mindenfele szirszar - ez tobb evtizedes szokas, a melegpartik itt Amerikaban hires drogkozpontok voltak meg a 80-90-es evekben is, dacara az akkor meg halalos AIDS tomeges terjedesenek koztuk.)
Mar ez is elkepeszto idiotasag, de hogy utana nem eldobja a drogot, es szepen kisetal, hogy 'igen, meleg vagyok es hibaztam, mert reszt vettem egy illegalis rendezvenyen', amit a Foniek meg fel is tudtak volna hasznalni, hogy lam-lam, mi milyen tolerans part vagyunk, van meleg (cigany stb) kepviselonk stb stb... nem, okosan nekiall menekulni, hatvanevesen, az ereszcsatornan, extasyvt meg hurcibalja a tatyoban.
Szegenynek mar nagyokn kisiklott a maganelete, ebbol is latszik. Ennek a buktanak itt volta az ideje, ugy erzem.
Nem tudom eldonteni, hogy komolyan beszelsz-e - most komolyan...