W
Wilson
Guest
Én értem, hogy neked nem a szíved csücske Navalnij nekem semMég pár észrevétel amit tévesen gondoltok... Nem Putyin döntött Navalnijról. Oo egy független állam, saját alkotmánnyal, törvényekkel. Ugyanúgy van ügyészség, rendőrség, bíróság amik kötelesek betartatni a törvényeket, ha valaki azokat megszegi. Navalnij el volt itélve már a bíróság által 3,5 évre felfüggesztve. Mivel nem tartotta be a fülfüggesztett itéletre vonatkozó szabályokat ezért tartóztatták le (ha nem megy haza nem tartóztatják le) és ítéltek el. A felfüggesztett itéletet kiváltotta a börtön, ami logikus és várható itélet volt. Minden egyes hatóság teszi és tudja a dolgát.
Sokan tévesen úgy gondolják, hogy Putyin egyszemélyben dönt minderől és mindenkiről -ez egy nagy tévhit.
Másik dolog, hogy Navalnij egy politikai játszma része mint eszköz Oo és külföldi állam(ok) között.
.De ettől még ha kimondjuk ha nem , Navalnijt Putyin akaratának megfelelően börtönözték be. A felfüggesztett börtönbüntetés szabályainak megszegéséről meg csak annyit, hogy korábban az orosz igazságszolgáltatás nem volt ilyen szigorú és következetes Navalnij felfüggesztett börtönbüntetésének betartásával kapcsolatban.