Te vagy az @kamm?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te vagy az @kamm?
Nah, ne rontsd el a hét elejét!Jó, valószínűleg rossz angol tudás. Inkább arról lehet szó, hogy Tatán a dandárba be lesznek illesztve a A4-ek mondjuk a gyalogságba és nem csak kiképzésre lesznek használva!
Jó, valószínűleg rossz angol tudás. Inkább arról lehet szó, hogy Tatán a dandárba be lesznek illesztve a A4-ek mondjuk a gyalogságba és nem csak kiképzésre lesznek használva!
Valószínűleg inkább gépesített lövészzászlóaljanként beillesztésre kerül egy támogató szakasz négy harckocsival. Ami egy nagyon helyes döntés, de zászlóaljanként egy századot is elbírna ez a funkció!Nah, ne rontsd el a hét elejét!
Páncélos hadosztály lesz oszt kész!
Őő megint a semmiből extrapolálsz..Valószínűleg inkább gépesített lövészzászlóaljanként beillesztésre kerül egy támogató szakasz négy harckocsival. Ami egy nagyon helyes döntés, de zászlóaljanként egy századot is elbírna ez a funkció!
Te vagy az @kamm?
Igazad van, ekkora fordítási hibával lehet az égadta világon semmit se jelent...Őő megint a semmiből extrapolálsz..
Előbb gondolnám azt, hogy veszünk még egy zászlóaljra való modernizált A4-et, fordítási hibától eltekintve.Igazad van, ekkora fordítási hibával lehet az égadta világon semmit se jelent...
is-is , igazad , tény hogy a kormányok fokozatos haderőleépítése illetve helyesbítek "megreformálása" a teljes akarathiánynak és főleg pénzhiánynak és igen a " a NATO majd megvéd mikee" mentalitásnak (illetve hogy a társadalom már nem támogatta annyira ezt a sorkatonaság dolgot) is köszönhető, de az akkori NATO kb kijelentette hogy nem kell ennyi nehéztechnika , jöttek ezzel a könnyűlövészes doktrina váltással és kb csak adták a lovat a kormány haderőellenes politikája alá, ennek a kettőnek a kombinációja volt igazából az ok hogy dobtunk kb minden nehéztechnikát
(tisztelet a kivételnek , 90 éveskben sőt, ha jóm emlékszem még a 2000-es évek elején is voltak elég komoly tervek a haderő tényleges megreformálására illetve átszerelésére)
mi a meglepő azon hogy egy űriparban használatos jól bevált rendszer legyen telepítve a főrendszerre és az alrendszerre (eszközö) amivel a gyártók már rendelkeznek és ne keljen több ezer programozót alkalmazni hogy mindenre irjanak valamit ami vagy bugos lessz vagy sem.
Igen. Bocsi, de előző kommentemhez nem akartam a meglepetésen kívül szavakat fűzni.
Valószínűleg meglepő kijelentés tőlem, de egész hosszú hszeket törlök a francba, mert leírom őket gyorsan és átolvasva rájövök, hogy túlnyomórészt általánosan ismert tudást fektet le, mint alapokat.
Nyílt forráskód: A programot nem teszed jogvédetté. Nyilvánosan felteszed az internetre, bárki lemásolhatja nem csak a bit pontos felhasználói változatot, de az általad használt programozási nyelven is. (Ezt most nem igazán tudom jobban hétköznapiasítani. A lényeg, hogy ha én átküldök egy exe fájlt, abból te nem fogsz egyből rájönni, hogy én milyen logika mentén oldottam meg a feladatot, hogy az adott hatásokat lásd a képernyőn. A programnyelvből viszont relatíve hamar visszaolvasható, hogy milyen bájtokat használok az eredmény eléréséhez.)
A nyílt architektúrával nincs gond, ebben egyetértünk. Sőt! Viszont ha te katonai vagy kormányzati titkokkal dolgozol, arra a legkevésbé sem ideális választás ingyenesen program. Ez azt eredményezné, hogy a támadni kívánó csoportok Google segítségével is rákereshetnek arra a sw-re, amin rést próbálnak találni.
Profi cég ezért jobb valamivel. Hiszen itt csak azok ismerik magát az exe fájlokat is, akik ezt tőlük megvették. Magát a használt algoritmust pedig az ezt fejlesztő vállalaton kívül csak az, akinek kiadták -megvásárolták vagy a kormánya kényszerítette- esetleg visszafejtették gépi kódokból.
Hét EU-s ország energetikáért felelős minisztere (Észtország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Szlovákia és Románia) egy közös levélben bepanaszolta az Északi Áramlat 2-t az Európai Bizottságnál.
Magyarország is nekiment a nagy német–orosz gázbiznisznek
Ritka alkalom, amikor egyszerre támadjuk Moszkvát és Berlint. A kormány csatlakozott az Északi Áramlat 2 elleni keleti koalícióhoz.444.hu
Felhúzva A5/A6-ra, vagy csak olyanokat, mint a mostani 12db? Ha modernizálva lennének, akkor nem éri meg jobban A7HU-t venni?Előbb gondolnám azt, hogy veszünk még egy zászlóaljra való modernizált A4-et, fordítási hibától eltekintve.
Vagy meg egy 2A7HUt...Előbb gondolnám azt, hogy veszünk még egy zászlóaljra való modernizált A4-et, fordítási hibától eltekintve.
A hadosztály (division) - ön akadtam ki...Azt hittem mindent is tudsz.
A modernised-ból gondoltam.Vagy meg egy 2A7HUt...
Szia.nem feltétlen, a cg jó technika, nem mintha az rgw szar lenne, nyilván előnyösebb ha gyártjuk és rendszeresítjük is de hivatalosan nem lesz rendszeresítve
Emlékeim szerint Dr. Bőröndi Gábor harckocsi hadosztályt vízionált a Bocskai parancsnoksága idején. Akkor nevettünk rajta, azóta ő a szárazföldi erők parancsnoka.A hadosztály (division) - ön akadtam ki...
Amúgy a szakterületemhez vannak konkrét infóim a többihez csak másodkézből és a koncepció nagy vonalait ismerem ami meg változhat ha jön egy jó a koncepcióba illeszkedő ajánlat arról nem fogok egyből tudni.
He?Szia.
Ha kivonják az RPG-t,akkor valami kell helyette.
A CG az SPG-k helyére jött. Nem gránátvető,hanem hátrasiklás nélküli löveg.
A CG nem gránátvető. Hanem löveg. SPG kategória.
A "modernised"-et megemliti az ujakat meg nem... Szerintem itt most nem kotyogtak ki semmit.