Sidi 20 éve konstans hisztis.nevetséges ez az egész. a szövetséget szétkergetni, új embereket kinevezni akiknek van egy kis tökük meg ép eszük. ezt a két kretént meg örökre eltiltani a válogatottól(nemérdekel mennyi érmet szerezne a hülyegyerek)
Sidi 20 éve konstans hisztis.nevetséges ez az egész. a szövetséget szétkergetni, új embereket kinevezni akiknek van egy kis tökük meg ép eszük. ezt a két kretént meg örökre eltiltani a válogatottól(nemérdekel mennyi érmet szerezne a hülyegyerek)
Hát valahogy úgySzóval ezeknél még szó szerint kellett venni, hogy beizzítom a számítógépet?
Bár valójában a XX. század vége előtt nem építettek gőzzel hajtott számítógépet, már amennyire lehet tudni (azért még sok olyan dolog lehetett a múltban, amiről jelenleg nincs, vagy már soha nem is lesz tudomásunk...).Én Wass Alberttől "féltem", de kellemesen csalódtam.Nem a pörgőssége nem tetszett elsősorban; befejezetlennek érződik. Össze van csapva a vége. Újat nem mondott, még talán a maga korszakában sem.
Tamási az Ábel trilógia az jó volt, de pl. a Szűzmáriás királyfi nem nagyon jött be; Nyírőtől meg egy könyvem van, de az se volt olyan maradandó.
Ja az jó, csak alapvetően negatív kicsengésűek; én meg elhatároztam, ha már olvasok ne érezzem már szarul magam tőle. Meg meg is csömörlöttem a tizen valahanyadik könyve után.Én Wass Alberttől "féltem", de kellemesen csalódtam.
Szóval ezeknél még szó szerint kellett venni, hogy beizzítom a számítógépet?
A Panzerfaust már volt.Panzerfaust és roller.
LOL

A Lánchíd környékén éppen lőszermentesítik a Duna medrét és hát lám-lám, találnak szép dolgokat: itt éppen egy Panzerfaust-ot...
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..