Szerintem a hirtenberg-nek siman megvan 10evre elorre garantaltan a piac
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szted az RM veszteségre épít 3 gyárat velünk???
Az nem is a te dolgod.
Tervünk van.
Pénzünk van.
És ami a legfontosabb:
Célunk is van!
Eddig mindhárom hiányzott, de valójában csak az utóbbi miatt szenvedünk.
Fogadd el, most már így lesz.
Megpróbálod, vagy csak szövegelsz róla?Az a TERVem, hogy elrepülök első osztályon hálívúdba, ahol randevúra SZÁNDÉKozom hívni Scarlett Johanssont.
PÉNZ is van a farzsebemben, kb ötszáz euró, most hogy elmagyaráztad, tudom hogyvelég lesz, más nem is kell, örök hála.
Az a 3-5 év inkább 10-15, 1-2 nagy projekt pedig 8-10 vagy több.Az a hadiipari tapasztalat, ami történelmi okokból hianyzik 3-5 év, 1-2 nagyobb projekt alatt összeszedhető.
az pont elég arra hogy ne tudj visszajönni... áldásom rátok! nekem úgyse jön be a csajAz a TERVem, hogy elrepülök első osztályon hálívúdba, ahol randevúra SZÁNDÉKozom hívni Scarlett Johanssont.
PÉNZ is van a farzsebemben, kb ötszáz euró, most hogy elmagyaráztad, tudom hogyvelég lesz, más nem is kell, örök hála.
Kiváló terv.Az a TERVem, hogy elrepülök első osztályon hálívúdba, ahol randevúra SZÁNDÉKozom hívni Scarlett Johanssont.
és mit csinálsz majd az elvarászolt honvédelmi fejlesztésekkel, amikor 2030ban jönnek a vaskos számlák a Lynx időszakos javításáról, a félretett fejlesztésekről, amik ,majd ugyanúgy a a túlélőképességet veszélyezztetik a közeljövő harcterein, mint anno az üres reaktívpáncél kazetták a magyr T-72-n? Az aránytalan fejlesztések miatt olyan lesz a hadsereg, mint az egyszeri óriás, ami két eltérő hosszúságú lában tántorog, a harmadik csökött végtagjára támaszkodva.....Kiváló terv.
Szerintem nagyon sokan örülünk szándékodnak, reméljük megvalósul.
Talán nem túlzás, egy egész nemzet szorít sikeredért.
Halivudban.
Sokáig.
Viccet félretéve:
Mi örülünk, ha vannak céljaid. Légy sikeres és boldog!
Te miért nem szorítasz a mi sikerünkért?
Miért baj, ha egy nemzet egyenlőségre törekszik?
A honvédelmi fejlesztések évtizedek lemaradását pótolják.
Könnyű a jó irányt felismerni. Ami neki nem tetszik, ekézi, bőgatyázza, arra kell menni. Csak meg ne tudja..Kiváló terv.
Szerintem nagyon sokan örülünk szándékodnak, reméljük megvalósul.
Talán nem túlzás, egy egész nemzet szorít sikeredért.
Halivudban.
Sokáig.
Viccet félretéve:
Mi örülünk, ha vannak céljaid. Légy sikeres és boldog!
Te miért nem szorítasz a mi sikerünkért?
Miért baj, ha egy nemzet egyenlőségre törekszik?
A honvédelmi fejlesztések évtizedek lemaradását pótolják.
Gondolom végignézzük, ahogy kicsörgetik, mint a megvásárlását. Ha más lenne rendszerben azt nem kellene majd javítani? Vagy az ingyé' lenne?és mit csinálsz majd az elvarászolt honvédelmi fejlesztésekkel, amikor 2030ban jönnek a vaskos számlák a Lynx időszakos javításáról, a félretett fejlesztésekről, amik ,majd ugyanúgy a a túlélőképességet veszélyezztetik a közeljövő harcterein, mint anno az üres reaktívpáncél kazetták a magyr T-72-n? Az aránytalan fejlesztések miatt olyan lesz a hadsereg, mint az egyszeri óriás, ami két eltérő hosszúságú lában tántorog, a harmadik csökött végtagjára támaszkodva.....
Nem. De amit von Rittenrotty főgenerál, és itt néhányan összeálmodnak, az pénzügyileg nem lesz fenntartható, legalábbis megfelelő szinten.Gondolom végignézzük, ahogy kicsörgetik, mint a megvásárlását. Ha más lenne rendszerben azt nem kellene majd javítani? Vagy az ingyé' lenne?
Miért nem? De most komolyan. Mi az ami miatt nekünk lehetetlen lesz ez? Hmm?Nem. De amit von Rittenrotty főgenerál, és itt néhányan összeálmodnak, az pénzügyileg nem lesz fenntartható, legalábbis megfelelő szinten.
Szerinte mi valami neoandervölgyi maradványok vagyunk. Szerencsénk van, mert velünk vannak a szellemi Pharosok, akik annak idején a papírtalpú bakancsokat szállítottàk a bakáknak, mint hadiszállítók.Miért nem? De most komolyan. Mi az ami miatt nekünk lehetetlen lesz ez? Hmm?
Miért lenne aránytalan egy mütyür haderő bármilyen fejlesztése?és mit csinálsz majd az elvarászolt honvédelmi fejlesztésekkel, amikor 2030ban jönnek a vaskos számlák a Lynx időszakos javításáról, a félretett fejlesztésekről, amik ,majd ugyanúgy a a túlélőképességet veszélyezztetik a közeljövő harcterein, mint anno az üres reaktívpáncél kazetták a magyr T-72-n? Az aránytalan fejlesztések miatt olyan lesz a hadsereg, mint az egyszeri óriás, ami két eltérő hosszúságú lában tántorog, a harmadik csökött végtagjára támaszkodva.....
Szerintem azt nem érted, hogy amint valamit veszünk v rendszeresítünk az onnantól kezdve már egy fos.Miért lenne aránytalan egy mütyür haderő bármilyen fejlesztése?
Mit sokalsz?
Egy hkz.-t? Egy tüzér osztályt?
Három-négy lövész zászlóaljat soknak találsz?
Nézz már körbe!
Ettől kevesebb harcoló csak a szlovéneknél van, de az sem biztos.
Ha a román bírja a 21 lövész zászlóaljat, a szerb bírja a négy feltöltött dandárt, akkor mi is bírjuk!
Nyugodj bele, a GDP 2 százaléka betakarja ezt a hanygyaf@sznyi haderőt.
Nem kell a kishitű, köldök nézegető propaganda.
Ezt nem értem. Mármint neked most mi volt a bajod?Szerintem azt nem érted, hogy amint valamit veszünk v rendszeresítünk az onnantól kezdve már egy fos.
Tényleg mostmár úgy vagyok vele, hogy legyen kormány váltás.
Hozzáteszem onnantól a katonák se panaszkodjanak, vélhetően nem a ruházat hanem az állásuk hiánya lesz a legnagyobb problémájuk.
Igazából unja a Zsoltink vernyákolását ha jól veszem ki.Ezt nem értem. Mármint neked most mi volt a bajod?
Én is azt sejtem, csak akkor rossz embernek címezte a mondandóját.Igazából unja a Zsoltink vernyákolását ha jól veszem ki.