Visszajelzések és javaslatok

Kérnék egy modit,hogy pakolja már át legyenszives a "Románia" topikból a hsz-emet,és a kommenteket a MH Fejlesztése topikba.Ott nagyon OFF. Előre is köszönöm!

Valakinek van vmi ötlete, hogy a "hozzászólás"nál miért inaktív a formázas, emoikonok,képek,frissítés "gombok"? Telefon...állítólag okos....

Valakinek van vmi ötlete, hogy a "hozzászólás"nál miért inaktív a formázas, emoikonok,képek,frissítés "gombok"? Telefon...állítólag okos....

A legvalószínűbb, hogy mobilon véletlenül átváltottál a szerkesztőfelület BBCode üzemmódjába. A gombsor jobb oldalán, a lemez ikon előtti "[ ]" ikon kell neked. Az vált oda-vissza a 2 üzemmód között.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A legvalószínűbb, hogy mobilon véletlenül átváltottál a szerkesztőfelület BBCode üzemmódjába. A gombsor jobb oldalán, a lemez ikon előtti "[ ]" ikon kell neked. Az vált oda-vissza a 2 üzemmód között.
Btw olyan nem lehetne, hogy mobilon külön van a felület pctől? Persze ez szubjektív, meg egyéni ízlés, de nekem mobilon jobban bejön a light theme míg pcn a dark

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Néhány napja nem kapok értesítést arról mailben, hogy PM jött. Mi történt a háttérben?

Egy okoskodó a FB-ról:

"Balázs Trautmann
A HTKA meg a haditechnika Blikkje, jegyzem meg."

Ismeri valaki?

Valaki említte, hogy a HTKA-n olvasott valamit-arra hivatkozott és ezt válaszolta.
Ezek alapján gondolom úgy érzi, hogy a naaaagy titkok valahol máshol csapódnak le és itt Gizi nénikék tapsikolnak. Legalább linkelte, hogy mi a színvonal? Lügenpresse, vagy Új Világtudat, vagy hol tud még a nációnként egy-két ilyen fórumon kívül ennyi összeadott anyagot felmutatni?

• Tetszik
Reactions: fip7 and Blitz97
Egy okoskodó a FB-ról:

"Balázs Trautmann
A HTKA meg a haditechnika Blikkje, jegyzem meg."

Ismeri valaki?
Sajnos néhány komment alapján ítél meg egy oldalt. Ha én csak néhány AS cikkben megjelent tévedése alapján ítélném meg, akkor sírvafakadnék, hogy mennyire buta.

Hol írta ezt akkora arccal?
Mert kíváncsi vagyok, hogy a blikkban mikor jelent meg AAA-s cikk matemaikai modellel vagy HTÖ szerű írás.
Eddig csak csíptem nagyon, de ezek után lehet, hogy pofánverném, ha előttem állna.