P
Pogány
Guest
Úgy emlékszek, hogy a T-72- nél jobban preferáltam modernizált használt leókat meg mardereket(tudom már nincs), vagy bármi egyéb komoly tudású gépeket, fh 70 tarackokat digitalizált tűzvezetéssel meg hasonlókat, de ugyanaz volt a reakció. Amikkel telenyomom a fórumot. Szóval a lengyel aktív főerő szintű tartalékos gépesítési elképzeléseim nektek szarok voltak, mert még egy típust üzemeltetni, logisztika, nem pont ugyanolyan jó csak majdnem, blablablablablablablablablaaaaaaa...., na ez a lengyeleknél főerő, és a tartalékosok kapnak majdnem olyan jót.Kurv@ra nem.
Csak részleteiben tér el a felszerelésük a hivatásosokétól.
/róbáltam képeket betenni, de valami miatt nem engedtem a fórummotor./
Ezek vadi új dolgok, és nem leharcolt szarok, amikkel (T-72-t, BTR-t adjunk a népnek) telenyomod a fórumot.
Másrészt a logisztikai rémálom ott kezdődik, hogy 10-20-30 elavult technikai eszközt akarsz együtt üzemeltetni a modern cuccokkal. A lengyelek meg 10.000-esével rendelik a felszerelést a tartalékosoknak. És mivel csak részben tér el a cuccuk a hivatásosokétól, így gyakran együtt rendelik ezeket a teljes seregre.
Szerintem akkor miért nem ér nekik annyit egy tartalékos élete...
De ha tőlük vesszük át az ilyen elképzeléseket és irányzatot, akkor fasza minden. Csak ne magunktól csináljunk így, mert ötven évvel le vagyunk maradva.