Egyébként meg akkor mi van,ha a dácsa Putyiné,a Mészáros csoport vagyona meg Orbáné?
De tényleg,ki a f szt érdekel?
Az a dolguk,hogy vigyék az országuk dolgait,és viszik.
Jobban viszik,mint az elődeik/ellenzékük?
Igen.
Lopnak?
Igen.
Elődeik is loptak?
Igen.
Hogy mentek az ország dolgai előttük?
Na igen....
Ugye értitek,mindenki a saját dolgával törődjön,és a világ szebb lesz.
Nekem fizetnek x pénzt,hogy termeljek,feldolgozzak x mennyiségű követ,amíg ezt megteszem fizetni is fognak,nincs közöm,hogy a főni hozzám képest mennyit keres,vagy mennyit lop az adóból,vagy mennyit kurvázik el,pedig vehetne nekem jobb gépeket,vagy nagyobb fizut adhatna/akármi.
Tudom,a politikusok közpénzt lopnak,de az csak addig közpénz,amíg rá nem kerül a stróman magáncég számlájára,szóval amikor ők ezt ellopják,az már magánpénz.
Igen,a fejlett nyugaton is így van,6-10 pénz/ tonna az ára a kőnek a vállalkozóknak,a helyi önkorinak "kicsit" több,vajh miért?

Itt ment el az autópálya 10 éve 300 méterre melletünk,na ott volt aztán ereszd el a hajam,pedig csak marginális szereplők voltunk,cirka fél millió tonnával,de ott még fletó sem hitt volna a szemének,én sem hittem el a miket láttam a számlákon,és ez itt is nagyon vidék,lepkefing méretű cég,a nagyfalu itt is mindent visz.
Nincs olyan politikai rendszer,ahol ne lopna a főni,azért ő a főni,makk mindegy,hogy ezt,hogy papírozzák le.
Nem értem mit kell ezen rugózni,ha 5x ennyit lopna Vitya,az sem számítana semmit,ha ötöd ennyit,az sem lenne érezhető,mint fing a szélben,engedjük el.