[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Szerintem nagyjából teljesen mindegy kié ez az "aprócska dácsa" mivel Navalníj videója az orosz társadalom arra fogékony rétegeinél célt ért.

Navalnij megbízóinak az volt(most is az) a célja és azért is küldték haza, hogy zavargásokat keltsenek, ami által megdöntik Putyin elnök hatalmát. DE ez nem fog nekik sikerülni. Holnap ismét próbálkoznak.

Navalnij megbízóinak az volt(most is az) a célja és azért is küldték haza, hogy zavargásokat keltsenek, ami által megdöntik Putyin elnök hatalmát. DE ez nem fog nekik sikerülni. Holnap ismét próbálkoznak.
Megmondom őszintén engem nagyjából hidegen hagy, hogy ez a videó igaz-e vagy sem,én Magyarország a régió és a világ helyzetének a szemszögéből nézem a dolgokat(ebben a sorrendben) de szerintem nekünk és a világnak egy erős Putyin által irányított Oroszországra van szükségünk,nem pedig egy retró Jelcin által "irányított" Oroszországra.

Én vagyok a haszonélvező ”- mondja Rotenberg orosz milliárdos a„ Putyin palotájának ”elnevezett nagy fekete-tengeri ingatlanról
Putyin palotája nem is a Putyiné, Navalnij lebukott,

Én vagyok a haszonélvező ”- mondja Rotenberg orosz milliárdos a„ Putyin palotájának ”elnevezett nagy fekete-tengeri ingatlanról
Putyin palotája nem is a Putyiné, Navalnij lebukott,
Nem ugy volt eddig hogy az FSZB tulajdona es csak kolcsonadjak vadaszni es horgaszni?

Vazze....

Ha ez igaz, akkor nagy gratula a kgb-nek, lám így kell beszervezni valakit, aki késobb elnök lesz.
Mennyi fatális véletlen van a nemzetközi kémkedésben, akarom mondani az uzleti életben, hogy ki, kit ismer, ki, kivel uzletel...
:oops::rolleyes::D

Az orosz távol-keleten és Szibériában kevés ember ment ela tüntetésekre.Kamcsatkán pl. csak 30 -an voltak

A képen Krasznojarszk(Szibéria)

SnFFwEPLZ5Y.jpg

Azon a képen sokkal többen vannak, mint 30, még egységes öltözéket is beszereztek :p
Ja, az egységes öltözetűeket rendőrnek hívják - de nem gáz, a mainstream média majd nyilván úgy adja elő, hogy "hatalmas tömeg" tüntetett Krasznojarszkban Putyin ellen, együtt a rendőrökkel. :D:D:D

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Szerintem nagyjából teljesen mindegy kié ez az "aprócska dácsa" mivel Navalníj videója az orosz társadalom arra fogékony rétegeinél célt ért. Így aztán teljesen mindegy, hogy egy rénszarvas zúzmó exportálásából meggazdagodott szibériai sámán vagy egy tehetős orosz üzletember az épület tulajdonosa az igazság a Putyinnal elégedetlen társadalmi rétegeket abszolúte de nem fogja érdekelni.
A kérdés az, hogy ezek az "elégedetlen társadalmi rétegek" rétegek-e egyrészt, másrészt pedig van-e bármi társadalmi jelentőségük az OF népességéhez mérten. Azt azért valljuk be így egymás között, hogy a 12 milliós Moszkvában egy 40 ezer fős tüntike kib*ottul komolytalan. (Viszonyításképpen: ez Budapesten 7 ezer fős (sem) lenne.)

A kérdés az, hogy ezek az "elégedetlen társadalmi rétegek" rétegek-e egyrészt, másrészt pedig van-e bármi társadalmi jelentőségük az OF népességéhez mérten. Azt azért valljuk be így egymás között, hogy a 12 milliós Moszkvában egy 40 ezer fős tüntike kib*ottul komolytalan. (Viszonyításképpen: ez Budapesten 7 ezer fős (sem) lenne.)

Ez egy jó kérdés én innen laikusként ezt nem tudom megítélni.