Én igen.
A víz tisztító századot zlj méretre akarják fejleszteni ?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én igen.
Hadtestté. Megszállnak egy megyényi területet az ellenséges országban és az összes vizet megtisztítják. Ettől a lakosság önként kéri a Magyarországhoz csatolását, a hadtest pedig halad tovább.A víz tisztító századot zlj méretre akarják fejleszteni ?Vagy mi ???
Hát igen! Egy katona nem akkor lép le amikor azt mondják neki hogy lesz pénz, sőt több is mint gondoltuk és még ezt is veszünk azonkívül amit kértél, hanem amikor azt mondják neki hogy amit kértél sajnos nem lesz, igaz hogy azt mondtuk hogy lesz de sajnos mégsem prioritás.Én igen.
Vadászgépbeszerzés. Mostanában döntenek a következő típusról. Ez a legnagyobb forrásigényű és talán politikailag legkényesebb döntés: katonailag az F-35 lenne a célszerű, politikailag az EF és nyilván a Saab is nyomul a háttérben.El sem tudom képzelni az eddigi bejelentések alapján, hogy milyen fejlesztés lehet az, amit nem vállalna be a honvédség parancsnoka, és inkább eltolja a biciklit.
Magyarán Camping vagy Mountain Bike volt a vita kulcsa! Értemlehet hogy pont biciklik voltak , Korom felállítaná újra a biciklis hadtestet :O martóh meg biztos görkorizni szeret jobban
Javasolnád tehát a víztisztítókat dd való fejlesztését és ezt mind láncos nehéztechnika alapokon?!Hadtestté. Megszállnak egy megyényi területet az ellenséges országban és az összes vizet megtisztítják. Ettől a lakosság önként kéri a Magyarországhoz csatolását, a hadtest pedig halad tovább.![]()
Ezt mar Maroth elmondta, nem ujdonsag.Halasztották a rakétatüzérséget,
Hat, gondolom ok is kapnak a CGbol, Brenbol stb, Lynxbol is megy majd, no meg a 8x8 is nekik keszul elsosorban, nem?a Bocskai fejlesztése egyelőre csak a jövő,
Ezek nem olyasmi, ami miatt Korom lelpne. Ez inkabb valami nagyobb dolog lesz, ahol felulirta a miniszterium avagy Marothek a MH kereset (gondolom, jo okkal.)megrekedt a személyi-felszereléssel ellátás, a tartalékos rendszer egy rossz vicc. Vannak azért lehetőségek sajnos.
Ezt hogy lehet jogilag megoldani? Katona, államtitkár, majd újból katona?Akkor errol ennyit, egybol ki is talaltuk az uj fopk szemelyet: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210528/maris-megvan-a-magyar-honvedseg-uj-parancsnoka-485292
Sima ugy, ujra aktivaljak szerintem.Ezt hogy lehet jogilag megoldani? Katona, államtitkár, majd újból katona?
Mit irányozhat elő az ő személye? Fiatalabb, modernebb...?
Humánpolitikáért felelős államtitkár volt, szóval ez azért lehet jele annak, hogy most az állomány kerül előtérbe.Ezt hogy lehet jogilag megoldani? Katona, államtitkár, majd újból katona?
Mit irányozhat elő az ő személye? Fiatalabb, modernebb...?
Meg tüzértiszt, szolgált debrecenben a Bocskainál, szolnokon a különlegeseknél, tanult az usa-ban, hadmérnök/földmérő, szeret futni és ejtőernyőzni...Humánpolitikáért felelős államtitkár volt, szóval ez azért lehet jele annak, hogy most az állomány kerül előtérbe.
Ejtőernyős dd-k is lesz!Meg tüzértiszt, szolgált debrecenben a Bocskainál, szolnokon a különlegeseknél, tanult az usa-ban, hadmérnök/földmérő, szeret futni és ejtőernyőzni...
Mind jelenthetne valamit.
Jo lesz az zlnak...Ejtőernyős dd-k is lesz!
Dd lesz az amolyan biciklis víztisztítóJo lesz az zlnak...![]()
Leegyszerűsítve: Szamaljot maty jeszli harosaja (repülőgép anya ha jó).Eleg, ne csigazz!
Foldi vagy levegoben megy, netan is-is?
Avagy tenyleg... anyahajo??![]()
![]()
Ezeket honnan vetted?Halasztották a rakétatüzérséget, a Bocskai fejlesztése egyelőre csak a jövő, megrekedt a személyi-felszereléssel ellátás, a tartalékos rendszer egy rossz vicc. Vannak azért lehetőségek sajnos.
Szerintem rossz szemszögből nezitek.
A katonák fegyelmezettek. És nem ostobák.
Előbbi miatt bármilyen fegyvernek örülnek, azt használják amit kapnak. Mert a magyar katona (a képzettebb) ezt szokta meg. Ebből szerintem nem lehet konfliktus.
És mivel nem ostoba, soha nem bocsájtkozna vitába a politikai vezetéssel.
Amugy, ha én ilyen beosztásából kérném a felmentésem, lehet, hogy jobban kommunikál ám.....
Kivéve, ha reggel tudom meg a közlönyből, hogy le akarok mondani....
Akkor lehet, hogy más kommunikalná helyettem.
Utólag.
BalatonraLeegyszerűsítve: Szamaljot maty jeszli harosaja (repülőgép anya ha jó).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..