[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Világhíru T.A.T.U. sláger a "Nasz nye dogonjat"-english version

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezt hogyhogy még nem rakta be senki?

Énekelni már bő 15 éve nem tud, mivel elment a hangja a magas hangú ordibálástól, tehát valami mást kell kitalálnia, ha a celebségéből akar megélni.

Ki is talált már mindenfélét. Volt egy csomó botránya. Áttért az iszlámra, de visszaszívta. Volt álleszbi, biszex, de közben szidta a homokosokat. Terjesztett pletykát a házasságáról, de aztán mégsem házasodott. Mindkét gyereke olyan férfitől van, akivel nem él együtt. Nem sok ember volt eddig, aki tartósan kibírta a társaságát, a másik t.A.T.u. tagot, Lénát is ideértve.

Elég gáz, hogy egy ilyen újrahasznosított, lecsúszott celebet indít Putyin pártja, aki ráadásul nem tud lakatot tenni a szájára és vállalhatatlan megnyilvánulásai is vannak szép számmal. Már ha egyáltalán igaz a hír, mert Juliétól kitelik, hogy csak ő találta ki és bedobta a sajtónak.

A TATU-s lányok a nemzeti konzervatív érdekek képviselői. A Pussy Riot meg a neoliberális globalista gagyi értékeket. Tehát a jó és a rossz oldal.:)

Mármint a jó ideig külföldön élő és LGBT-t tök komolyan támogató Léna és az iszlámra ideiglenesen áttért, folyamatosan változó nemi identitású Julia, tehát az egykor népszerű és jó dalokat kiadó, de azóta levitézlett két ex álleszbi a nemzeti konzervatív érdekek képviselői? Ez biztos?

Én is szeretem pár régi dalukat és népszerűek is voltak egy ideig mind Oroszországban, mind nyugaton. De amit az utóbbi 13-14 évben összehoztak és amilyen megnyilvánulásaik, életvitelük volt, attól az orosz nemzeti konzervatívok aligha érezhetik maguk közül valónak a két hölgyet.

Énekelni már bő 15 éve nem tud, mivel elment a hangja a magas hangú ordibálástól, tehát valami mást kell kitalálnia, ha a celebségéből akar megélni.

Ki is talált már mindenfélét. Volt egy csomó botránya. Áttért az iszlámra, de visszaszívta. Volt álleszbi, biszex, de közben szidta a homokosokat. Terjesztett pletykát a házasságáról, de aztán mégsem házasodott. Mindkét gyereke olyan férfitől van, akivel nem él együtt. Nem sok ember volt eddig, aki tartósan kibírta a társaságát, a másik t.A.T.u. tagot, Lénát is ideértve.

Elég gáz, hogy egy ilyen újrahasznosított, lecsúszott celebet indít Putyin pártja, aki ráadásul nem tud lakatot tenni a szájára és vállalhatatlan megnyilvánulásai is vannak szép számmal. Már ha egyáltalán igaz a hír, mert Juliétól kitelik, hogy csak ő találta ki és bedobta a sajtónak.

Mármint a jó ideig külföldön élő és LGBT-t tök komolyan támogató Léna és az iszlámra ideiglenesen áttért, folyamatosan változó nemi identitású Julia, tehát az egykor népszerű és jó dalokat kiadó, de azóta levitézlett két ex álleszbi a nemzeti konzervatív érdekek képviselői? Ez biztos?

Én is szeretem pár régi dalukat és népszerűek is voltak egy ideig mind Oroszországban, mind nyugaton. De amit az utóbbi 13-14 évben összehoztak és amilyen megnyilvánulásaik, életvitelük volt, attól az orosz nemzeti konzervatívok aligha érezhetik maguk közül valónak a két hölgyet.
Ez mind igaz, amit írsz, viszont nem csináltak olyan politikai botrányokat mint a Pussy Riot. Hogy indul a választásokon nekem azt jelzi, hogy kiélte magát, lenyugodott és "jó útra" tért.

