Nem lényegtelen mert a BL-ben híztak,kiemeltként ,és a BL tette őket azzá amik ma.
Nagyon komoly tévedésben vagy. Az összes nagy csapat egyrészt a saját elért eredményei miatt van ott, ahol. Másrészt nagyon komoly PR meló van ebben. Nem véletlen, hogy idestova 8-10 éve folyamatosan a nagycsapatok mennek turnézni a felkészülési időszakban. Hidd el, hogy sokkal hatékonyabb felkészülés lett volna az összes érintett klubnak, ha elvonulnak egy svájci, vagy dubaji edzőtáborba. Ehelyett végigturnézták évről-évre július közepétől 2-3-4héten keresztül a fél világot. Amerika, Ázsia, Közel-kelet.
Amiben mindenkinek része van az AEKT- től a VIDI-ig ,mindenkinek.
A Vidinek semmilye része nincs.
A selejtezők kizárólag arról szóltak, higy minél több csapatot engedjenek oda a húsos fazékhoz. Legalább 1-1 tunkolásra. Nem attól válik nagyobbá a United brandje, hogy Hátsó-Albániában szotyit majszoló anyázó közönség előtt sérülnek a font százezreket kereső aranylábúak a libalegelő minőségű gyepen.
Mennyi is volt a Franchise értéke a klubbnak?
Ez ugye nem komoly!
Mennyi volt a Bayern franchise értéke akkoriban? Vagy mekkora volt a McDonalds értéke, amikor még családi vállalkozásnak indult.
Pl. az a Woody, akit most kirúgtak/lelépett tette a brandet azzá, ami. Iszonyú sokat köszönhet neki a United. Még akkor is, ha már CEO-ként és sportszakmai vezetőként meg is bukott....
Tehát nem mindegy hogy ki a finanszírozó.
Teljesen mindegy.
A 12-ek a mieink,mi hízlaltuk,tőkésítettük őket. Néztük a meccseket,stb
Ez egy igen kiábrándító elképzelés.
Nem nekem!
Neked. Én United szurkerként tudom, hogy mekkora pofáraesést jelent ebben hinni. Engem igazán nem érintett a Glazerék felvásárlása, de nagyon sok másik szurkoló úgy élte meg a felvásárlást, mint egy tragédiát.
Pedig Fergie is Glazerék mellé állt.
Soha nem szóltak bele sportszakmai kérdésekbe. Ha valakit lehetett hibaztatni, akkor az Woody volt. Ő egy adott keretből dolgozott....több-kevesebb sikerrel.o
És itt jön be a JP rendszrere,hogy a készet akarja lenyúlni,Franchise,közvetítés stb ,visszaosztás nélkül az egész rendszerre.
Milyen készet?
Teljesen új sorozatot indítanak. Új szponzori és TV-s szerződésekkel!
A klubbok szabadon dönthettek, hogy csatlakoznak-e.
Ha már a kész lenyúlásáról van szó, akkor vegyük ide ugye a Klub VB-t a FIFA szervezésében, vagy hogy 0 ellenszolgáltatás fejében kell a klubok játékosaikat átadják az UEFA/FIFA rendezvényeire.
Miért, honnan tudod, hogy kit hívtak?
Elvileg 3 csapat neve még nem nyilvános, + a fennmaradó öt bárki lehet.
Építsenek saját ligát,pénz van állítólag.
Azt teszik, illetve tennék, csakhát a maffia utánuk nyúlt.
81-ben a Tatabánya lenyomta a Real Margitot.....ugye-ugye....
És ez vajon milyen tanulsággal szolgál számunkra?
Ott az EU-s állampolgárok állampolgárságának a kérdésében döntött egy külső bíróság, nem sportszakmai kérdésben. Írtam már, a szerződések pénzügyi oldala munkajogi kérdés....
Össze vissza beszélsz.
Bosman esetében arról döntött a bíróság, hogy a szerződés lejárta után már semmilyen beleszólása nincs a korábbi egyesületnek a játékos játékjogába. Szabadon igazolhatóvá válik. Ott, és olyan szerződést ír alá, ahol, és amit akar.
Miért kéne? A mezőkövesd nem lépett ki az UEFA alól...
De mivel egy új sorozatban indul el a csapat, és emiatt a játékosokat többlet terhelés éri, így a te felfogásod szerint új szerződést kellene kötni....pedig!
Már hogy a viharba ne lenne beleszólása?
Miért lenne beleszólása.
Jelzem, hogy évek óta UEFA-n kívüli csapatokkal intézi a United a felkészülési meccseit, tornáit.
Igazság szerint, valószínűleg a nyári sör-virsli tornák voltak a fő előidézői a Superliga ötletének.
A United tartalékai a felkészülési meccseken nem ritkán 100-150-200-es tömeg előtt játszottak az amerikai kontinensen. Még a nem létező csillaron is lógtak emberek, miközben megcsodálhattám Djemba-Djemba vagy az akkor még csak éppen 18 évesen a klubhoz került da Silva ikreket. A sztárok meg a jól megérdemelt egy hónapos pihit élvezték valahol a Tahitin.
Azt nincs. Azt viszont, hogy az abban a ligában szereplők indulhatnak-e UEFA rendezvényeken már az ő döntése. Ha azt mondja NEM, akkor baszhatod.
Ezt írtam már, hogy ezt megteheti, de hogy egy másik cég (eseteünkben a 12-ek ) alkalmazottait ( a játékosokat) fenyegeti eltiltással, ahhoz nincs.
Ha az asszony el akar válni, mert szar vagy az ágyban, akkor mennyire fogja a bíróság díjazni, ha nem adsz a közös gyereknek enni, amíg rá nem veszi a muttert, hogy maradjon? Mert most kb. itt tartunk!