.Nem létezik a világon automatizált repülőgép gyártósor.
.
Szerintem sem. Már eleve a gyártott minimális darabszám miatt sem.
.Nem létezik a világon automatizált repülőgép gyártósor.
Nem tudok erre válaszolni. De én nem zárnám le annyival a dolgot, hogy a kínaiak csak azért nem másolták le az Il-76-ost, mert neki amerikaiul kinéző gépre volt szükségük.

Sojugu megtekinti a vadonat új Il-76-MD90-es gyártását, de közben a nagy koncentrálásban majdnem elalszik:
![]()
Il-76MD90 az Il-76MD modernizált változata. Il-476(nem hivatalos megnevezés) az új gyártású Il-76MD-90A.Ez nagyon bíztató a típus jövőjére nézve.
Ez az MD90-es ez az Il-476, vagy az másik változat?
Il-76MD90 az Il-76MD modernizált változata. Il-476(nem hivatalos megnevezés) az új gyártású Il-76MD-90A.

Ha-ha-ha...A TASZSZ jelentése szerint 2021. 4. 1.-én, helyi idő szerint valamikor kora reggel villámcsapás következtében kigyulladt az Orosz Légierő egyik Il-78-as légi üzemanyag utántöltő gépe a Keleti Katonai Körzet egyik légibázisán. A tüzet sikerült az előtt megfékezni, hogy a gép komolyabb károkat szenvedett volna. A közlemény szerint személyi sérülés nem történt, és az anyagi kár sem jelentős.
Bocs!![]()

Az MF-et Taskentben tervezték és gyártották, az oroszok viszont sajátot akartak.Az MF nem vált be, vagy nem tudnak átállni az oroszok a hosszabb törzs gyártására? Vagy csak nem kell nekik nagyobb raktér?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..