Így van mindjárt hazaér Kínából az A330!Mi lenne ha leszállnánk végre erről a tűzoltó kocsiról, foglalkoznánk valami értelmesebbel?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Így van mindjárt hazaér Kínából az A330!Mi lenne ha leszállnánk végre erről a tűzoltó kocsiról, foglalkoznánk valami értelmesebbel?
Egy normális világban megérteném hogy az átláthatóság hiánya egy bizottság előtt súlyos tényező. De mind tudjuk, hogy a jelen politika világában elsősorban egyszerűen csak pártpolitikai muníciót szeretnének, hogy az eszközt, az árát, a mennyiséget, a felhasználást támadhassák és ezen keresztül próbálhassanak szerepelni, szavazót gyűjteni, dezinformálni.
Na erre tudom írni azt hogy az ifa az jobb volt? Természetesen nem ez a cél de egy kicsit éltszeraű. Én sem tudtam bécsben kávézót nyitni a mai napig és eltelt 30 év.Szerintem is sofőrhiba, ellenben a tűzoltók azt mondták már évekkel korábban, hogy NEM felel meg az igényeiknek ez az alváz ezzel a felszereltséggel.
Vagy gondolom a buta tűzoltó ne okoskodjon bele az ilyen dolgokba...
Igazából rájöttem, hogy semmi érved nincs. Egy előre legyártott különböző felszereltségekkel rendelkező teherautó alvázról beszélünk ember, amit katalógusból meg tudsz venni. És egy rá méretben passzoló felépítményről. Amit rácsavarozol az alvázra. Bármilyen teherautóra rá tudod tenni ami elbírja, ez a bizonyos erre a célra nem volt annyira fasza ezt a felhasználó is megállapította.Na erre tudom írni azt hogy az ifa az jobb volt? Természetesen nem ez a cél de egy kicsit éltszeraű. Én sem tudtam bécsben kávézót nyitni a mai napig és eltelt 30 év.
Arra kérlek ezt a manővert amit a videón láttunk bizonyítsd már be hogy csak ez nem bírt talpon maradni!De ebbe a puttonyon kivül semmi magyar fejlesztés nincs max még a Rába futóművek de nem ezek miatt borulékony...
Ezt sem mondta senki csak te fixálódtál rá érvek teljes hiányában. Nem azért szarabb ez az eszköz mert hazai, hanem mert szartak bele a fejlesztés során az árát viszont nagyon jól megkérték.Arra kérlek ezt a manővert amit a videón láttunk bizonyítsd már be hogy csak ez nem bírt talpon maradni!
Szerintem hagyd, felesleges. Emlékeim szerint drágább lett, mintha Rosenbauert vettek volna, de mindegy már.Ezt sem mondta senki csak te fixálódtál rá érvek teljes hiányában. Nem azért szarabb ez az eszköz mert hazai, hanem mert szartak bele a fejlesztés során az árát viszont nagyon jól megkérték.
Arra kérlek ezt a menővert amit a videón látunk bizonyítsd már be, hogy a többi jármű nem bír talpon maradni!Arra kérlek ezt a manővert amit a videón láttunk bizonyítsd már be hogy csak ez nem bírt talpon maradni!
Igazából rájöttem, hogy semmi érved nincs. Egy előre legyártott különböző felszereltségekkel rendelkező teherautó alvázról beszélünk ember, amit katalógusból meg tudsz venni. És egy rá méretben passzoló felépítményről. Amit rácsavarozol az alvázra. Bármilyen teherautóra rá tudod tenni ami elbírja, ez a bizonyos erre a célra nem volt annyira fasza ezt a felhasználó is megál
Erre a videóra hivatkoztál hogy szar ez tény! Most már hogy nem áll meg az állításod jössz az áral. Van még valami?Ezt sem mondta senki csak te fixálódtál rá érvek teljes hiányában. Nem azért szarabb ez az eszköz mert hazai, hanem mert szartak bele a fejlesztés során az árát viszont nagyon jól megkérték.
Értem de azt nem így kellene levezetni!!Arra kérlek ezt a menővert amit a videón látunk bizonyítsd már be, hogy a többi jármű nem bír talpon maradni!
Te tényleg nem érted @krisss mit magyaráz?
Értem de azt nem így kellene levezetni!!
Erre is hivatkoztam, de leginkább a csapatpróba eredményekre. Amúgy a vizsgálat ahogy zeal feljebb leírta azt állapította meg, hogy ha van benne menetstabi akkor nem borul meg.Erre a videóra hivatkoztál hogy szar ez tény! Most már hogy nem áll meg az állításod jössz az áral. Van még valami?
Meg a közszféra minden területén. De nyilván ha az Ei. Rt kiszámláz egy villanykörtéért 4000 forintot a honvédségnek neki az sem gáz.Ez sokszor a seregben is így volt.
Biztos extra energiatakarékos volt.Meg a közszféra minden területén. De nyilván ha az Ei. Rt kiszámláz egy villanykörtéért 4000 forintot a honvédségnek neki az sem gáz.
Sima 50 - es Tungsram.Biztos extra energiatakarékos volt.![]()
Neeeeeeeeeeeeeem.Sima 50 - es Tungsram.
Ha komolyabb sofőr vezeti akkor is az ifa-k az első kanyarig jutottak volna el.(menetstabilizátor)?Erre is hivatkoztam, de leginkább a csapatpróba eredményekre. Amúgy a vizsgálat ahogy zeal feljebb leírta azt állapította meg, hogy ha van benne menetstabi akkor nem borul meg.
https://www.autoszektor.hu/hu/content/anyukam-erteni-foga-hogyan-mukodik-az-espHa komolyabb sofőr vezeti akkor is az ifa-k az első kanyarig jutottak volna el.(menetstabilizátor)?
Nekem akkor is ez a kedvencem.Sima 50 - es Tungsram.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..