Ja hát igen, én valami komoly dolgot akartam ebbe belelátni amit később akár saját fejlesztésű eszközökbe lehetne invesztálni, mivel nekem a k+f ezt jelenti, de ha csak eredetileg visszapillantó tükör szintű beszállítás a lényeg akkor persze elég ennyi.Sem a helikopter sem az MBT nem olyan dolog, amit nekünk ától-cettik össze kellene rakni. Ezek különböző rendszereit a globalizált beszállítói láncok fogják lerakni a küszöbre. De miért is kellene. Egy máshol már használt példámat újrahasznosítom: A legtöbb nyugati harci- és kiképző gép típus Martin-Baker katapult üléseket használ. Senki nem tudna katapultülést gyártani? Dehogynem. Egyszerűen olcsóbb megvenni.
Nekünk - ha csatlakozunk, és végig benne is maradunk a programokban -, akkor sem kell komplett eszközöket tudni kifejleszteni, és gyártani.
Tessék megnézni az AERO-t. Beszállítanak az Embraernek, az Airbusnak, korábban meg a Sikorskynak. Mellette meg reszelgetik a saját kis NG-jüket.
Nekem a k+f azt jelenti, hogy mi kitaláljuk és másnak olcsóbb lesz megvenni amit mi kitaláltunk. Bocs szakmabeli példa, milyen jó lenne ha a nagyfesz trafóink üzem közbeni áttétel szabályozója nem csak európában de majdnem a világon egyedül a régensburgi maschienfabrikból jönne jó sok millióért, hanem a ganz felirat virítana rajtuk....
Ugyan ez igaz lehetne egy lövegcsőre, dízelmotorra vagy bármi más komoly cuccra, ami nem egy tucat szerkezeti elem, hanem valami komoly mérnöki munka eredménye. Ezzel nem leszólni akarom a beszállítókat, de több pénz van egy kifinomult elektronikában mint egy ajtókilincsben.