Úgy látom, az MC-21 a PD-14gyel repked.
Pontosabban úgy olvasom. Mert a videóban az MC-21-300 van, nem a 310es.
Év végéig lesz az első felszállás PD-14 hajtómüvel a következő repülési protóval.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy látom, az MC-21 a PD-14gyel repked.
Háááát ... én így ránézésre meg nem mondom milyen hajtómű, de a hajtómű oldalán a sasos jelvény az szerintem a Pratt end Whitney logója ...Úgy látom, az MC-21 a PD-14gyel repked.
Igen, furcsa egy videó. Azt mondják, késsz a PD-14-gyel felszerelt 310es, de egy régebbi 300assal repülnek benne.Háááát ... én így ránézésre meg nem mondom milyen hajtómű, de a hajtómű oldalán a sasos jelvény az szerintem a Pratt end Whitney logója ...![]()
Ott van a videó leírásában:A fehér cucc már a porlasztott üzemanyag indításkor?
Utasszállítón még nem láttam ilyet.
F35 motor forgató mechanizmusA Jak-141 hajtómüve(R79V 300)
akkor a LM pedig lekoppintotta majd 50 éves, magas hőmérsékleten üzemelő kalcinálókemencéketF35 motor forgató mechanizmus
A csúnya oroszok biztos lekoppintották az F35-ÖS tervrajzát.
Jak-141 hamarabb volt mint az F-35F35 motor forgató mechanizmus
A csúnya oroszok biztos lekoppintották az F35-ÖS tervrajzát.
Használták az időgépüket.Jak-141 hamarabb volt mint az F-35
Ez a nem semmi:
...de itthon nem tudnánk a 30 évvel ezelőtti --(Cseh)szlovákoknál gyártott-- DV-2-t lemásolni kis fejlesztéssel!![]()
![]()
![]()
.
...mert ha nem akarjuk, nem is tudjuk!+![]()
.
...de itthon nem tudnánk a 30 évvel ezelőtti --(Cseh)szlovákoknál gyártott-- DV-2-t lemásolni kis fejlesztéssel!![]()
![]()
![]()
.
...mert ha nem akarjuk, nem is tudjuk!+![]()
.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..