Emlékeztek rá, hogy vásárolni fogunk mi is hadosztály tüzérséget és ICBM elhárító raketcsikokat? Nem kell azonnal parázni. Valószínűleg még sok év el fog telni addig, de lehet, hogy addigra a romulánok éhen halnak, mert a vendégmunkásaik otthon maradnak.Ne fossatok már ettől annyira! Úgy sem fogják ránk lőni, jó néhány évig ez tuti nem fenyeget! Ahogy @dudi is megmondta egy párszor meg mások is, hogy nincs egyik napról a másikra háború! Én azt látom, hogy az elmúlt pár évben szerintem igen is sikerült normális dolgokra költeni idehaza, biztos lesz még mit a tejbe aprítani! A másik meg, hogy nézzük meg a Szerbeket! Sokkal jobb a haderejük mint a Románoknak! Sokkal jobb a tüzérségük is! És a Balkán egy lőporos hordó ahogy az egy ideje már és még sem sírunk, hogy " jaaaj a szerbek így meg úgy"!!! Itt vannak az Ukránok! Én ott sokkal nagyobb veszélyt látok arról az oldalról mint a Román fél részéről! Miattuk lenne miért félni! Had vásárolgasson a Román minden féle drága szart ott fog neki megrohadni! Mi meg szépen építkezünk, gazdaságilag is erősödünk, növeljük a munkahelyek számát szépen fejlődünk!![]()