Látjátok, egyébként így áll vissza a kommunizmus is a SZU 2.0 mellé.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor leírom, hogyan kell értelmezni. Lavrov tulajdonképpen arra reagált, hogy újabb szankciókat akar bevezetni az EU Oo ellen, ami esetleg gazdasági károkat is okozhat az országnak. Tehát Lavrov előre jelezte, ha komolyabb szankciók jönnek akkor megszakadnak a kapcsolatok az EU intézményeivel mint EB vagy ET. (Nem a tagországokkal). Ezáltal az EU előre tudja mi a válaszlépes az oroszok részéről és így ennek tudatában korrigálni tudnak a tervezett szankciókon.Lavrov kifakadását is értelmetlennek tartom, hiszen pl. a Navalnij-ügyben az EU is megosztott, van, akiket nagyon zavar, van, akik belügynek tekintik. Ezért a kapcsolatok megszakítását anbloc az EU-val nem tudom értelmezni. Ráadásul Oroszországnak - szerintem - több kárt okozna.
Most mindentől függetlenül te olyanokat írsz, amikor Oroszországról van szó, hogy "mi", azaz az oroszok. Szóval, hogy is állsz az általad másnak (asszem @szzsolt81 -nek ) feltett kérdéssel? Utóbb láttam, hogy @Gari .Ez atlantista hozzáállás, ezek szerint te nem vagy magyar és nem szereted a hazádat.
Most mindentől függetlenül te olyanokat írsz, amikor Oroszországról van szó, hogy "mi", azaz az oroszok. Szóval, hogy is állsz az általad másnak (asszem @szzsolt81 -nek ) feltett kérdéssel? Utóbb láttam, hogy @Gari .
Azok idézetek...Most mindentől függetlenül te olyanokat írsz, amikor Oroszországról van szó, hogy "mi", azaz az oroszok. Szóval, hogy is állsz az általad másnak (asszem @szzsolt81 -nek ) feltett kérdéssel? Utóbb láttam, hogy @Gari .
Magyar az, aki vállalja. Egyszerre meg nem lehet egy seggel két lovon ülni. Szimpatizálhatsz valakikkel, de nem lehetsz magyar is, meg orosz is. (Tekintsünk el most a vegyesházasságoktól.) Az orosz egy nagyon barátságos, jólelkű nép, ebben egyetértek, de ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki magyar vagy orosz.Ha @Gari magyar lenne, nem tagadnám meg. Így. A magyar és az orosz számomra nagyon közeli két nép. Lélekben mindenképpen.
Nekem nem úgy tűnt a szövegkörnyezetből, de elfogadom, hogy tévedtem.Azok idézetek...
Magyar az, aki vállalja. Egyszerre meg nem lehet egy seggel két lovon ülni. Szimpatizálhatsz valakikkel, de nem lehetsz magyar is, meg orosz is. (Tekintsünk el most a vegyesházasságoktól.) Az orosz egy nagyon barátságos, jólelkű nép, ebben egyetértek, de ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki magyar vagy orosz.
Nos, ez pont az a nyugat-európai liberális individualizmus, ami ellen küzdötök, nap mint nap."Az én otthonom az EU, azon belül Magyarország, azon belül a megye, azon belül a város, azon belül az utca, a ház."
Az én otthonom a ház (család), azután az utca, azután a város, azután a megye, azután Magyarország, és csak azután (lenne) az EU - ha nem lenne az EU LMBTQ-k és bevándorlók halmaza, a NATO kiszolgálója, önmaga ellensége.
No comment. Te vagy az ötödik hadoszlop. (Mennem köll, elnézést, ha nem reagálok estig.)Számomra ez a kettő, a magyar és az orosz, már ugyanaz. Egy nép. Egyre nyilvánvalóbb az is, hogy a nyugat-lelkű "magyarokkal" már egyre kevésbé tudok együttérezni. Őket is megkérdezhetnéd, hogy hogyan lehetnek egyszerre magyarok meg "EU"-sok, "NATO"-sok. Többségüknek még az USA-tól is megdobban a szíve. Na ez akkor vajon hogy lehet.
bocs de most szó szerint felröhögtem.A pénz csak akkor számítana, ha arra kellene pénz, hogy a szart máshol kavard... szzsolt81... vagy olyan pöttöm ország esetén mint Magyaro., akinek háború esetén is vásárolnia kellene külföldről... Oroszo.-nak nem kell...
Vannak hosszab szövegek, amelyeket fordítón keresztül fordítók időtakarékosség miatt és stilisztikai vagy helyesírási hibák előfordulhatnak benne.Nekem nem úgy tűnt a szövegkörnyezetből, de elfogadom, hogy tévedtem.
Ha @Gari magyar lenne, nem tagadnám meg. Így. A magyar és az orosz számomra nagyon közeli két nép. Lélekben mindenképpen.
Magyar az, aki vállalja. Egyszerre meg nem lehet egy seggel két lovon ülni. Szimpatizálhatsz valakikkel, de nem lehetsz magyar is, meg orosz is. (Tekintsünk el most a vegyesházasságoktól.) Az orosz egy nagyon barátságos, jólelkű nép, ebben egyetértek, de ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki magyar vagy orosz.
bocs de most szó szerint felröhögtem.
egy írás:
De hogy lássuk miről beszélsz, pár mondstban:
- A nagyobb gyárak államosítása, és egy szigorúbb menedzsment alá helyezése
- A külkereskedelem állami irányítás alá helyezése, a magánimport és -export betiltása
- Szigorú fegyelem a munkások számára, a sztrájkok visszautasítása, erőszakos leverése
- Kötelező önkéntesmunka bevezetése a nem dolgozó osztályoknak; tulajdonképpen fizetés nélküli kényszermunka elrendelése
- : a mezőgazdasági többlet összegyűjtése a parasztoktól, és annak városi szétosztása; fizetés nélküli kényszerbegyűjtés, tulajdonképpen rekvirálás
- Magánvállalkozások illegálissá tétele, betiltása
- Az élelmiszerek és más árucikkek jegyre adása és központosított szétosztása városokban
- A vasutak állam általi katonai stílusú vezérlése. Ez volt anno.
No comment. Te vagy az ötödik hadoszlop. (Mennem köll, elnézést, ha nem reagálok estig.)
öt perc alatt állna bele az orosz gazdaság a földbe.És ez lesz most is, ha kitör a háború Oroszo. és a NATO között.
Dehogynem. Ismerek embereket, akik oroszok is meg magyarok is,mivel az anyjuk vagy apjuk magyar meg orosz vagy fordítva.de nem lehetsz magyar is, meg orosz is.
öt perc alatt állna bele az orosz gazdaság a földbe.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..