Ez az elektromos kis velto nekem most nagyon megtetszett. Helyorsegi hoplakocsinak tok jo lehetne
https://velto.hu/wp-content/uploads/2018/11/velto-kep4-1024x709.jpg

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Uhh, azért álljunk már meg egy ásónyomraNem.
Aki ÁT VETTE !!!
A Scania nem veszi át.....(jé...)
Balkáni igénytelenség. Ezt így hívják.
Ezért tart itt a sereg és az ország.
könnyebb megépíttetni a németekkel(plusz nokiásdoboz) mint kipucolni a szart a rábából. valami ilyesmiről lehet szó.Uhh, azért álljunk már meg egy ásónyomra
A Rábának, mint járműipari beszállítónak kell legyen akkreditált minőségirányítási rendszere.
Te is olvastad, hogy milyen hibákkal jöttek ki a kocsik. És igen, valaki átvette: a gyár részéről végellenőrzéskor!!!
Egy MEO-s, vagy valami lófaszjóska....
Ergo: a „balkáni igénytelenség” már magában a Rábában is benne van, legalábbis a jármű űzletágban... illetve csak benne volt.
A fent leírt hibákkal kb. a románok szoktak kiadni a gyárkapun termékeket a Rábán kívül... szép kis csapat...
(És akkor még meg se említetük, hogy a Rába a szar kocsikat, masszívan túlárazva szállította...
Nem véletlenül nincs a Rábának civil jármű űzletága, mert tudják, hogy csődbe vinné az egész kócerájt a garanciaköltség, ha egyáltalán megvenné valaki)
Ezt gyorsan felhúzzák!!!![]()
Jövő tavaszra elkészülhet a zalaegerszegi harcjárműgyár
Magyarország K+F kapacitással csatlakozna az Európai Akkumulátor Szövetséghez.www.vg.hu
Meg igyekezni kell, ugye, 1 év a tuti még.Ezt gyorsan felhúzzák!!!
Szal ezzel is fognak kampányolni, ha tavasz...
Egy könnyűszerkezetes iparcsarnokot idén tél kezdetéig is be lehetne fejezni. Nagyon régi munkahelyemen 1700m^2 kis csarnokot húztak fel úgy 1 nyár alatt, hogy a termelés ment melletteEzt gyorsan felhúzzák!!!
Szal ezzel is fognak kampányolni, ha tavasz...
Egy könnyűszerkezetes iparcsarnokot idén tél kezdetéig is be lehetne fejezni. Nagyon régi munkahelyemen 1700m^2 kis csarnokot húztak fel úgy 1 nyár alatt, hogy a termelés ment mellette
Tedd csak a golyószórók géppuskák topikba.Bár elsősorban valamelyik kézifegyver topicban lenne jó helye, de szerintem minket is érint.
Az FN május 6.-án bejelent valami hevedereset!
MI meg most bohóckodunk az fn mag-al?Bár elsősorban valamelyik kézifegyver topicban lenne jó helye, de szerintem minket is érint.
Az FN május 6.-án bejelent valami hevedereset!
Valszeg 4x annyiba kerül darabja.MI meg most bohóckodunk az fn mag-al?
LeóA7+ után mond még1x ha mered...Valszeg 4x annyiba kerül darabja.
Mondom. Főleg, hogy a MAG van integrálva minden új járműbe is mint másodlagos fegyver amikor meg géppuskát kerestünk ez még a habokban sem volt.LeóA7+ után mond még1x ha mered...
attól én még nemértem miért nem a világ legjobb géppuskáját vettük meg nato lőszerre alakítva.(persze értem, csak nem akarom elhinni _Mondom. Főleg, hogy a MAG van integrálva minden új járműbe is mint másodlagos fegyver amikor meg géppuskát kerestünk ez még a habokban sem volt.
Úgy jártunk mint a P10C ( cseh glockkal) amikor szerződtünk nem volt elérhető.
Ezt így sajnálatosan hallom.Mondom. Főleg, hogy a MAG van integrálva minden új járműbe is mint másodlagos fegyver amikor meg géppuskát kerestünk ez még a habokban sem volt.
Úgy jártunk mint a P10C ( cseh glockkal) amikor szerződtünk nem volt elérhető.
Az is 3x annyiba kerül. Az meg végül is csak egy második világháborús dizájn továbbgondolása.Ezt így sajnálatosan hallom.
MG5 viszont már létezett, az könnyebb és modernebb mint a mag.
Nem vicces hidegháborús cuccot hidegháborúsra cserélni![]()
Mármint a lengyelek PKM klónját? Mert valami gebasz van a modernizált verzióval és nem annyira üzembiztos, a lengyelek se nagyon futnak a rendszerbe állításával.attól én még nemértem miért nem a világ legjobb géppuskáját vettük meg nato lőszerre alakítva.(persze értem, csak nem akarom elhinni _)
shit, igen, csak nem illesztettem be a linket https://www.thefirearmblog.com/blog/2021/04/22/potd-poland-testing-the-new-ukm-2020/Mármint a lengyelek PKM klónját? Mert valami gebasz van a modernizált verzióval és nem annyira üzembiztos, a lengyelek se nagyon futnak a rendszerbe állításával.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..