Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nahát... elkezdték kivégezni az orosz tisztikart?
Kiderül valami a videóból a tulajdonost illetően?"Putyin palotája" Gelendzsikben. Helyszíni(aktuális) videó a Mash-tól
Az építész vezető nem árulta el kinek készül, de korábbi infók szerint egy oligarcháé. 5-6 év mire elkészül bévülről. Tehát össze lehet hasonlítani a reális helyzetet Navalnij kamu videójával.Kiderül valami a videóból a tulajdonost illetően?
Jajj, hagyjuk már a fasságot, a strómanokon keresztül Putyiné és ennyi. Az alapján ami ott van FSZB közreműködéssel az Putyin dácsája és slussz! Komplett idiótának kell lenni, hogy bármi mást gondolj. Navalnij jól belecsapott ezzel a lecsóba. Ugyanez van Magyarországon is az Orbán családdal, mindenki tudja, hogy Mészáros Lőrinc egy stróman, aki Orbán vagyonát kezeli, szóval ismerős az egész úgy ahogy van, kivéve az ellenzékiek ellen bevetett tömegpusztító fegyvereket.Az építész vezető nem árulta el kinek készül, de korábbi infók szerint egy oligarcháé. 5-6 év mire elkészül bévülről. Tehát össze lehet hasonlítani a reális helyzetet Navalnij kamu videójával.
Nem értem miről beszélsz. Készen van az a rezidencia -nincs. Úgy néz ki bévülről mint Navalnij videójában- nem. Putyin vagy családtagjai nevén van -nincs. Ha elkészül és esetleg a tulajdonos oligarcha átadja az orosz elnöki hivatalnak mint rezidencia-teljesen jogszerüen járna el. Az orosz elnökök visszavonulásuk után választhatnak egy elnöki rezidenciát ahol életük végéig lakhatnak. Így volt ez Jelcinnél is.Jajj, hagyjuk már a fasságot, a strómanokon keresztül Putyiné és ennyi. Az alapján ami ott van FSZB közreműködéssel az Putyin dácsája és slussz! Komplett idiótának kell lenni, hogy bármi mást gondolj. Navalnij jól belecsapott ezzel a lecsóba. Ugyanez van Magyarországon is az Orbán családdal, mindenki tudja, hogy Mészáros Lőrinc egy stróman, aki Orbán vagyonát kezeli, szóval ismerős az egész úgy ahogy van, kivéve az ellenzékiek ellen bevetett tömegpusztító fegyvereket.
Na ennyit drága Alekszej sztorijáról. Alapból egy 10 éves felmelegített dolgot hozott be, erre tessék se sztriptízbár, se vízipipa szoba (úgy, hogy Putyin utálja a dohányzást), se uszoda, se barokkos szobák, se akvagyiszkotyeka, csak beton falak néhol üveggyapottal díszítve. Biztos oda dugták el a megmaradt novicsokotAz építész vezető nem árulta el kinek készül, de korábbi infók szerint egy oligarcháé. 5-6 év mire elkészül bévülről. Tehát össze lehet hasonlítani a reális helyzetet Navalnij kamu videójával.
Egyébként meg azon kellene elgondolkodni, hogy Alekszej Anatolijevics Navalnij barátunk miért érezte fontosnak, hogy hazamenjen, amikor pontosan tudta, hogy mi fog történni? Hova van bekötve a srác? Külföldre, vagy svédcsavaros a dolog és odahaza!???Na ennyit drága Alekszej sztorijáról. Alapból egy 10 éves felmelegített dolgot hozott be, erre tessék se sztriptízbár, se vízipipa szoba (úgy, hogy Putyin utálja a dohányzást), se uszoda, se barokkos szobák, se akvagyiszkotyeka, csak beton falak néhol üveggyapottal díszítve. Biztos oda dugták el a megmaradt novicsokot
Akkor mi volt a cél? Diszkreditálni Putyint, keverni egy kicsit a fekáliát, szítani a megvezethető rétegeket meg kicsit balhézni. Ennyit a lEgKomOlYabB oRoSz eLlEnZéKiRőL, akiről ismét bebizonyosodott, hogy Putyin a plüssmackóját szorítva retteg tőle éjjelente.
Én nem értem miért nem zavar senkit az ha lopják a közpénzt, meg miért ez az etalon.
A szocializmusban volt ez a mentalitás hogy mindenki lop úgyhogy én is lopok. Szerintem okádék ez a hozzáállás.
Ennyi erővel minek foglalkozni úgy általában a lopásokkal?
