He?Szia.
Ha kivonják az RPG-t,akkor valami kell helyette.
A CG az SPG-k helyére jött. Nem gránátvető,hanem hátrasiklás nélküli löveg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
He?Szia.
A CG nem gránátvető. Hanem löveg. SPG kategória.
A "modernised"-et megemliti az ujakat meg nem... Szerintem itt most nem kotyogtak ki semmit.
Tisztában vagyok vele, hogy micsoda csak nem mint hsn löveg van cserélve hanem mint s kategória ami a lövészrajok és felderítő illetve különleges műveleti csoportok elsődleges páncéltörő és támogató fegyvereként került bszerzésre. (az szpg nem a lövészrajokban volt anno) ami jelenleg az Rpg.A CG nem gránátvető. Hanem löveg. SPG kategória.
RPG meg RGW kategória.
Értem. Akkor az RPG helyére nem jön semmi?Tisztában vagyok vele, hogy micsoda csak nem mint hsn löveg van cserélve hanem mint s kategória ami a lövészrajok és felderítő illetve különleges műveleti csoportok elsődleges páncéltörő és támogató fegyvereként került bszerzésre. (az szpg nem a lövészrajokban volt anno) ami jelenleg az Rpg.
Csak modernised meg nincs nekünk.A "modernised"-et megemliti az ujakat meg nem... Szerintem itt most nem kotyogtak ki semmit.
Egy ilyet el tudnék még képzelni itthon is! Nem lenne rossz!Előbb gondolnám azt, hogy veszünk még egy zászlóaljra való modernizált A4-et, fordítási hibától eltekintve.
Miért lenne over kill? Az RGW pl páncéltörő célra jobb is viszont csak 1x használatos. . De a cg sokkal sokoldalúbb.Értem. Akkor az RPG helyére nem jön semmi?
Gránátvető nem lessz?
Itt most nem az automata gránátvetőkről beszélek,hanem ami a lövészekhez megy. Mert a CG owerkill mindenhová....meg drága is egy picit.
Háát vót' itt szó némi harckocsi felújításról Rábás berkekben...A modernised-ból gondoltam.
Igaz,de amíg az RGW-t bárki viheti a fegyverzete mellé. RPG szintű eszközzel egy ember is elszaladgál,3-4 tűzkiváltásra elegendő kumulatív töltettel,repeszből meg vihet 10-et is ,mert elbírja.Egy CG-vel...hogy is mondjam,nem fog egy ember futkorászni.Miért lenne over kill? Az RGW pl páncéltörő célra jobb is viszont csak 1x használatos. . De a cg sokkal sokoldalúbb.
A RM-nak van saját csomagja.Egy ilyet el tudnék még képzelni itthon is! Nem lenne rossz!
Te láttad már mekkora az rgw? 1-et cipelnek belőle legalábbis ha nem a 60-asról beszélsz. 10-et?Igaz,de amíg az RGW-t bárki viheti a fegyverzete mellé. RPG szintű eszközzel egy ember is elszaladgál,3-4 tűzkiváltásra elegendő kumulatív töltettel,repeszből meg vihet 10-et is ,mert elbírja.Egy CG-vel...hogy is mondjam,nem fog egy ember futkorászni.
Igazából az egy hoax volt. Előbb volt meg az indexes újságíró megrendelt cikke, mint a külügy nyilatkozata. Nem nyilatkozott azeriek melletti kiallást a külügy. Célzott indexes kérdés volt, amire jött egy várható sablon, semmitmondó valasz. A 93as azeri határokat ismerjük el, ahogy az ENSZ összes tagállama, kivéve 4 "ország" . (Örményország, Oroszo., Dél - Oszétia, Abhazia).(ha már pl. az azeri-örmény ügyben nem bírták-bírtuk tartani a szánkat...).
Ez lenne az!?A RM-nak van saját csomagja.
De szerintem ebbe az erdőbe majd akkor menjünk be, ha már a folyóba belefulladtunk, amit a leomlott híd miatt kell átúszni.![]()
Jóvan látom már @krisss elmondta amit kellett , cg tökéletes eszköz ilyen térenSzia.
IIIIsten ments.... majd HA ott tartunk én előbb választanám az RM/KMW upgrade pack-jétEgy ilyet el tudnék még képzelni itthon is! Nem lenne rossz!
Ok. Ezt kérdeztem egyébkéntHát pedig nem lesz helyette.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..