Az a Pussy Riot vót, ha egyre gondolunk. ;)
Hu tenyleg, bar szerintem egy kaptafa mindket zenekar.
A TATU-s lányok a nemzeti konzervatív érdekek képviselői. A Pussy Riot meg a neoliberális globalista gagyi értékeket. Tehát a jó és a rossz oldal.:)
Na, ezek meg a nemzeti konzervativizmus a leszbi stilussal meg a magamutogatassal... :D

• Tetszik
Reactions: haubagoi
Amúgy szerintem ez a TATU eset nem több egy ideiglenes politikai reklámfogásnál. Avagy ismert és híres/hírhedt kollégát bedobnak a JeR színeiben indulónak és erre pár napig/hétig mindenki ezen csámcsog, hisz a negatív reklám is reklám. Nem idegen az Egységes Oroszországtól a híresebb emberek indítása, például a sakkmester Karpov vagy Tyereskova is az ő színükben ül a Dumában. Poklonszkaját meg említeni se kell, ő egyből beugrik :D

Gruzia az meg Europa? Kaukazuson tul esik, netan Azerbajdzsan vagy Iran is az akkor?

Európa addig tart, ameddig épp a kedv kívánja.
Azerbajdzsánban is rendeztek már Európai Nagydíjat az F1-ben.

Itt eléggé komoly identitásbeli válságot lehet észrevenni, amikor azt se tudja Európa, hogy meddig tart és honnan indul.

A fiatalok körében ismert és népszerü arcok mindig hoznak új szavazókat az "Egységes Oroszországnak". Abban a kontextusban kell nézni Julia Volkova indulását is., hiszen a híres és népszerü sportolók, müvészek, emberek mindig bejutnak a parlamentbe. Lásd Valujev, Fetisov, Tretyjak, Zsurova, Kobzon(énekes aki közben meghalt) és mások.
Az, hogy ki mit csinált előtte(mivel akart a címlapra kerülni) az lényegtelen.

Amúgy szerintem ez a TATU eset nem több egy ideiglenes politikai reklámfogásnál. Avagy ismert és híres/hírhedt kollégát bedobnak a JeR színeiben indulónak és erre pár napig/hétig mindenki ezen csámcsog, hisz a negatív reklám is reklám. Nem idegen az Egységes Oroszországtól a híresebb emberek indítása, például a sakkmester Karpov vagy Tyereskova is az ő színükben ül a Dumában. Poklonszkaját meg említeni se kell, ő egyből beugrik :D
Szeptemberben választások. Sajnos ebben a topikban sokan nem értik az ok-okozati összefüggéseket az orosz politikában. Oda már высший уровень kell. :)

https://karpathir.com/2021/05/17/odessza-megyeben-kutyaugatasnak-nevezte-az-ukran-nyelvet-egy-tanar/
"ODESSZA MEGYÉBEN KUTYAUGATÁSNAK NEVEZTE AZ UKRÁN NYELVET EGY TANÁR
Jókora botrányt kavart az Csernomorszkban lévő Odesszai Nemzeti Tengerészeti Egyetem Csernomorszkban lévő szakosított kollégium tanárának az ukrán nyelvről alkotott véleménye, áll a kurs.com.ua hírében.
Olekszandr Makarenko a Facebookon tette közzé véleményét, amikor felkérték az államnyelvben eszközölt újítások véleményezésére. Mint közölte: „NEM ÉRTEM AZ ÖNÖK KUTYAUGATÁSRA HASONLÍTÓ NYELVÉT. HASZÁLJÁK INKÁBB AZ OROSZT VAGY A FEHÉROROSZ NYELVET. ÉN AZOKAT HASZNÁLOM, MERT SZÁMOMRA AZ UKRÁN A MEGSZÁLLÓK ÉS A FASISZTÁK NYELVE.”
A tanár megjegyzése heves nyelvbotrányt kavart. A tanintézményben közölték, nem tűrik az ilyen hozzáállást és vizsgálatot indítanak Makarenko ellen. A dologban az aktivisták is lépéseket tettek a tanár ellen. Feljelentették a kormánynál és az állami nyelvőrnél is. "

Állami nyelvor?
Mi van?

Ez csak annyit jelenthet, hogy az orosz háttérhatalom úgy döntött, hogy lehúzza Putyin pártját (és Putyint is) a klotyón.