Meg a csávót hibáztatni azért mert visszament és letartóztatták. Ja volt egy kis gerince és nem akarta szökésben leélni az életét mint az az oligarcha aki segített Putyinnak hatalomra jutni.
Egyáltalán nem lenne szabad a korrupciónak elfogadottnak lennie, és nem jó ha egy kör kisajátítja magának a hatalmat.
Itthon is az embereken bassza a csőrét a lopások csak nincs alternatíva amire szavazhatnának amúgy már rég ment volna a levesbe a fidesz.
Szóval nem értem hogy azért simán lenéztek valakit mert visszamegy az országába egy mérgezés után felvállalni azt amiben hisz, de az hogy valakik rendszerszintű korrupcióban vesz részt meg közpénzt lop az full elfogadható számotokra.
Ezzel az a baj, hogy nem Navalnij irányít, ő csak egy "hasznos idióta" bábu, akit felhasználnak(kihasználnak), de erről már sokszor írtam.Szóval nem értem hogy azért simán lenéztek valakit mert visszamegy az országába egy mérgezés után felvállalni azt amiben hisz, de az hogy valakik rendszerszintű korrupcióban vesz részt meg közpénzt lop az full elfogadható számotokra.
Lehet, hogy belső beépített ember...Én nem értem miért nem zavar senkit az ha lopják a közpénzt, meg miért ez az etalon.
A szocializmusban volt ez a mentalitás hogy mindenki lop úgyhogy én is lopok. Szerintem okádék ez a hozzáállás.
Ennyi erővel minek foglalkozni úgy általában a lopásokkal?
Meg a csávót hibáztatni azért mert visszament és letartóztatták. Ja volt egy kis gerince és nem akarta szökésben leélni az életét mint az az oligarcha aki segített Putyinnak hatalomra jutni.
Egyáltalán nem lenne szabad a korrupciónak elfogadottnak lennie, és nem jó ha egy kör kisajátítja magának a hatalmat.
Itthon is az embereken bassza a csőrét a lopások csak nincs alternatíva amire szavazhatnának amúgy már rég ment volna a levesbe a fidesz.
Szóval nem értem hogy azért simán lenéztek valakit mert visszamegy az országába egy mérgezés után felvállalni azt amiben hisz, de az hogy valakik rendszerszintű korrupcióban vesz részt meg közpénzt lop az full elfogadható számotokra.
OK!Íme amiről már évek óta írok (Navalnij egy báb idegen struktúrák kezében):
Német média: Navalnyij filmje a "palotáról" Németországban készült az USA megrendelésére
A német filmforgalmazó Blackforest Studios dolgozott Alekszej Navalnij filmjén Vlagyimir Putyin "palotájáról". Az ajánlat az orosz bloggerrel való együttműködésre az Egyesült Államokból érkezett a vállalat vezetőségéhez. Magát a filmet pedig egy Los Angeles-i gyártó cég forgatta - jelentette a német média. A Stuttgarter Zeitung című német újság hasonlóságokat tárt fel azzal kapcsolatban, hogy valójában ki dolgozott a blogger, Alekszej Navalnij filmjén, amely állítólag Vlagyimir Putyin elnök tulajdonában lévő "palotáról" szól Gelendzhikben. Mint német újságírók megtudták, a filmet, amely egy hete jelent meg a YouTube-on, "egy Los Angeles-i produkciós cég forgatta". Az újság szerint Navalnyj, aki tavaly szeptember óta tartózkodik Németországban, nemcsak Freiburgban, hanem a Kirchzarten községben (Breisgau-Hochschwarzwald régió) is dolgozott a filmen. 2020 novembere óta itt található a Blackforest Studios professzionális film- és televíziós stúdió is, amelyet két freiburgi lakos, Nina Gwynne Weiland és Sebastian Weiland vezet. Mindkettő évek óta dolgozik az amerikai filmiparban, és most saját stúdiót nyitott a Fekete-erdőben. Mint Weiland maga mondja, december elején a stúdió megkeresést kapott az Egyesült Államoktól, hogy rendelkezik-e szabad gyártókapacitással. Szigorúan titokban megkezdődött a munka Navalnyj filmjén. A tárgyalás során Navalny udvariasan viselkedett. "Miután együtt ittunk egy gint a Fekete-erdőből" - mondta Weiland, hozzátéve, hogy a blogger profi munkát végzett.
Miről, hogy kik állnak mögötte? Dehogynem. Oo-ban figyelték és mindig lefotózták, amikor az usa diplomatáival(ügynökeivel) talíkozott, még az elnökválasztások előtt is.OK!
És erről az FSZB nem tudott?