Gondolom az idalizált harctéri parancsnok megtestesítôje akar lenni Rommel. Aki a helyszínrôl irányított, bíztatott, bár szerintem ô sem volt ott mindenhol...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom az idalizált harctéri parancsnok megtestesítôje akar lenni Rommel. Aki a helyszínrôl irányított, bíztatott, bár szerintem ô sem volt ott mindenhol...
De ha modernizálnánk a 72-est már akkor is változtatni kellene.
Egy T-72-vel sem úgy harcolsz ma mint 72-ben.Persze nagyrészt ugyanaz lesz,hisz a technika behátarol,de pl a Leopard 2 A4-el már más lesza harcászat mint a 72-essel.
De ha modernizálnánk a 72-est már akkor is változtatni kellene.
A harcászat szó jelentése a harceljárás (hogyan vívod meg a harcot) így nem értem,hogy hogyan szólhatna másról.
Annyi benfentes olvassa a HTKA-t. Valaki szánjon meg minket, újítsunk fel egyet!Modernizáció és T-72 kifejezések így együtt a hozzászólásodban újra "sötét erőket" hoznak a felszínre![]()
Inkabb ne. Mondjak csak azt, hogy jobban megeri masik 44-88 2A7HU es kesz.Annyi benfentes olvassa a HTKA-t. Valaki szánjon meg minket, újítsunk fel egyet!
Vagy legalább árazzunk be egy koncepciót, aztán lépjünk tovább!![]()
Nem igaz! Pontosan ugyanazt tudja akár a t55, csak drágábban! 44 leo árából 44 t55 dandárt tarthatnánk! Zárójelbe tehetnék a románokat!!!Inkabb ne. Mondjak csak azt, hogy jobban megeri masik 44-88 2A7HU es kesz.
Egyébként igen. A második zászlóalj Leopard 2A7HU-hoz már nem kell megvenni egy csomó mindent, mert már meg lesz. A második sorozat emiatt sokkal olcsóbb lehetne, a logisztikai költségel is alacsonyabbak lennének hosszabb távon.Inkabb ne. Mondjak csak azt, hogy jobban megeri masik 44-88 2A7HU es kesz.
Elég lenne az Zrínyi30-nak. Ennyire azért nem kell lassúnak lenni.Egyébként igen. A második zászlóalj Leopard 2A7HU-hoz már nem kell megvenni egy csomó mindent, mert már meg lesz. A második sorozat emiatt sokkal olcsóbb lehetne, a logisztikai költségel is alacsonyabbak lennének hosszabb távon.
Hajrá Zrínyi 40 ! ! !![]()
Modernizáció és T-72 kifejezések így együtt a hozzászólásodban újra "sötét erőket" hoznak a felszínre![]()
Annyi benfentes olvassa a HTKA-t. Valaki szánjon meg minket, újítsunk fel egyet!
Vagy legalább árazzunk be egy koncepciót, aztán lépjünk tovább!![]()
Inkabb ne. Mondjak csak azt, hogy jobban megeri masik 44-88 2A7HU es kesz.
Nem igaz! Pontosan ugyanazt tudja akár a t55, csak drágábban! 44 leo árából 44 t55 dandárt tarthatnánk! Zárójelbe tehetnék a románokat!!!
PT-76-okkal hogy állunk?Egyébként igen. A második zászlóalj Leopard 2A7HU-hoz már nem kell megvenni egy csomó mindent, mert már meg lesz. A második sorozat emiatt sokkal olcsóbb lehetne, a logisztikai költségel is alacsonyabbak lennének hosszabb távon.
PT-76-okkal hogy állunk?![]()
A keceli haditechnikai parkban biztos van belőle 1 db., remélem.![]()
Van ott minden jó.
Van ott minden jó.![]()
Az a vicces, hogy még tigriseink is lehetnek, már I-esek. Vannak legendáik itt-ott, csak persze magán szinten nem lehet megkeresni őket, mert a fémdetektorért sok éveket osztogatnak, hiszen szabad országban élünk.Akár Királytigrisünk is lehetne még, ha szét nem barmolják.92-es fotó, még ennyi megvolt belőle. ( Lippai Péter cikkéből hoztam a képet, ami roncskutatással foglalkozik. )
Egyébként igen. A második zászlóalj Leopard 2A7HU-hoz már nem kell megvenni egy csomó mindent, mert már meg lesz. A második sorozat emiatt sokkal olcsóbb lehetne, a logisztikai költségel is alacsonyabbak lennének hosszabb távon.
Jó lesz a 400-500 mrd-nek is. Hacsak nem használtat modernizálunk.En komolyan is mondtam. Nem ismerjuk az aranyokat, de siman elkepzelem, hogy az egesz tranining, support, consulting stb ktg siman legalabb 50% volt az elso rendelesnek, azaz masik 150-200 milliard HUF korul jonne ki ujabb 44 hk rendeles.
Hát az erdeti 600 környékéről a 400 amit tippeltem reálisabb.En komolyan is mondtam. Nem ismerjuk az aranyokat, de siman elkepzelem, hogy az egesz tranining, support, consulting stb ktg siman legalabb 50% volt az elso rendelesnek, azaz masik 150-200 milliard HUF korul jonne ki ujabb 44 hk rendeles.
Hát az erdeti 600 környékéről a 400 amit tippeltem reálisabb.
Jó lesz a 400-500 mrd-nek is. Hacsak nem használtat modernizálunk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..